Цитирай Първоначално написано от Greennight
Мисля,че темата ти е по-скоро за някой друг раздел,но както и да е.
Не я пуснах в раздел Секс или Любов ,защото ме интересува не дали някой го е гнус от 'педеруги'. Търся човек ,който да може (и да иска) да защити тезата ,че хомосексуалността е неморална и неправилна. В 'онези' раздели ще попадна на ниско-интелигентни ,комплексирани и промити хора без собствено мнение ,влияещи се от общественото такова. Не търся това.

Мисля вече изясних ,че аз съм точно на противоположното мнение. И за да се изясня още повече - не защитавам "Азисоподобните" и онези с меките китки ,а хомосексуалността като явление. Тези кльощави типове с проскубани вежди и дрешки ,които им седят като на закачалка са ми точно толкова противни ,колкото и на теб ,но това не означава ,че всички хомо/бисексуални са такива.

Еми аз просто не мога да ги разбера хомосексуалистите.Просто не мога и тва си е...И все повече се убеждавам,че няма роден педеруга,а се става такъв с времето
Грешиш тук. Не е така. Как според теб се става гей. Ти би ли влязъл в интимна връзка с човек от същия пол ? Не ,нали

Ебаси всички гейове дето познавам са супер отворени и само се хвалят със сексуалната си ориентация..
Всички богати хора ,които познавам ,се хвалят с имущественото си състояние. Ако не разбираш аналогията - това ги прави 'уникални' и явно се чувстват 'по-специални' с това. Вероятно и затова се хвалят. Не че е нещо велико ,но явно така го възприемат ... все едно да се хвалиш ,че си хетеро. Не върви ,нали.

Ебаси не може да ходиш като Азис,да се разкарваш по гей паради и да показваш колко си мек.И после да искаш демокрация и равенство и да се чудиш що те псуват и бият всеки ден
Това е друго ,което много ме дразни ,но пак е поради 'мършата' в гей обществото (да го наречем така ;д ). Пълно е с хомосексуални ,които повече приличат на травестити ,от колкото на мъже...за жалост.

Но нека ти задам един въпрос - ако човек ,с когото сте в една компания отдавна ,уважаваш го и го цениш в даден момент ти разкрие ,че е я би ,я хомо - как ще реагираш ? Не говоря за някакъв изнежен тип с клюкарски наклонности ,а съвсем норм. човек.

Затова пльоснах тази тема ,макар и доста да се отклоних от началната си точка. Никога не съм разбирал предразсъдъците на хората и ми е много любопитно как някой би защитил позицията си на човек ,ненавиждащ хомотата.