Цитирай Първоначално написано от AniBG
Най-добре иди още веднъж на гинеколог, но дотогава гледай да избягваш позата.. Има два варианта - или да си плитка и пенисът на партньора ти да достига до шийката на матката, другият вариант е да е някакъв проблем с яйчниците или матката, знам ли.. В този случай предполагам нещо опира, за да имаш такава болка. А можеш ли горе-долу да опишеш как те боли - тъпа или остра е болката и къде се намира съобразно матката и яйчниците!?! Това с шийката е по-вероятно, ако болката е много ниско и да я усещаш някак си "вътрешно", един вид към края на влагалището.. Но дотук можем само да гадаем какво ти е наистина! Според мен отиди още веднъж на гинеколог, ако искаш се консултирай с друг лекар, ако не си убедена в това, което казва сегашния ти гинеколог..

П.П. - ако си от София мога да ти препоръчам много добър гинеколог, при който ходеше майка ми, а сега - и аз.

Не съм от София.Ходила съм на общо 4 различни гинеколога в интервал от септември 2010 до сега.Първият път ми казаха,че имам някакво възпаление,изписа ми лекарства незнам дали подействаха понеже след това не съм имала полови контакти за дълго време.Преди 2 месеца отидох на друг гинеколог,който ми каза,че единия ми яйчник нещо не му харесвал,но ми изписа неща само за бялото течение.След 2 седмици отидох при следващия лекар,който ми каза,че нищо му нямало на яйчника ми и че било нормално единия да е по голям от другия.И последния гинеколог не ми откри нищо съмнително дори каза,че и течението ми е абсолютно чисто,нямало нищо което не трябва да е там.Общо взето всичките лекари са ми казвали,че матката е добре,само първият път възпаление на яйчниците а втория дисфункция на яйчниците това пишеше на листа който ми дадоха и щом да не са ми предписали нищо повече значи няма проблеми и с тях поне според лекарите,но аз не мисля така,защото болката я усещам откъм яйчниците.Какво да правя вече незнам.