- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Преглед.. :{
 Отговор в тема
 Отговор в тема

та наскоро личната ми лекарка ми каза че трябва да дойда за проф. преглед, тъй като наближавам 18-така, а проблема е, че имам явно силно изразена фобия от лекари,игли и изобщо всичко "медицинско", може ли някой да ме светне какво представлява този преглед, т.е. какво включва че да се подготвя психически :P .
П.П моля ви хора кажете само,че няма да се взема кръв.
Не ходиш ли всяка година на профилактичен преглед поне за онзи картон за училище?
На профилактичен преглед те мерят колко тежиш, колко си висока, преслушват те и евентуално мерят гръдна обиколка. Поне при мен това правят всеки път.
Първоначално написано от WaterLilly
разбира се че ходя, но помня,че ми каза,че трябвало и кардиограма ала бала, явно и други неща вече, затова питам.
Да ,ходя околооо септември и ми вземат кръв,урина,правя едно такова да видят колко ми е капацитетът на дробовете и такам
ахаааам,мерси смятам да.. Пропусна !Първоначално написано от britzy

Аз мислех, че това за картона е профилактичен.
И по-добре стискай зъби за тия 3 секунди, отколкото да ти има нещо и да е късно да се лекуваш после.
Подкрепям.Първоначално написано от WaterLilly
Наистина изтрай да ти вземат. И без това вече са ти взимали, а още дишаш..Наистина трябва да има профилактики, щото ако стане късно, после става 48825 пъти по-гадно.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.