.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

безболезнена раздяла

как да стане? малко е сложно положението. Знам че адски много ще го нараня като му кажа но трябва.
    Иска ми се да го накарам той да не иска да е с мен.
    Не искам да го казвам директно.
    как да стане

Няма как да е "безболезнена".
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

Мисля, че отговорът на въпроса ти е, защо не искаш да си с него .. обикновенно истината, най - не боли

Цитирай Първоначално написано от Lisuger
    Мисля, че отговорът на въпроса ти е, защо не искаш да си с него .. обикновенно истината, най - не боли
    истината- друг човек, но не искам да го казвам че е много гадно.
    И просто немога да си представя че мога да го причиня това като кажа че искам да се разделим.
    искам да е по най нежния начин.

гаден проблем

Преди време една ей така ме заряза уж безболезнено... не каза истината и аз реших ,че проблема е в мен и започнах да се вайкам и да се ядосвам.. докато отново не поговорих с нея и всъщност тя ми обясни, че харесвала някой друг от много време и не може да ме залъгва.. тогава разбрах, че проблемът не е в мен и ми олекна доста ... иначе наистина безболезнен начин мисля, че няма освен да го обедиш, че не е жиножен той, а ти самата

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Като не искаш за го казваш директно,използвай метафора за да му намекнеш,щом мислиш че по-малко ще го боли.

Примерно седите в градинката и си говорите.Изведнъж виждате една жена от блока отпред излиза с една кофа и си изхвърля боклука.И примерно казваш нещо от рода:

-Хей,виждаш ли онази жена,как изхвърля боклука.Кофата и вече се е напълнила с боклук и не може да го търпи в дома си,затова се налага да го изхвърли.
    -Да,виждам я.
    -Добре,а сега си представи че аз съм тая жена,а ти си боклука.(тука ставаш и си отиваш)

Успех.

Внимание,в този пост е използвана ирония

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма такъв вариант ..

Такова чудо няма.Дори да нямаш абсолютно никакви чувства към даден човек,пак ще ти стане малко или много гадно.За него още повече.По принцип аз съм да директните и искрени разговори.Обаче си се представям на мястото на човека който късам.И ако ми каза,че е заради друга,наистина повече би ме заболяло,отколкото ако ми каже просто че не се получава.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Кажи му истината, с глупаво държание и опит да го отблъснеш ще е по- болезнено. Хората са казали- истината боли един миг, а лъжата цял живот. Кажи му каквото имаш и толкова. Гарантирам ти, че и ти ще се чувстваш по- добре от това, че не си излъгала.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от GuitarGuy
    Няма как да е "безболезнена".

Супер фен
    Град
    София
    Неведнъж са ми казвали, че най-доброто лекарство е истината, чрез нея най-лесно можеш да се разбереш с човека до теб.. Не мисля, че ако го излъжеш само, защото мислиш, че няма да го боли е правилното решение. Най-добре му кажи истината и ако тай някакви чувства към теб ще те разбере..
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Такова животно като "безболезнена раздяла" няма. Както и да стоят нещата между вас накрая винаги единия ще е по-наранен от другия. Аз те съветвам да бъдеш искрена с него, колкото и болезнено да е. По-добре си му кажи истината и да приключите така, отколкото да го залъгваш с някакви неща и с най-баналното "Проблема не е в теб, а в мен". Повярвай, по-натам, когато разбере (а бъди сигурна, че рано или късно това ще стане) истинската причина за раздялата ви ще му стане много по-гадно, че си го излъгала.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Това е някакво митично същество. Да, на теория може да има- ако и двамата нямат вече чувства един към друг (по едно и също време) и решат, че искат да са си просто приятели и от време на време да се виждат на по кафенце. Но на практика не стават така нещата. Обикновено единият няма чувства към другия, а той/тя все още има. И се почват едни сълзи, драми, после колко бил тъп отрязващия и така. В най-добрия случай само единия ще го боли. А както съм забелязала от личен опит, и двамата страдат.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Всеки иска да е безболезнено за другия, но защо ли като иска да го зареже като му пука за него?? - винаги съм се чудила върху този въпрос..

казваш му.. и това е .. все някога ще му мине.. ако и той все още има чувства де..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Град
    Boulevard Of Broken Dreams..

:)

Разкажи каква е ситуацията и защо искаш да скъсате и може би ще мога да ти помогна.. !

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ако го познаваш достатъчно добре сама ще прецениш как да му го кажеш така,че да го боли по-малко.Не е толкова страшно,а и щом го зарязваш не вярвам да ти пука чак толкова за него.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    несъществува безболезнена раздяла...еми започни да го избягваш все да си заета да не ти остава време за него и той ще се усети надявам се ...
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Ако го познаваш достатъчно добре сама ще прецениш как да му го кажеш така,че да го боли по-малко.Не е толкова страшно,а и щом го зарязваш не вярвам да ти пука чак толкова за него.
    Пука ми въпреки всичко понеже е много добро същество и знам че ме обича но моето място не е там.
    И не искам да съм поредното разочарование.

Правя го това с избягването но няма много ефект.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Всеки иска да е безболезнено за другия, но защо ли като иска да го зареже като му пука за него?? - винаги съм се чудила върху този въпрос..
    От съжаление

И аз съм на мнение да си искрена с него. Понякога нещата не са такива каквито си ги представяме (не можеш да знаеш със сигурност как той ще приеме нещата. Дори той самия не може да е сигурен. Мисълта ми е, че сме се постаавяли мислено в някакви ситуации и предполагаме как бихме реагирали, а когато ни се случи го приемаме различно от това, което сме си представяли.)

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от luvche
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Пука ми въпреки всичко понеже е много добро същество и знам че ме обича но моето място не е там.
    И не искам да съм поредното разочарование.

Правя го това с избягването но няма много ефект.
    Не мислиш ли,че трябваше да помислиш за това много по-рано ? Преди да тръгнеш с него може би ..

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Ами не може ли просто да му кажеш, че не го обичаш вече или че нямаш и капка чувства. То пак си е истината де, само че не цялата Според мен така е най-добре

Супер фен Аватара на djipsito
    ^Ако му го каже по тоя начин според теб по-малко ли ще го боли ?

Истината представена по неправилния начин може да е разрушителна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си