- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да и кажа за да ми пусне.........
Имам една приятелка с която днес за малко да стигнем до секс..........като казвам приятелка не значи че ходим или сме гаджета и т.н.
скоро ще я видя пак ще съм и на гости та се чудя какво да и кажа направя и т.н. за да ми пусне тоя път![]()
момичето е на 23.
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Кажи и, че държиш майка и, баща и и малкото и братче за заложници и ще им режеш по един пръст на всеки кръгъл час, докато не ти пусне?!?!?!
+1Първоначално написано от machoka
Със сигурност ще подейства
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Просто кажи че искаш да я ебеш . Кво му е сложното .Ако иска да ти пусне ще ти пусне
А ти на колко си?Първоначално написано от sheisthenumberone
12, вероятно.Първоначално написано от Emilen
Забравен ник: BeezyJey
NarutoDarker than Black
D Gray Man
Fullmetal Alchemist
"It's been a while since I used myself."
`` П..
I have a knife - let's not turn this rape into a murder![]()
падни и на колене хвани я за ръка и кажи
какоооооооооо загорел съм немам пари за околовръстно бееее пусни ми моляяяя ако не го направиш ще вземе ножа и ще се хвърляяяя
*тук пролей сълзичка*
аде бе какоооо само веднъъъж
ОДИН!!!
21Първоначално написано от Emilen
She is my baby!
Първоначално написано от yupaa03
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обещай и да я направиш поп-фолк звезда, ако ти пусне.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Виж кво, тя не е малка. Щом ходиш у тях, тя надали си мисли, че само ще я държиш за ръчичка. Не пришпорвай събитията, защото може да й секне ентусиазма и да ти даде направление.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ми кажи и "Пусни ми!", какичка е, разбира от думаА ако ти си по-голям и не можеш да си поискаш, за нищо не ставаш
заеби!
Бате ти си на 21! Заеееееби!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Оооо ти квото и да и кажеш, ако тя не иска няма да ти пусне... Ама и давай намеци![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Като те гледам как се изразяваш по-добре въобще не говори, направо действай![]()
"The world is a fine place and worth fighting for." ... I agree with the second part.
Знам че от форума сте големи маитапчии и доста от хората се базикат в темите и ги скапват........ нямаше да се налага да пиша тая тема ако тя не заминаваше ,това значи че ако не успея да се разпиша сега с нея сигурно ще я видя след 6 месеца най-рано.......... тя тая година завърша 4ти курс.Последния път ми каза тя когато го почуствала тогава ама аз ако чакам на нейните чуствания може да се пенсионирам сега е сама и си няма приятел......... и ме притеснява че после може да си намери....... а при нас ако стане ще бъде само секс това епонеже тя не иска връзка на тоя етап.....
She is my baby!
Само се отпусни и следвай интуицията, като се стараеш да елиминираш онова вътрешно гласче, което ти казва, че "сега е моментът", "ако не се получи сега, няма да се получи никога" и т.н. Всеки опит да се насили естественият ход на събитията, може да има само отрицателен резултат. Не е зле да се подготвиш психически и да се примириш, донякъде, с възможността да не се получи, както го искаш(или по-точно: "да не ти пусне"). Не съм привърженик на секса без чувства, но все пак смятам, че чувствата усложняват нещата в ситуация като вашата - когато сте разделени за дълги периоди от време.
Няма такъв вариянт да вляза у тях и да не стане нещо :X
Това си е жива покана за ебане , какво му мислиш толко![]()
аз и друг път съм и ходил на гости и други са и ходили......... да не мислиш че е там въпроса да отидеш на някоя на гости ?
She is my baby!
Момиче като те кани у тях насаме...хайде стига. Освен, ако нямаш много основателна и дебела причина да не се случи нищо, действай.
кажи й:
look at my horse! my horse is amazing!
Нема го триете, ей! С това изречение колко 23 годишни съм свалил![]()
...
щяхме да го направим щеше да стане работата ама майка и е в другата стая и се чува а тя дава гластност аз и викам ще бъдем тихи тя вика неПървоначално написано от GregoryHouse
(((((
ся аз съм и вкарал офертата да ходим на хотел за моя сметка но не знам как да я склоня тя уж щяла да си помисли![]()
![]()
но жените са трудни и твърдоглави и аз искам да ускоря процеса щото може да ме покани пак у тях и тогава трябва да измисля как да я изведа за малко да отидем в някое хотелче
![]()
She is my baby!