- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Направена ни е Магия!!
Първоначално написано от bloodyF
Честно ли? Големи психари имало, обаче. Направо ми е трудно да повярвам...
Иначе аз скоро бях намерила един предмет, изгубен от много време, дори като го видях си спомних как го търсех като малка. Беше една играчка.Преди повече от 7 години беше, даже 10. Намерих го точно до клавиатурата ми, след като се събудих, а преди това имам ясния спомен как си оставих там телефона и я нямаше там въпросната играчка,нямаше нищо там. Оставих я, разгледах я, питах майка ми къде я е намерила, тя каза, че не знае за какво говоря, че никакви играчки не е намирала, показах я дори.Питах всички у нас, никой не беше намирал това нещо. И въпреки, че не вярвам в магии, играчката директно отиде в боклука. За по-сигурно.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Аз съм човек на науката! Вярвам в чудеса, но те не са магии!
хЪх...
На майка ми са и правили магия още като е била на мойте години да не си намира приятел, да няма деца и т.н. Ходила майка ми по лекари насам натам, казвали и че деца не може да има...Все нещо не и вървяло, много болнава била, накрая баба ми се усъмнила и отишли при ходжа. Той им казал, че било магия и трябвало там да правят разни неща, не помня какви и малко след това майка ми се запознала с баща ми, та и две деца имат... Принципно съм скептично настроена за такива неща, но може би съществуват. И ако темата е сериозна и ти не си внушаваш глупости, може би наистина нещо не е наред.
П.П. Магии обикновено правят близките хора, внимавай! На майка ми и я е направила жената на чичо и, която се занимавала с подобни неща. Тя имала и един характерен белег и ходжата го описал перфектно, така разбрали. Може да звучи глупаво на повечето, дори на мен ми звучи нереално, но кой знае какви хора има...
Аз смея да твърдя,че познавам гледачка която НЕ ЛЪЖЕ и наистина винаги знае за това което я питаш.Това с магийте е вярно,защото знам за 1 случай точно с червен конец,снимки и още нещо на един гроб.След това пича на който имаше снимки в кутията при гроба катастрофира и умря.Даже го познавах лично.
The time's for sobieski
Първоначално написано от PullMeCloser
напълно сериозна съм.
дори и някакви обеци ми е била подарила баба и майка ми ги е пазела в някаква кутия като порасна да ми се продупчат ушите и да ми сложат обеците (били златни) и като съм станала на година и половина и майка ми ги е взела, за да ходим да ми пробиват ушите, но за 2 минути ме оставила при баба ми и като е отишла вече там (при този където пробива уши) и обеците ги е нямало. то това не е магия де, по-скоро баба ми си ги е прибрала ама нищо :д
Странно е,признавам.Ама не знам как да си обясня такива неща..
И аз да разкажа една случка.Значи преди много години,още не съм била родена,леля ми постоянно се е оплаквала от нещо странно,винаги когато влезне в двора на къщата на баба ми.Влиза и почва да я боли глава,да й се повръща,да й се вие свят и т.н.И веднъж нещо тя,майка ми и още някой са ходили на някаква гледачка и леля ми изобщо не е имала в предвид да казва за това,но изведнъж тая,която им гледала,се обърнала към нея й просто й казала-ти имаш направена магия.Някъде по някой двор е,на открито място.И тя леля ми й разказала за това за двора и тази я попитала дали има някаква постройка в този двор и ако има,то магията е около нея.Прибират се с майка ми,отиват право там до постройката,започват да ровят навсякъде отстрани и откриват въпросното 'нещо'.Не знам точно какво е било,забравила съм.. историята ми беше разказвана отдавна.И странното е,че след намирането на магията леля ми й минава този проблем.
Имам и друга история,но тя е още по-дълга,така че...Друг път.
бааааааааааааааааааааахти филмите майнааааа.....
Не отричам... супер странно изглежда отстрани.Ама как може да го обясниш?Защото аз не мога.
Първоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
![]()
Е заради едно име баба ти да прави чак такива неща..
Още ли прави разни такива или се е примирила?
Първоначално написано от Colouring
Разкажи и другата история, че ми стана интересно![]()
Може би ще помогне това ако вече не е направено - кръщение от православен свещеник, може да ти прочете молитви. Ти също можеш да си купиш един православен молитвеник и да си четеш когато пожелаеш. Дано това да ти помогне.
срещу 10 000 000 лв. ей от тука (пред клавиатурата) ще ти махна магията... знам каква отвара да забъркам в казана![]()
![]()
5 магий са ти направили ...
![]()
Уау, т`ва е много гадно наистина... Но не мога да ти помогна.![]()
Абе в какви филми вкарвате момичето бе??200 магии на кръст са ти направили.Ако толкова те е шубе,отивай да ти баят,леят куршум и разни бабини глупости.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!