.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Нежелана бременност

Добро утро.Правих секс с приятелката ми (без презерватив) преди около 4 дена , правихме само 1 тек и не свърших в нея .. Във Сряда и дадох Ескапел а ние го правихме в понеделник .. Притеснявам се единствено защото при възбуда се отделя известно количество сперматозоиди и точно за това ви пиша

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Трябвало е да се разтревожиш малко по-рано,въпреки че ескапел се приема до 72 часа след секс.Следващия път се реши да се прежалиш с 20 стотинки за презерватив,отколкото после да се притесняваш...

Ескапела - го взе някъде около 30-40 часа след половият акт , дано подейства от 5-6 дена само това ми е в главата

Повече от фен
    Защо е пила Ескапел при положение, че не си свършил в нея?? Научете се да мислите за евентуалните последствия ПРЕДИ секса, а не след това.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    сложи си капут на кypa бе!

не я храни твоята като коза с ескапели когато имаш алтернатива

спри да я бъгваш
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Щом е пила ескапел и не си свършил в нея , значи няма опасност да е бременна .
    Следващия път си купете презервативи , вместо да и тровиш здравето с ескапел
    Memento mei, memini tui!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    По скоро сега е момента да се притесняваш за организма на приятелката си, която тъпчеш с ескапел, от колкото за това дали е бременна, защото след хапчето шанса е нищожен.

То ясно, че е криза, но е по-логично да дадеш 20 стотинки за един презерватив, от колкото 30 лева за хапче.

Мислете малко бе хора... Като знаеш, че в предеякулационната течност има сперматозоиди, защо пак си тръгнал да го правиш без презерватив.

ей ей - големи разбирачи сте всички говоря ВИ за - Предеякулационната течност ,тя съдържа малко количество сперматозоиди.И е възможно да се забременее-преди да пишете глупости и да търсите рейтинг като поствате коментари навсякъде помислете защо съм го писал! Мисля ,че съм постъпил правилно като съм и купил Ескапел за да съм 100 % сигурен ,че няма да забременее ..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    тоя Ескапел го вземате като бонбони...хич не влагате мисъл в действията си
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Гледай да не правиш нови гафове в близката поне половин година, защото да се пие често ескапел е много вредно. От това, което аз знам за проклетото хапче, донякъде все едно е изпила хормонална бомба.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Имаме връзка от 2 години насам нормално е да искаме и двамата без презерватив не съм свършвал в нея нито преди това съм правил сех.Просто и купих ескапел да съм сигурен ,че от тази течност тя не е забременяла.Това исках да ви питам и може ли по някакъФ начин ескапел-а да и подеиства на цикъла ?

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Californiaaa
    и може ли по някакъФ начин ескапел-а да и подеиства на цикъла ?
    естествено че може...тъпчеш я с боклуци а си нямаш представа за последствията

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може да настъпи следваща менструация по-рано. Момичето в овулация ли беше?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Като искате без си има начини,мислете малко с горната глава.
    fixed

може да съм спокоен поради причината ,че го правихме преди цикъла и .. тоест 24 ден до колкото знам вероятността е много малка почти никаква? Така ли е?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Така е. И Ескапел автоматично става излишен.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мерси , трябва вече да съм спокоен

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    ей ей - големи разбирачи сте всички говоря ВИ за - Предеякулационната течност ,тя съдържа малко количество сперматозоиди.И е възможно да се забременее-преди да пишете глупости и да търсите рейтинг като поствате коментари навсякъде помислете защо съм го писал! Мисля ,че съм постъпил правилно като съм и купил Ескапел за да съм 100 % сигурен ,че няма да забременее ..
    Еми като те притеснява тая течност използвай ПРЕЗЕРВАТИВ бе !!!
    Няма какво да се притесняваш от тва,излишно си натъпкал приятелката си с ескапел...
    може да съм спокоен поради причината ,че го правихме преди цикъла и .. тоест 24 ден до колкото знам вероятността е много малка почти никаква? Така ли е?
    Да,но като те притесняват такива работи слагаш презерватив
    >>DjBelev<<

Повече от фен
    Имаме връзка от 2 години насам нормално е да искаме и двамата без презерватив не съм свършвал в нея нито преди това съм правил сех.Просто и купих ескапел да съм сигурен ,че от тази течност тя не е забременяла.Това исках да ви питам и може ли по някакъФ начин ескапел-а да и подеиства на цикъла ?
    Е, какво, искате да правите секс без презерватив и всеки път тя ще пие Ескапел??
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Имам чувството, че като чуете бебе и изпадате в панически ужас... Тея бебета да не стават толкова лесно. То, ако ставаше с едно муш и малко предеякулационна течност... Не, че не се случва, но е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО рядко. (това при нормални условия, а не в овулация и на пълнолуние с пачи крак)

Аз за толкова години да съм сложил 10тина пъри презерватив. Как досега една не забременя...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си