.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vankata5555555
    100x по-добре от него,той ще остане стар ерген.Ти не излизаш ли,не пиеш ли,не ядеш ли,не се ли биеш понякога ?Не съм казал да става наркоман.Трябва да разбере какво е живота,че като излезне навън не е като в игрите да напише кода и да е безсмъртен,ами може и без да е направил нищо да го отнесе(което често се случва на много хора).
    Може да не остане стар ерген, недей да бъдеш толкова сигурен. Всеки влак пътува своята гара, както всяка гара очаква своят влак. Друг е въпросът, че някой гари са по-големи, други влакове - по-дълги.

И за да довършим написаното от теб, vanka:

Цитирай Първоначално написано от vankata5555555
    ,ходи по барове,яж,пий,клецай,бий и стани човек....
    на 25 години без работа и образование, наял се и напил се без перспектива за напред.

Не казвам, че няма умерени хора, които се стремят да учат и да станат нещо повече от обикновен работник, а въпреки това да го раздават по-свободно и да умеят да се веселят. Не че ги няма, просто са прекалено малко, а двата типа групи винаги ги е имало: такива, които учат и се стремят да постигнат нещо и такива, за които всичко е ядене, пиене, секс и жени (като второто е до време). Естествено, момичетата се стремят към хората от втората група (нормално, по-готини им изглеждат поне на възрастта на човека, пуснал първия пост), но и това е време. След някоя и друга година всичко се обръща наопаки, защото големият пич от преди 10 години днес е 25-26 годишна личност без бъдеще и образование, сиреч обикновен работник, получаващ минималната работна заплата. Нека си е пич, кой го спира...

Да съм казал да не учи.Той пита как да си хване гадже и аз му обяснявам.После да пита как да си изкара пари,как да учи.Пък ако нещо и аз заради него да го направя ?Аз просто му отговарям на въпроса възможно най-просто.Сега вече дали той си има мярка си е негов проблем нали така ?
    The time's for sobieski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си