- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да си хвана гадже?
Може да не остане стар ерген, недей да бъдеш толкова сигурен. Всеки влак пътува своята гара, както всяка гара очаква своят влак. Друг е въпросът, че някой гари са по-големи, други влакове - по-дълги.Първоначално написано от vankata5555555
И за да довършим написаното от теб, vanka:
на 25 години без работа и образование, наял се и напил се без перспектива за напред.Първоначално написано от vankata5555555
Не казвам, че няма умерени хора, които се стремят да учат и да станат нещо повече от обикновен работник, а въпреки това да го раздават по-свободно и да умеят да се веселят. Не че ги няма, просто са прекалено малко, а двата типа групи винаги ги е имало: такива, които учат и се стремят да постигнат нещо и такива, за които всичко е ядене, пиене, секс и жени (като второто е до време). Естествено, момичетата се стремят към хората от втората група (нормално, по-готини им изглеждат поне на възрастта на човека, пуснал първия пост), но и това е време. След някоя и друга година всичко се обръща наопаки, защото големият пич от преди 10 години днес е 25-26 годишна личност без бъдеще и образование, сиреч обикновен работник, получаващ минималната работна заплата. Нека си е пич, кой го спира...
Да съм казал да не учи.Той пита как да си хване гадже и аз му обяснявам.После да пита как да си изкара пари,как да учи.Пък ако нещо и аз заради него да го направя ?Аз просто му отговарям на въпроса възможно най-просто.Сега вече дали той си има мярка си е негов проблем нали така ?
The time's for sobieski