- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възможно ли е да съм се отворила с пръсти ?
Здравейте! Аз съм момиче на 15 години и все още не съм правила секс. Искам да попитам възможно ли е да съм се отворила с пръсти защото докато маструбирам мога да си навирам 2-та ( а понякога и 3те) пръста докрай . Моля всеки които смята темата за глупава да не коментира!
Да дойда да проверя?![]()
защо ли имам чуството че си куха като лейка?
ако докато си се ръчкала си УСЕТИЛА че се отваряш (болка, кръв такива работи) значи си се отворила
ако никога не е имало нещо странно значи просто ти е еластичен химена
има и такива случаи и въпреки че са редки нищо не пречи да си една от тях
oсвен това пък и има миниатюрен процент жени родени без химен
с две думи - не сме ти бъркали ние между краката, сама си прецени или ни купи кристални топки
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
вкарай до лакътя да си сигурна поне
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Най-вероятно още си девствена. Има разтегливи мембрани на химена, които не се късат така лесно. Провери сама. Клякаш над огледало и се вижда.
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Всичко е възможно. Ако искаш да си сигурна посети гинеколог.
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Възможно е.. Но ние няма как да ти кажем дали си се отворила сама или не.. Така,че или отиди на гинеколог,или просто спри да мислиш върху това.. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да, възможно е. Ако толкова се притесняваш, отиди на гинеколог.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първото свястно мнение в тая тема , без ебавки - точно и коректно. Поздравявам те!Първоначално написано от Extremescream
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ма ти сериозно ли се??? Вижда се?Първоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Докато не преспиш с мъж си девствена.
Иначе може да си си разкъсала химена, но това само ти можеш да го разбереш. Може да ти се е скъсал преди време от спорт или друго, а може и да ти е много еластичен.
Трагедията е пълна...
ТваЙПървоначално написано от Korrnyy
Ако те интересува медицинското актуално състояние на хименът ти, посети гинеколог. Ние не сме врачки.
ДО скоро, очакваме те отново.