- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Children of Bodom [The ugly world tour 2011]
Ходихте ли на концерта?
Как изкарахте?
Снимахте ли?
Какво ви е мнението за представянето им?
Аз ходих и направо се разбих <33 Само ме е яд, че оставих фотоапарата в колата и не можах да снимам любимата ми група..Според мен и трите групи се представиха супер!! Всичко беше на ниво! <33
ПП: Ако сте снимали.. може да поствате снимки!
Пиша с кирилизатор,затова вероятно ще е пълно с грешки...Та,какво да кажа,концерта беше супер,Machinaeе Supremacy имат и далеч по-добри парчета,нз защо бяха подбрали точно тези,Ensiferum аз не ги слушам,но бяха добри и те - смешно ми стана като не можехме да уцелим кога да пеем ние :Д.Относно COB - бяха страхотни - дори сестра ми,която не си пада толкова по този тип метал остана много доволна...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Супер бяха просто!
Ето и клипче: http://www.youtube.com/watch?v=SqjHKuSZpbs
да бе сигурно,да ми пеят за викинги,музиката им е хубава,лириците - идиотски
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
не мога да ти отговоря подобаващо, защото и CoB ме кефят, въпреки че новите им 2 албума не са яки(к'вото съм чул от тях, нищо интересно)Първоначално написано от Stan4o123
конкретно за концерта ако говорим, bodom не си направиха най-съществените неща, от something wild, от hatebreeder...но няма значение![]()
Човек..малко ме беше яд,че нямаше да ходя и хоп-1 час преди да отворят вратите разбирам,че съм спечелила билет!![]()
![]()
а хем бях участвала на шега щот попринцип никога нищо не печеля![]()
Отидох навреме при приятеля ми и компанията му и се разбихме на първи ред!!
ушите още пръщят,а металното кубе на кубинките се е съдрало от ритане по оградата![]()
иначе си взехме автографи от първите,а е нсиферум се представиха на ниво..малко много ми се спеше,иначе имах амбициите да чакам групата да излезе по нощите..
Алекси и компания са излезнали към 2ч.Бая ме е яд.Поне завинаги ще ми остане в съзнанието момента,в който му се оплезих в *алекси стайл* и той ми отвърна :P![]()
а колкото до снимките-не,не снимах-наслаждавах се![]()
Стига бе хорааа аз бях по едно време на 3ти ред.. след тва на 4ти и отзад имаше пого и реших да се махна от там. Но иначе беше ба си разбивацията!
аз малко се озовах в средата на погото (на Енсиферум т;ва)
и понеже не се кефя на метъли (кофти са ;д)...и при първа възможност се махнах ;д
хахах ушите ми все още пръщят..пого нямаше при нас,но достатъчно се блъскахме а цялото ми тяло е в синки от оградата!!Първоначално написано от WishICouldForgetYou
И все пак си заслужаваше ужасно!!!![]()
![]()
Следваща размазвация ->Whitesnake,Judas,Saxon![]()
Мен можеха да ми проправят път напред, ама аз се отказах, щото беше голяма блъсканицанакрая отидох отстрани където се виждаше супер и си куфеех на воля и си се кефих и всичко си беше яко
![]()
Беше незабравимо!! Аз останах без думи, но малко бяха хората за групи от такава висота, трябваше да се съберат повечко хора, но и залата не го позлволяваше.
Даам, залата не е чак толкова голяма.
Иначе ако направят пак концерт - ТАМ СЪМ!!!!!!!! <3
Вече почнах и да го сънувам тоя концерт![]()
Концерта беше АБСОЛЮТНА РАЗБИВАЦИЯ. Най сетне мечтата ми, както и на много други фенове се сбъдна. Какво да кажа за Machinae Supremacy,ами както винаги на ниво.. откъртиха ми главата със парчета като Rocket Dragon,Nova Prospect, Force Feedback и.т.н !!Единствено се издразних на идиотите, които нон-стоп показваха среден пръст на първата група.. Ensiferum ... те бяха невероятни както винаги. Разбиха ме с парчета като Twilight Tavern... хората се изкефиха, опитаха се да врътнах един мош пит ама нещо не и се получи
.. А за Bodom няма какво да си говорим.. просто една моя 7 годишна мечта се сбъдна, това е !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си само ти... Елинце хД !!Първоначално написано от WishICouldForgetYou
Да.. и аз се издразних за това дето показваха среден пръст ...Първоначално написано от alexilaiho
ма ма.. ама..чакай бе.. ти ти как ? от къде ме познаваш?
![]()
т'ва със средните пръсти е въпрос на възпитание и уважение![]()
Така е... пък и никой не ги е вързал да седят там и да слушат.. като не им изнася -> вратата и когато започне да свири любимата им група тогава да влизат ..Първоначално написано от iLovePussyJuice
щом ъпваш, много слаби children of bodom, и мноооооооооооого слаби последни албуми
разочароват.
Какво му е на последния албум,ако не е някаква тайна,някои тъпанар не го харесва и сега всички идиоти и вие...албумът си е супер,даже по ме кефи от по-старите им,разнообразен е,интересен е,албум като албум,звучат си като себе си...не разбирам какво го хулите,а пък и си се представиха на ниво,какво им беше слабото?!
ми не ми харесва например, не може ли?Първоначално написано от Stan4o123
![]()
щото чилдрен оф бодъм ги слушах сериозно преди 4 години някъде и новите неща на фона на старите са адски зле
и по-спокойно с квалификацийките, ако може =]
теб повече те кефят новите, мен старите, ок...какво се перчиш?
к'во не ми хареса ли? :
1) не си направиха някои от най-емблематичните песни
(ако те интересува ше ги изброя)
2) нямаше я близостта с публиката, каквато съм усещал при други групи и други концерти...
3) нямаше я и енергията
4) най-основателната причина - просто не оправдаха очакванията ми, очаквах повече от тях