.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от stigmata
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Когато не става по мирен път, се стига до физическа саморазправа (някоя дето може да го ступа).
    Веднага селската работа,бой!Тъпо е!
    А ти от кое село си моето момче?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А мооже би на човека му е трудно да е ходил с нея, да е бил влюбен и после изведнъж пълен бан, никакъв контакт. Като види, че няма да се съберете, ще му горчи, но може с времето да си станете добри приятели. Най-добрият ми приятел ми е бивше някогашно гадже. В началото ми беше малко трудно, ама с времето нещата се наредиха перфектно. Знам обаче, че щях да страдам 60 пъти повече, ако беше ме блокнал навсякъде и бягаше от мен като все едно страдам от бубонна чума. Защо не започнете да подхождате по-зряло? Това, че някой е скъсал другия, не значи, че трябва после да минават на другия тротоар като се засекът. Нормално е в началото още да има нужда поне да си говорите от време на време. Постепенно ще загрее, че няма да сте гаджета пак.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от stigmata
    Когато не става по мирен път, се стига до физическа саморазправа (някоя дето може да го ступа).
    Веднага селската работа,бой!Тъпо е!
    А ти от кое село си моето момче?
    От Ковачица съм,ама не виждам какво значение има това?

нищо не можеж да направиш просто гледай да не обръщаш внимание на поведението му все пак все някой ден трябва да му мине нали знаеш, че на чувствата не можеж да заповядваш, така че остави го да си изживее това което му е, но не допускай да ти досажда опитай се да го държиж на разстояние и все някога ще му мине

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Благодаря Ви за мненията

Като за начало тая тема е излишна...Просто край и толкова, лесно е! Ако искаш да се отървеш става, ако не продължавай с омагьосания кръг, за да го прави това нещо значи ти го предизвикваш по някакъв начин. Ако нищо не помогне режеш си вените или той неговите и всичко е перфе, Има човек — има проблем, няма човек — няма проблем.

Има две предложения за бившия ти приятел. 1-во или той е някакъв психопат или просто той вижда, че тайно го обичаш все още. ..

Има две предложения за бившия ти приятел. 1-во или той е някакъв психопат или просто той вижда, че тайно го обичаш все още. ..

Кажи му,че вече си с друг,а единственото чувство, което изпитваш към него е безразличие.

Повече от фен Аватара на didenceeto
    ааа
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Кажи му,че е мандрамуняк!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си