- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се отказва:(((
А ти от кое село си моето момче?Първоначално написано от stigmata
А мооже би на човека му е трудно да е ходил с нея, да е бил влюбен и после изведнъж пълен бан, никакъв контакт. Като види, че няма да се съберете, ще му горчи, но може с времето да си станете добри приятели. Най-добрият ми приятел ми е бивше някогашно гадже. В началото ми беше малко трудно, ама с времето нещата се наредиха перфектно. Знам обаче, че щях да страдам 60 пъти повече, ако беше ме блокнал навсякъде и бягаше от мен като все едно страдам от бубонна чума. Защо не започнете да подхождате по-зряло? Това, че някой е скъсал другия, не значи, че трябва после да минават на другия тротоар като се засекът. Нормално е в началото още да има нужда поне да си говорите от време на време. Постепенно ще загрее, че няма да сте гаджета пак.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
От Ковачица съм,ама не виждам какво значение има това?Първоначално написано от Cybershot
нищо не можеж да направиш просто гледай да не обръщаш внимание на поведението му все пак все някой ден трябва да му мине нали знаеш, че на чувствата не можеж да заповядваш, така че остави го да си изживее това което му е, но не допускай да ти досажда опитай се да го държиж на разстояние и все някога ще му мине![]()
Като за начало тая тема е излишна...Просто край и толкова, лесно е! Ако искаш да се отървеш става, ако не продължавай с омагьосания кръг, за да го прави това нещо значи ти го предизвикваш по някакъв начин. Ако нищо не помогне режеш си вените или той неговите и всичко е перфе, Има човек — има проблем, няма човек — няма проблем.![]()
Има две предложения за бившия ти приятел. 1-во или той е някакъв психопат или просто той вижда, че тайно го обичаш все още. ..
Има две предложения за бившия ти приятел. 1-во или той е някакъв психопат или просто той вижда, че тайно го обичаш все още. ..![]()
Кажи му,че вече си с друг,а единственото чувство, което изпитваш към него е безразличие.
ааа
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.