- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изпит пред КАТ
Оставете го момчето, Бог достатъчно го е наказал.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За баща ти говорех, ИцеПървоначално написано от NaOH
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За салама ли говорите, госпожа?
По-важния въпрос е ,защо хората от Карлуково не си вършат работата?
т'ва е псевдонимът на Илко. с него твори във форумаПървоначално написано от CanisDirus
![]()
За да прибереш някой луд в Карлуково трябва или да е опасен (убил няколко човека, изнасил още толкова, етц) или близките му да го осъдят (защото няма луд който си признава). И чак тогава може да го затворят. В случая на Илко...да е опасен, не е. Близки явно няма или поне не такива, на които да им пука за него. А той самият не осъзнава, че има нужда от помощ, така че ни остава само да си го търпим. Или да му резнем достъпа окончателно.Първоначално написано от Cerveza
![]()
според мен е доста опасен и изпитвам страх от него![]()
мен Илко ме заплашва на няколко пъти с чупене на ръце и крака, с отравяне, наказателни бригади и тн. и тн.
Това не стига ли поне за местния психодиспансер?
...
Тц.![]()
Трябва да направи нещо.
Другият вариант е да издирим близките му.![]()
Ми предлагам да го осиновиш, полсе да го осъдиш и да го вкараш в Корило/Карлуково, избавяйки всички нас.![]()
Не знам тогава. Ако нямаше близки, щеше да е умрял от глад и мързел. Да не говорим, че няма как да поддържа жилище сам. Погледни му капацитета, акъла и бездействието.![]()
А сега, ето го и верния отговор:
ПРАВИЛНИК ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА
Глава шестнадесета.
ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ КРЪСТОВИЩЕ
Чл. 103. На кръстовище, на което няма сигнализиран път с предимство:
1. водачът на нерелсовото пътно превозно средство е длъжен да пропусне пътните превозни средства, които се намират или приближават от дясната му страна. От същото правило се ръководят помежду си и водачите на релсовите пътни превозни средства;
2. водачът на нерелсовото пътно превозно средство е длъжен да пропусне релсовите пътни превозни средства независимо от посоката на движението им;
...
Чл. 104. (1) На кръстовище, на което единият от пътищата е сигнализиран като път с предимство, водачите на пътни превозни средства от другите пътища са длъжни да пропуснат пътните превозни средства, които се движат по пътя с предимство.
(2) Когато на кръстовище пътят с предимство променя направлението си, което е указано с допълнителна табела Т13, водачите, които излизат от него, се ръководят помежду си от правилата на чл. 103, т. 1 и 2. От същите правила се ръководят помежду си и водачите на превозни средства, които навлизат в пътя с предимство.
Чл. 105. На кръстовище, на което с пътни знаци, със сигнал на регулировчик или със светофар е разрешено едновременното преминаване на релсови и нерелсови пътни превозни средства, водачите на нерелсовите превозни средства са длъжни да пропуснат релсовите независимо от посоката на движението им.
-----------------
Така, значи, първо - изводът е че ханалмангалчока чете правилника, както чете правилника на форума си! Второто е, че изобщо не го знае! А твърди, че е навъртял 700 хил. км. Което значи, че през цялото време е бил опасен за движението! Което значи, че трябва да му вземат книжката, да го пратят на проверочен и да го уволнят от форума!
Второ, примерът ми по-горе е реален пример - кръстовището се намира точно на една пряка преди главния вход на Южния парк. Ето тук:
maps. google. com/?ie=UTF8&ll=42.676116,23.309386&spn=0.001394,0.002 411&t=k&z=19
Ето и снимки от преди половин час:
img824. imageshack. us/img824/3487/img0964f.jpg
img40. imageshack. us/img40/9195/img0965f.jpg
МНОГО си тъп, САШЕ!!!!
На това място трамваят е с предимство, ти тъп ли си или да. Кога ще разбереш, че трамваите на ВСЯКЪДЕ са с предимство бе, бахти идиота.
Нищо нищо, пробвай да минеш пръв следващия път
Глава четвърта
ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ КРЪСТОВИЩЕ
Раздел I
РЕГУЛИРАНО КРЪСТОВИЩЕ
Чл. 74. Ако сигналите на регулировчика или на светофара или пътният знак разрешават движение едновременно на трамвай и на нерелсови превозни средства, трамваят има предимство независимо от посоката на движението му.
Много си тъп. Тук важи Чл. 104. (1)
Къде видя, че е разрешено едновременното движение на трамвай и кола?
добре, че има светофари...щото иначе Илко ще даде фира, смачкан от някой трамвай![]()
Добре че или жалко?Първоначално написано от iLovePussyJuice
Кой ви дава книжките на вас, илковци.
eee...т'ва е гадно, не е редно да се пожелават такива нещаПървоначално написано от amk933
![]()
Илко, аз моята си я купих, щото ме скъсаха 2 пъти на практиката и то заради няква глупост
отнел съм предимството на трамвай...
викам му на изпитващия "вие чл.104 не сте ли чели, бе?!"
тоя ми каза слизай от колата...
и после пусках жалби...звънях при милен цветков и лора крумова, ама те ми се изсмяха и ми затвориха![]()
А като те кара да му лижеш подметките, лиза ли?
Отчайващо зле си бе, Илче.
Милко, много си тъп!
Абе, Мачо, нали си фокусник и като напушем мир с три правописни грешки и излиза кур. Я нарпави като се напише "Алекс" да излиза "Илко", че нещо Илко си пише името с 5 правописни грешки от 4 букви.
...
То се видя кой е тъп и отчайващо зле по-горе.
ИздЪни се!