- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво замествате сладкото когато сте на диета.. ?
Здравейте..
Решила съм да се стегна малко.. НЯМА ДА ПИТАМ КАКВИ УПРАЖНЕНИЯ ДА ПРАВЯ !!!
Тъй като съм луд фен на сладкотоми трябва нещо с което да замествам сладкото докато съм на СКРОМНАТА си диета..
Нямам да отслабвам кой знае колко ами по-точно да се стегна.. както вече казах не питам за упражнения с които да си стегна сланинките а да ми кажете ВИЕ докато сте на диета с какво заменяте сладкото.. Може би нещо по-малко калорично ;д
И още нещо.. Тъй като закуската е важна пък аз съм първа смяна си правя тостове с шунка, кашкавал и др. продукти.. Това отрицателно ли ще се отрази на "диетата" ми![]()
Благодаря за отговорите които едва ли ще получа![]()
Сладкото - с плодове ,всякакви боклуци в тея кисийки от сорта на чипс ,вафли ,меденки - не е препоръчително
Всякакви дюнери мазни и такива по-добре не ,сутринта наистина трябва да ти е най-стабилното хранене.По-добре си прави купичка мюсли и прясно мляко ,плодове или препечена филийка пълнозърнест хляб![]()
С ограничаването на храна и диетите се махат мазнините ,а със спорта се стяга тялото ,доколкото прочетох искаш стягане - ако не спортуваш усилено ,всяка мъка с диетите е безсмислена!
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Първоначално написано от GrippingBosh
Ще спортувам в домашни условия.. Събота и Неделя ще излизам да тичам.. а през останалото време мисля да пия много вода (около 2литра на ден) да не ям сладко,тестено и други глупости.. Имам да стягам сланинките около коремчето със спорт и с ограничаване.. че нали знаеш ся абитуриентски, свадби![]()
една лъжичка мед върши работа или кола лайт, няма да ти навреди![]()
Браво ,че си решила да се стягаш :P водата ще е супер,ако пиеш по 2 литраПървоначално написано от mine
за лъжичката мед бях забравила ,но не прекалявай все пак.колата аз лично не я харесвам ,освен да те ободри за момента,нищо друго полезно няма...тичането е много добро решение,ще те стегне не само корема ,а цялата
http://vbox7.com/play:c500421d тези упражнения например,коремните преси и упражнения каквито намериш ще са ти от полза ии най-вече постоянство
успех![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Аз направих чудесното откритие,че ако хапнеш лимон,(без захар,естествено)и после пиеш вода е много сладка.![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Когато ми се яде сладко, обикновено хапвам малко стафиди.![]()
Много бързо ще ти заситят апетита за сладко, гарантирам.![]()
![]()
To infinity and beyond.
Сладко аз по принцип не ям(ям супер рядко, в месеца 1 път, понякога и по-рядко) и по принцип си ям вместо вафли и тем подобни, ям мед и плодове, а също и сушени плодове.Иначе ако ядеш тостери с шунка ще си нарушиш диетата и тя няма да има ефект.В училище яж или плодове, или ядки(но не пържени, най-добре сурови) или мляко кисело.
Да, наистина.. всъщност и те са толкова калорични, колкото шоколада, но са по-доброто решение със сигурност!Първоначално написано от Infinity
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз в момента се ограничавам (е последната седмица се отпуснах и се отдадох на шоколада и другото нездравословно) и като ми се преяде шоколад взимам киселото мляко и след няколко лъжици вече не ми се яде.
Или пък достатъчно е едно мъничко резънче лимон и не ти е до ядене на нищо друго.
А пък ако все пак искаш нещо така сладко яж плодове. Също и мед.![]()
По-леко с медеца.. че и той не е за подценяване![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Хмм .. медддстава..
Попринцип не пия газирани напитки и затова определено няма да пия кока кола лайт или нещо от сорта..
всъщност добра идея е и натуралния шоколад (Своге мейби ;д) когато съм на даскало мога да се подслаждам с натурален шоколад пък вкъщи с медец![]()
Благодаря момичета..уникални сте ;**
Ооо, не залагай на Своге !
Искаш ли натурален шоколад, взимай си Lindt.![]()
To infinity and beyond.
пробвай една кутийка кисело мляко с ягоди и мед вътре..уникално яко е![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Мед с орехи или кисело мляко със сладко от нещо. Няма да сбъркаш!
Според мен няма да се отрази отрицателно на диетата ти ако само за закуска си правиш тостове, все пак закуската трябва да е малко по- калорична, а обяда по- малко калоричен вечерята трябва да е някакъв зеленчук. Доколкото за сладкото когато ти се прияде хапвай си само мед аз така издържах една седмица и доста ми помогна.![]()
![]()
![]()
и аз така,но не винаги устоявам на изкушениетоПървоначално написано от Lenny
![]()
Дъвки или семки.
А иначе при мен и гланцовете/балсамчета действат![]()
А нали знаете, че
а) семките са доста мазни и
б) дъвките само ви карат да огладнявате още, защото като дъвчете нещо стомахът се подготвя да получи храна?
за мен пък са чудесна залъгалка, знам че е вредно отделянето на слюнка без прием на храна, но какво да се правиПървоначално написано от WaterLilly
не заменям сладкото с нищо,само че го ям в седмицата 1 път,например 1-2 лентички шоколад или корни.