- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с USB-то : ]
Правя темата само за да разбера дали някой се е сблъсквал с такъв проблем и дали може да ми помогне.. ако модераторът реши, нека я заключи : ]
Ми..Телефонът ми е Самсунг Галакси 550 ай..до преди няколко дни USB-то си работеше нормално, но оня ден ми изписа като го включих, че трябва нещо а инталирам..инсталирах го..и от тогава когато го включа само издава някакъв звук такъв тарам ( ;д ) .. и нищо не ще..та..ако някою случайно разбира от тия неща, или му се е случвало същото да сподели какво е направил.. плийс..
ПП: По-подходящ раздел не можах да намеря..ако не е в правилния, преместете я : ]]
edit : ходих до офисът на Виваком, но ми казаха, че не разбират от тези неща , и да питам някой с повече познания в тези неща.
Раздела е грешен.
Не знам с какви програми работи тоя самсунг ...
Може да направиш две неща :
Отиди при програмите и деинсталирай "това нещо" или ако не разбираш направо дай System restore и би трябвало да се оправи ако това е проблема .![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Никъв систем рестор.Драйвери за усб/телефон най-вероятно.Сега не ми се рови да ти гледам тела ама мисля че си андроидец...
The time's for sobieski
дааааа...ама на мене трябва да ми се обясни като на бавно развиващ се..щото нищо не разбирам ;ддд