- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Juicу Couture в България
Не поръчвайте от Аукро.Преди няколко месеца дадох 35лв за четки за грим,а в Ибей скоро ги видях,че са 8лв с доставката!
OMGнай -накрая доживях да има Juicy и при нас
![]()
но като си помисля какви цени ще им лепнат ми се реве просто![]()
Цената идва в повечко, определено..![]()
To infinity and beyond.
вчера бях там и направо нямам думи!! Цените са 2х от това в сайта. Едно калъфче за телефон струваше 220 лв.
Голяма скъпотия и много кич.
За стила,който харесвам,ще си намеря много по-евтина и хубава чанта.
Ама всеки според джоба си,де.
За мен това е,ъ,мноого скъпо.
Аз от ауруко съм си поръчваа туника на мис 60 и беше супер и оригинална с етикет и всичко. Но може би зависи там продават много хора, на какъв ще попаднеш.
наистина много хубави работи има ,обачеее направо безбожни цени![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Знам, че не е писано отдавна в темата, но ако пусна нова тема, пак ще ме овикат модераторите.... Таа може ли да ми кажете какви са цените в магазина в София горе-долу? Защото попаднах на едни прекраааасни ботуши и съм влюбена в тях, от стара колекция са де, но предполагам, че и в новата ще има страхотни... Ии сега примерно като е края на юли има ли някакви намаления?
"Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt
Имат някои хубави неща.И да,посещавала съм бутика,но според мен 70% от стоката е кич,макар че оттам си купих един хубав ключодържател.
Закупих го преди доста време,но мисля че беше към 80 лева. =)
Чувала съм я тази марка, но за толкова пари определено бих си намерила по - хубави неща .. специалн очантите, които сте постнали ми циганеят доста ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Доколкото виждам в списанията, има много хубави дрехи. Чантите са си кич отвсякъде и на мен лично са ми отвратителни. Цените са убийствени. Не знам кой им купува стоката.