.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да разбера дали човекът до мен ме обича?

Със приятеля ми сме около година заедно, но понякога си мисля, че за него съм просто даденост

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    И защо си мислиш така? Нещо е направил, за да събуди тази мисъл в главата ти? .. Може да сте си омръзнали и вече просто да сте свикнали един с друг и за това да имаш това чувство..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Гледай какво прави за теб - грижи ли се, помага ли ти при нужда, всеотдаен ли е и тн.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Повечето правят тази грешка, дал ли ти е повод да си мислиш така?

Eми може би се съмнявам в чувствата му, защото напоследък се дразни и ми прави забележки за елементарни неща...скарва ме се...и на следващия ден като му мине и ми казва, че ме обича и все едно нищо не е било.... и така до следващия път...също така..ми налага забрани а аз нямам право да забранявам. Той има право да излиза и да се прибира когато прецени, а аз не мога на кино дори да отида с приятелка

Не си го мисли .
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Aми да така е! Това e истинския мъж , гледай да го запазиш

Град
    Някъде из София...
    Жена към мъжа си:
    -Това не може да продължава така,трябва да се научиш,че ние жените се нуждаем от внимание...
    Мъжа отговаря...
    -Добре...
    -Добре?!?
    -ВНИМАНИЕЕЕЕЕ,ще те чукам!!!

Опитай се да разтълкуваш вица и можеш да разбереш защо е с теб.

А според вас колко време един мъж може да е с теб само заради секс или просто заради факта, че си хубава?

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от TiramisY
    А според вас колко време един мъж може да е с теб само заради секс или просто заради факта, че си хубава?
    Докато го получава,или докато го получи.В зависимост от това какво точно иска.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Eми може би се съмнявам в чувствата му, защото напоследък се дразни и ми прави забележки за елементарни неща...скарва ме се...и на следващия ден като му мине и ми казва, че ме обича и все едно нищо не е било.... и така до следващия път...също така..ми налага забрани а аз нямам право да забранявам. Той има право да излиза и да се прибира когато прецени, а аз не мога на кино дори да отида с приятелка
    хохоо поредния тъпак .. а ти защо си му позволила да се отнася така с теб? Това ли мислиш, че заслужаваш? Седни и си поговори с него и му обясни как стоят нещата! Ако толкова много те обича ще те разбере и ще си смъкне малко крилата ..

Супер фен
    Малко. Сексът винаги може да си го осигури, а хубавите момичета определено не са рядкост. За пълноценна връзка е нужно много повече. Клише, но...
    Иначе за година би трябвало вече да си наясно обича ли те, или не.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си