.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на ScarletBite

Към момчетата само

Бихте ли се почувствали тъпо, ако разберете от познати за доста пикантни минали "похождения" на момичето, с което сте? Абе как бихте реагирали и какво бихте помислили за момичето (в смисъл дали от рода на "всеки има право да се забавлява" или "то бива-бива курвалък...")?
    Но всичко това при условие, че мацката е отракана, свястна и що-годе умна.
    all day... all night... what the fuck?!

Сега всички ще се изредят да ти отрекат, но...

има значение, да. Дори само на подсъзнателно/инстинктивно ниво. В смисъл - с поведение, привързаност или просто нормално отношение (ако говорим за рамките на връзка) ще разсееш това, но пак ще има оттенък на мисли в тая насока.

Зависи, естествено, доколко държи на егото си този човек, доколко е натрупал комплекси в предишни отношения с женския пол и т.н. и т.н.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Много ясно.

Щом е с мен и ако съм сигурен в това, че е само с мен, няма да ми се промени отношението към нея. Но все пак, ще ми е криво, че точно моето момиче ги е вършило тези работи, та и мои познати чак са научили и ми казват..

Зависи си и от човека де, някои хора правят всичко възможно да научат за миналото на гаджето, други бягат като зайци от слухове и т.н.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Чак значение да има ,може би положително в смисъл че мацката си е поживяла знаела е кво иска и си го е взимала. Другото са предразсъдъци...
    Addicted to Addictions

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Пука ми кво е момичето сега. Всеки е бил идиот преди.
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Няма значение какво е правила,преди да тръгне с мен.Виж ако продължава да прави "пикантни похождения" по време на връзката тогава въобще и няма да се замислям.Но хората се променят

Миналото е такова,именно защото е минало и трябва да си остане назад.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Няма значение какво е правила,преди да тръгне с мен.Виж ако продължава да прави "пикантни похождения" по време на връзката тогава въобще и няма да се замислям.Но хората се променят

Миналото е такова,именно защото е минало и трябва да си остане назад.
    Най-добре казано точно и вярно !
    [ I'm not Normal ]

мъжкото недоволство в тоя случай би било проява на неувереност според мен.. един вид "аз сега откъде да знам, че тя не ме е хванала просто ей така" или "за еди кой се е раздавала повече, отколкото за мен".
    ще го приема добре/не чак толкова добре пропорционално на това колко се чувствам уверен. но бих го приел доста по-добре ако мацката ми сподели, вместо да го научавам от други хора.
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Пука ми кво е момичето сега. Всеки е бил идиот преди.
    Scarlet, сори че пиша в темата ти, ама и аз съм съгласна с Лошата ябълка. Всичко това ми се струва фалш, особено цитираното.

Не съм забелязала мъжете да обичат жените с минало. Още сме с патриархално мислене и жените трябва да се забавляват "тайно", "дискретно", да не се разчува, щото и мъжете са гадове и някои после те разнасят, че са спали с теб, понякога дори и когато не се е стигало до нищо повече от целувки и т.н. Комплексарска история.

И е точно до неувереност. Някой по-комплексиран и неуверен няма да може да понесе, че не си нежна, залупена и без опит, съответно му мачкаш егото и малко или много си отракана, вместо той да ти е 1вия/един от малкото и ти да го гледаш с влюбени наивни очички, все едно ти е ментор.
    Fact!

А и мъжете обикновено се побъркват от съмнения, комплекси, картини изникват в главите им. Само като се сетя колко теми е имало или колко постове съм чела на тема, че "не бих тръгнал с жена, която е изорала целия град" (все едно е кой знае какво, че някоя знае какво иска и как да го получи) или "яд ме е, че преди мен е имала други", "измъчва ме, че е правила секс и преди" .... Извинявай, ама...... да ти .. и мъжете

Наивитетът се котира и непорочността. Винаги е било така, вероятно и ще бъде. Това е идеалът (ни) за жена от векове насам и трудно ще се промени с една сексуална революция, станала съвсем наскоро, която е със съмнителни последици дали изобщо са реални.

Тъй мисля аз, като все пак се надявам писалите в темата мъже да са искрени, че иначе тежко за женския пол с повече опит и уж еманципираната ни реалност.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на notlike
    Абе, принципно, не болка за умиране, всеки има минало, независимо какво е то и не можем да го променим. На мен лично не ми пука, защото е важно какъв е човекът в момента, но ако жената натъртва доста често и стабилно на минали "похождения", едва ли има мъж, на когото му е приятно..
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Ееее, че кфо по-добро от това? Тамън нема седи кат дърво Дреме ми.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

сичко е според възрастта ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си