- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Про-гей реклама във Франция
Не я пуснах в раздел Секс или Любов ,защото ме интересува не дали някой го е гнус от 'педеруги'. Търся човек ,който да може (и да иска) да защити тезата ,че хомосексуалността е неморална и неправилна. В 'онези' раздели ще попадна на ниско-интелигентни ,комплексирани и промити хора без собствено мнение ,влияещи се от общественото такова. Не търся това.Първоначално написано от Greennight
Мисля вече изясних ,че аз съм точно на противоположното мнение. И за да се изясня още повече - не защитавам "Азисоподобните" и онези с меките китки ,а хомосексуалността като явление. Тези кльощави типове с проскубани вежди и дрешки ,които им седят като на закачалка са ми точно толкова противни ,колкото и на теб ,но това не означава ,че всички хомо/бисексуални са такива.
Грешиш тук. Не е така. Как според теб се става гей. Ти би ли влязъл в интимна връзка с човек от същия пол ? Не ,налиПървоначално написано от Greennight
![]()
Всички богати хора ,които познавам ,се хвалят с имущественото си състояние. Ако не разбираш аналогията - това ги прави 'уникални' и явно се чувстват 'по-специални' с това. Вероятно и затова се хвалят. Не че е нещо велико ,но явно така го възприемат ... все едно да се хвалиш ,че си хетеро. Не върви ,нали.Първоначално написано от Greennight
Това е друго ,което много ме дразни ,но пак е поради 'мършата' в гей обществото (да го наречем така ;д ). Пълно е с хомосексуални ,които повече приличат на травестити ,от колкото на мъже...за жалост.Първоначално написано от Greennight
Но нека ти задам един въпрос - ако човек ,с когото сте в една компания отдавна ,уважаваш го и го цениш в даден момент ти разкрие ,че е я би ,я хомо - как ще реагираш ? Не говоря за някакъв изнежен тип с клюкарски наклонности ,а съвсем норм. човек.
Затова пльоснах тази тема ,макар и доста да се отклоних от началната си точка. Никога не съм разбирал предразсъдъците на хората и ми е много любопитно как някой би защитил позицията си на човек ,ненавиждащ хомотата.