.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Град
    G.Orqhovica

Направена ни е Магия!!

Пиша в този раздел, защото не знам кой е най подходящият.Ако модераторите преценят друго, моля учтиво да преместят темата.Сега към проблема...Започна се със малки кърфици който все намирах по земята, по дивана, по леглото.Но нямам дори и най-малък спомен да съм разпилявала кърфици и игли.после баба ми постоянно намираше игли със червен кнец.Първо намери една на земята.После имаше една на леглото.После аз открих на якето си една голяма игла бодната три пъти.после беше на баба ми на блузата.и днес една игла на двора.Не знам какво става.Пак ви казвам.Нямам никакав спомен да съм разпилявала иги и кърфици, илиу някой друг член на семейството.Иглита са със нанизан червен конец.Моля ви Поомощ!!

Това е доста странно .
    Според мен , някой си прави шегички - дали бабати или някой друг от семейството ...
    Бъдете такива каквито сте !!!
    Живота е дар , оцени го !!!

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Имаш извънземно в къщата..
    Айде стига глупости. Колкото повече си вярвате толкова повече ще са кърфиците и иглите. Не съществува нещо в което не вяраш ок ?
    ваУ рокс
    Grell

Повече от фен
    Абе магии. Я се осъзнайте!

Супер фен Аватара на icebulllet14
    На какви хапчета си?
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от icebulllet14
    На какви хапчета си?
    парацетамол и 200 гр СТЕЛА.
    ваУ рокс
    Grell

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от icebulllet14
    На какви хапчета си?
    парацетамол и 200 гр СТЕЛА.
    Поласкана съм,че ти действам като лекарство.
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Чшш ае сваляйте се на ЛС. Ко спамите из целия форум...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

при майка ми имаше така зашит жълт конец в чаршафа и някаква гледачка и каза да го изхвърли във вода без да го пипа( направо с чаршафа го метна в едно дере) и после след години ходи при друга гледачка която и каза, че това е магия направена за нещастия, за караници и общо взето за да се раздели с татко, а да не ви казвам от кого е направена, така де после майка ми трябваше да ходи на църква да пали свещи и така магията щяла да се махне, да ти кажа, честно не съм сигурна дали напълно защото и сега у дома си имаме проблем, сега и аз пораснах и аз имам проблеми, така, че не е шега работа отивайте с баба ти при някоя ясновидка и гледай да не е от измамниците и аз не вярвам много на тия неща ама като ги изпиташ ще си промениш мнението

Повече от фен
    Че коя ясновидка не мами? Откъде ще дойдат тея кърфици и игли? От небето ли ще паднат или някой торбалан ще дойде през ноща да ги сложи всички като спити И затва има ясновидки за такива като вас да ви вземат парите за глупости. Игла имало, конци имало дрън дрън. Аз всеки ден в даскало намирам един дълъг черен косъм върху мене. Аз даже не познавам момиче с толкова дълъг косъм. И кво да отида ясновидка ли? Даже сега като видях тази тема си помислих откъде е дошъл

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Няма да коментирам темата ... Само ще кажа че си нямате на представа колко злобни и дяволски хора има .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

в нашия случай конеца е бил пришит от дядо ми, който от самото начало е бил против брака и съжителството на нашите, та така тия карфици са от човек който идва във вас, приятелка или роднина на баба ти, наистина има много злобни и завистливи хора, не знаеш кой и защо може да го прави, може да си донесеш светена вода от църквата и да напръскаш, до като се изяснят нещата, а за ясновидката, има такива които имат дарба, майка ми отиде от любопитство и чак тогава и се изясниха много неща, един вид пъзела се нареди

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    И аз съм чувала за това с конеца и иглата, че е точно магия!Вика му се черна магия - тоест да носи лоши неща (нещастие) Да както казаха по - горе със сигурност е от някой който и постоянно у вас не може да падат тези иглички ей така Потърси в интернет
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вариантът с напръскване на светена вода ми се струва най-безболезнен. Поне ще се успокоите, че сте "противодействали". Разни такива подозрителни предмети изхвърляйте, без да ги пипате с голи ръце и по възможност някъде, където има течаща вода. Не помня кой по-горе спомена дере.
    Местя темата- не виждам общо със Здравни проблеми и болести.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    България
    А и аз имам да споделя доста лоши неща едва ли е магия но..
    Значи от 1 година точно 1 година сънувам само лоши сънища и то нереални - най гадния е .... сънувах , че баща ми ме изнасилва сънуввала съм починали роднини без лица,говореха ми всякакви катика подобни кошмари - и като ги сънувам се събуждам в пот цялото тяло и плача на сън Сънувала съм че убивам човек .. абее е такива гадни
    Другото което е - Баба ми има 3 сестри и 1 брат - Преди години почина брат и от инфаркт , година след това майка и от старост, след 2 години сетра и от анемия - все от болести - в моето семейство и майка ми , баща ми , сестра ми имат по една гадна болест , моето немога да го нарека болест - та това всички роднини да са починали от болести не е ли малко странно
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от amnessia
    та това всички роднини да са починали от болести не е ли малко странно
    Да ти кажа, по-странно щеше да е, ако бяха починали в цветущо здраве без болести. Тогава вече логическата мисъл води до неприятни за роднините изводи .

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Провинцията
    Жив да не бях, ама съм!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Grommash
    Жив да не бях, ама съм!
    Дишай
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Направи си защитна магия. Лично аз се съмнявам да има нещо, но ти сега си се наплашила, мислиш отрицателно и това привлича лош късмет. Добре е да направиш нещо дори просто за твое спокойствие. Да метнеш иглата в течаща вода беше хубаво предложение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Яд ме фаща като се замисля какви отчаяни хора има. Всеки ден да пускаш игли в на някой къщата - колко време и злоба трябва да притежаваш.
    100% е някой, който е често у вас, или пък някой от семейството се бъзика. Следи кой идва у вас, колкото и смешно да звучи.

Ходи на гледачка.Имахме същия случай но не с игли и кърфици.Не чакайте
    Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3

Град
    София
    Според мен просто баба ти без да иска е изпуснала игли и е забравила-нормално за възрастта на бабите.Иначе требва да е ебати мага,ебати нещото,за да влиза във вас безшумно и да пръска игли навсякъде
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    абе с това шега не бива.
    като съм била бебе и баба ми е дала на майка да мушне в количката ми някакъв парцал (малък де) с някакви конци и игли нашити по него и майка ми отказала естествено, обаче след 5-6 месеца случайно видяла че тоя парцал е под одеялото ми, а за тея 6 месеца съм боледувала страшно много и като го е махнала и съм спряла с болести и разни такива неща.
    баба ми го е правела, защото не са ме кръстили на нея. както и да е, отидете при ходжа, те ги развалят магиите
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Варна, моретоо :)
    Не се вкарвам във филми, защото не вярвам в магии. Всичко в живота си го градим ние, без никой да ни пречи. Това, че вие допускате някой си там да си изкаже мнение и вие да сте зависими от него - ваш проблем. Стига с тези болести - спортувайте, наслаждавайте се на живота и го изживейте здравословно и пълноценно. Аз съм спортна натура... от болести преди да се разболея... ъ-ъ... спрях за 1 година и болестите почнаха... и какво магия ли имам? Сега отново започнах активно спорт и всичко си е наред. Нищо създадено от човека, не може да действа като магия... защото е материално. Не преписвайте божиите сили на измислени герои.
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Не се вкарвам във филми, защото не вярвам в магии. Всичко в живота си го градим ние, без никой да ни пречи. Това, че вие допускате някой си там да си изкаже мнение и вие да сте зависими от него - ваш проблем. Стига с тези болести - спортувайте, наслаждавайте се на живота и го изживейте здравословно и пълноценно. Аз съм спортна натура... от болести преди да се разболея... ъ-ъ... спрях за 1 година и болестите почнаха... и какво магия ли имам? Сега отново започнах активно спорт и всичко си е наред. Нищо създадено от човека, не може да действа като магия... защото е материално. Не преписвайте божиите сили на измислени герои.
    човек наистина има магии който го е изпитал на свои гръб той знае даже и да не искаме те ни влияят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си