- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да и кажа за да ми пусне.........
Отиваш и така с интонация и казваш : " ЪъЪ ши тъ клатя като гладен циганин джанкъъ "![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Странно, човек на 21 години да запитва такива неща.. Това си е строго индувидуално при всеки човек, освен ако тя е от онези, за които секса е начин на живот.. там вече не мога да ти помогна. :X
Не можеш ли да я заведеш увас.. като например я поканиш да гледате филм и вс ще си дойде от самосебеси.. но ти трябва да подбереш филма.. !
Животът е поредица от избори -
Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам !
Eми може би не е навитачка докат майка и е там... Може би и аз не бих се навил, ако майка ми се разкарва из къщата и ни слуша...
Ама ти искаш от главата за краката... Изведи я на една вечеря, хапнете пийнете малко (не се натряквайте) па после предложи тоя хотел... Кфо е тва "Ай ходим на хотело да те трещя..." Не върви.На мацките им се прави секс не по-малко отколкото на нас, ама въпроса е не да си поискаш, а как ще си поискаш.
Съгласен съм с това за вечеря и т.н. но проблема е че няма време ще разполагам с общо сигурно час. Ако имах време щях да я поканя на разходка кино и вечеря........ но нямамПървоначално написано от GregoryHouse
по-скоро аз имам но тя няма да ми отдели толкова много време.....
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Като нямаш време, едма бърза и да ти е мир на главата
Като не виеш с вълците, ще блееш с овцете ...
Аз време имам,но не и тяПървоначално написано от TeenDecision
![]()
She is my baby!
Пичага бъди мил с нея,направи два-три намека,ще забелеижш какво ще е нейното държание след тях.От това прецени на там дали има смисъл да ставаш по-директен.
П.С.:Предлагам ти да потърсиш по-сериозно място,където да дискутираш въпроса си.Забележи,че в тази тема 75% от отговорилите са малки лигльовци,които освен базици и глупости друго май не пишат.
Щом не можеш да й ангажираш вниманието за повече от 1 час, забрави да прави секс с теб.
Ахахаха.Олеле мъж на 21г. пита в форум как да накара приятелка да правят секс.Хахахахаха това вече е уникален случай.Остави ме дълбоко замислен,чесно!Първоначално написано от sheisthenumberone
![]()
Не че не мога да и ангажирам вниманието за повече от 1 час просто е заета,завърша тая година има да прави курсова и т.н. не мога да и кажа аре да се видим за цял ден....... времето го определя тя.Първоначално написано от PinkPan7her
Виж аз знам как се прави въпроса е как да я накарам :")Първоначално написано от SkylineDrift
She is my baby!
http://vbox7.com/play:026f5140
На 4:32 - 4:36
"Ша та чукам, курво!"![]()
![]()
Шегата настрана- да я НАКАРАШ? Абе, 4овек, знам 4е съм малък да ти го кажа, ама да НАКАРАШ момиче да праите секс? Ти въобще имаш ли уважение към нея?
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Щом ти е само за единия секс.. ми намери си някоя, която ще ти отдели време за него.
Когато го желае би трябвало да ти го покаже по някакъв начин .. Може би просто не иска да спи с теб и това е .. За единия му секс не е нужен цял ден, тя ако искаше да ти пусне можеше отдавна да го е направила... без да и пука дали си я водил на вечеря или не.
Помисли малко какво иска тя.. не как да я накараш да го направи.. защото очевидно нещо не те иска щом толкова ти се дърпа.
Дам дам... от отдавна не бях чел толкова тъпа тема...
на 21 си а не знаеш как да си изпросиш един секс ....![]()
Другите са прави ... забележи,че сички те ебават ... земи се стегни малко ! Не си дете - порасни !
Кажи й " аде моме, 'дигай полата"
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Според мен темата е фейк.Не може едно 21 годишно момче да пита в форум как да свали момиче и тя да му пусне.Ако не е това говори много зле за народа в България.
Отиваш и и казваш:
Пусни ми.![]()
Радо, ти ли си бе?!Първоначално написано от sheisthenumberone
![]()
Аз с нея съм го правил веднъж но искам пак, в случея не говорим как да сваля момичето,поради причината че с нея сме най-добри приятелиПървоначално написано от SkylineDrift
![]()
She is my baby!
Ако и пред нея изглеждаш толкова отчаян, просто няма да стане.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Правили сте го веднъж, ти искаш пак, а тя се дърпа. Може просто да не иска да прави същата грешка.Първоначално написано от sheisthenumberone
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
и как мога да не изглеждам отчаян според теб и как мога да успея евентуалноПървоначално написано от kalpazanka
?
She is my baby!
Човек ти си най-залупения заклевам се....
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
КАЖИ И "КУЧКО ЩИ ПРЪСНА ЧЕСЪНА !" или " Щ + Щ "![]()
Exorcism !