.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Любов от пръв поглед

Здравейте!!! Трябва ми помощта ви.Първо да се представя аз съм Ралица Ивановаа на 16 съм от град София.Бих искала да ми дадете съвет.Преди време видях едно момче което страшно много ми хареса,но не го познавах. Знам,че някои мислят ,че няма любов от пръв поглед,но при мен се случи.И тои доста често ме заглежда и ми се усмихва...Искам да намеря повод да се запозная с него,но не мога.Срам ме е да му се навра в лицето.Даже понякога ме хваща срам да го погледна...разбирате ме ,стиснителна съм Бих искала да ви помоля за съвет,как бих могла да се запозная с него?

И адреса да си беше дала ако нещо
    И ние какво можем да направим,че те е срам.Рискувай,какво губиш?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не мисля, че съществува запознанство офлайн, което да не включва преодоляване на стеснителността.

Най-лесния начин е да го помолиш да те упъти до някъде, но това е клише, та се къса.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Нищо не губиш ако рискуваш, дори и да те отхвърли какво пък толкова, не е единственият на света. Така аз исках да се запозная с едно хубаво момче и той каза че не е заинтересован, тогава честно казано не ми пукаше, животът си ми продължава и без него
    Mmm...

Аха,ясно Значи ще се пробввам,аз под съвет имах предвид начин по който да се запозная...Но и това става

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Мии.. когато го видиш някаде извикаи му и отиди при него седнете в някой парк,градина,пеика и т.н. ии от там си ти ! успех
    ESL !!!

Град
    Варна
    Като за начало намали мангата и аниметата .
    Та по темата : Виж дали имате общи познати и се запознайте чрез тях . (ако има таива разбира се)
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    НИКОГА.

ТОВА Е СВЕТОТАТСТВО ПРОТИВ СВЕТОВНИЯ РЕД!!!

КЛАДА ЗА ХОРАТА, КОИТО СИ ПРИЗНАВАТ ЧУВСТВАТА

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма любов от пръв поглед.. Любовта не е само да ти допада външния вид на даден човек,а да ти допада той като цяло (характер и всичко останало),а определено това не е любов,а само привличане..

Иначе кажи му "Здрасти" и тем подобни.. Няма от какво да се притесняваш.. Действай,нищо не губиш.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Няма такова нещо като любов от пръв поглед.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си