.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Отиваш и така с интонация и казваш : " ЪъЪ ши тъ клатя като гладен циганин джанкъъ "
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    Провинцията
    Странно, човек на 21 години да запитва такива неща.. Това си е строго индувидуално при всеки човек, освен ако тя е от онези, за които секса е начин на живот.. там вече не мога да ти помогна. :X

Град
    Boulevard Of Broken Dreams..

:)

Не можеш ли да я заведеш увас.. като например я поканиш да гледате филм и вс ще си дойде от самосебеси.. но ти трябва да подбереш филма.. !
    Животът е поредица от избори -
    Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам ! 

то на 23 не трябва много да им говориш!

Eми може би не е навитачка докат майка и е там... Може би и аз не бих се навил, ако майка ми се разкарва из къщата и ни слуша...

Ама ти искаш от главата за краката... Изведи я на една вечеря, хапнете пийнете малко (не се натряквайте) па после предложи тоя хотел... Кфо е тва "Ай ходим на хотело да те трещя..." Не върви. На мацките им се прави секс не по-малко отколкото на нас, ама въпроса е не да си поискаш, а как ще си поискаш.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Eми може би не е навитачка докат майка и е там... Може би и аз не бих се навил, ако майка ми се разкарва из къщата и ни слуша...

Ама ти искаш от главата за краката... Изведи я на една вечеря, хапнете пийнете малко (не се натряквайте) па после предложи тоя хотел... Кфо е тва "Ай ходим на хотело да те трещя..." Не върви. На мацките им се прави секс не по-малко отколкото на нас, ама въпроса е не да си поискаш, а как ще си поискаш.
    Съгласен съм с това за вечеря и т.н. но проблема е че няма време ще разполагам с общо сигурно час. Ако имах време щях да я поканя на разходка кино и вечеря........ но нямам по-скоро аз имам но тя няма да ми отдели толкова много време.....
    She is the number one!!!!!!!!!!
    She is my baby!

Като нямаш време, едма бърза и да ти е мир на главата
    Като не виеш с вълците, ще блееш с овцете ...

Цитирай Първоначално написано от TeenDecision
    Като нямаш време, едма бърза и да ти е мир на главата
    Аз време имам,но не и тя
    She is my baby!

Пичага бъди мил с нея,направи два-три намека,ще забелеижш какво ще е нейното държание след тях.От това прецени на там дали има смисъл да ставаш по-директен.

П.С.:Предлагам ти да потърсиш по-сериозно място,където да дискутираш въпроса си.Забележи,че в тази тема 75% от отговорилите са малки лигльовци,които освен базици и глупости друго май не пишат.

anonymous708973
    Guest
    Щом не можеш да й ангажираш вниманието за повече от 1 час, забрави да прави секс с теб.

Повече от фен Аватара на SkylineDrift

Re: Какво да и кажа за да ми пусне.........

Цитирай Първоначално написано от sheisthenumberone
    Имам една приятелка с която днес за малко да стигнем до секс..........като казвам приятелка не значи че ходим или сме гаджета и т.н.
    скоро ще я видя пак ще съм и на гости та се чудя какво да и кажа направя и т.н. за да ми пусне тоя път
    момичето е на 23.
    Ахахаха.Олеле мъж на 21г. пита в форум как да накара приятелка да правят секс.Хахахахаха това вече е уникален случай.Остави ме дълбоко замислен,чесно!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Щом не можеш да й ангажираш вниманието за повече от 1 час, забрави да прави секс с теб.
    Не че не мога да и ангажирам вниманието за повече от 1 час просто е заета,завърша тая година има да прави курсова и т.н. не мога да и кажа аре да се видим за цял ден....... времето го определя тя.

Цитирай Първоначално написано от SkylineDrift
    Имам една приятелка с която днес за малко да стигнем до секс..........като казвам приятелка не значи че ходим или сме гаджета и т.н.
    скоро ще я видя пак ще съм и на гости та се чудя какво да и кажа направя и т.н. за да ми пусне тоя път
    момичето е на 23.
    Ахахаха.Олеле мъж на 21г. пита в форум как да накара приятелка да правят секс.Хахахахаха това вече е уникален случай.Остави ме дълбоко замислен,чесно!
    Виж аз знам как се прави въпроса е как да я накарам :")
    She is my baby!

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    http://vbox7.com/play:026f5140
    На 4:32 - 4:36
    "Ша та чукам, курво!"

Шегата настрана- да я НАКАРАШ? Абе, 4овек, знам 4е съм малък да ти го кажа, ама да НАКАРАШ момиче да праите секс? Ти въобще имаш ли уважение към нея?
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Щом ти е само за единия секс.. ми намери си някоя, която ще ти отдели време за него.

Когато го желае би трябвало да ти го покаже по някакъв начин .. Може би просто не иска да спи с теб и това е .. За единия му секс не е нужен цял ден, тя ако искаше да ти пусне можеше отдавна да го е направила... без да и пука дали си я водил на вечеря или не.

Помисли малко какво иска тя.. не как да я накараш да го направи.. защото очевидно нещо не те иска щом толкова ти се дърпа.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Дам дам... от отдавна не бях чел толкова тъпа тема...

на 21 си а не знаеш как да си изпросиш един секс ....

Другите са прави ... забележи,че сички те ебават ... земи се стегни малко ! Не си дете - порасни !

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Кажи й " аде моме, 'дигай полата"
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Според мен темата е фейк.Не може едно 21 годишно момче да пита в форум как да свали момиче и тя да му пусне.Ако не е това говори много зле за народа в България.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Отиваш и и казваш:

Пусни ми.

Повече от фен Аватара на stelkastel

Re: Какво да и кажа за да ми пусне.........

момичето е на 23.
    Радо, ти ли си бе?!

Цитирай Първоначално написано от SkylineDrift
    Според мен темата е фейк.Не може едно 21 годишно момче да пита в форум как да свали момиче и тя да му пусне.Ако не е това говори много зле за народа в България.
    Аз с нея съм го правил веднъж но искам пак, в случея не говорим как да сваля момичето,поради причината че с нея сме най-добри приятели
    She is my baby!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако и пред нея изглеждаш толкова отчаян, просто няма да стане.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Аз с нея съм го правил веднъж но искам пак, в случея не говорим как да сваля момичето,поради причината че с нея сме най-добри приятели
    Правили сте го веднъж, ти искаш пак, а тя се дърпа. Може просто да не иска да прави същата грешка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ако и пред нея изглеждаш толкова отчаян, просто няма да стане.
    и как мога да не изглеждам отчаян според теб и как мога да успея евентуално ?
    She is my baby!

Голям фен Аватара на magita
    Човек ти си най-залупения заклевам се....
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    София
    КАЖИ И "КУЧКО ЩИ ПРЪСНА ЧЕСЪНА !" или " Щ + Щ "
    Exorcism !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си