- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво замествате сладкото когато сте на диета.. ?
1 парченце и после второ, третоПървоначално написано от koshtramba
и омиташ половин шоколад
Леле, колко сте вманиачени... , а като се сетя, че и аз бях на същото дередже и лошо ми става !!!![]()
To infinity and beyond.
E, аспартам има и в дъвките орбит и общо взето във всичко без захар... сега кажи че не дъвчиш дъвкиПървоначално написано от Rebirthing
По темата: дъвки орбит, бонбони солано, продукти лайт, мед, захарин... Лично според мен една кутийка кока кола лайт на 3 дена, т.е. 2 пъти в седмицата мисля че може да ти залъгва глада за сладко. Иначе има плодове с високо съдържание на захар, така че е 100 пъти по - добре плод![]()
ЗАКВАСЕНА смената със стафиди !горещо препоръчвам, няма да надебелеете... много.
^ Само малко .. евентуално.![]()
И за да не е спам :
Едно парченце и ... се отказвай да ядеш, каквото й да е !![]()
![]()
To infinity and beyond.
сушени плодове,овесени ядки с мляко,плодове
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
сушени плодове,овесени ядки с мляко,плодове
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Като се замисля също и сирене
-с диня
-с краставици
-с домати
![]()
ооооопределено .. ама като знам вкуса надали ще си го причиня да си го сложа в устата втори път :XПървоначално написано от Infinity
Никакви коли лайт,майт и такива простотий.Махаш всичко газирано,пържено,за сладкото можеш да си купиш заместител но са скъпички(не са за теб).И ти давам гаранция,че 1-2 без да мръднеш ги няма.
The time's for sobieski
^ Айде малко по темата. Момичето пита как да замести сладкото. Спрете да и предлагате диети, упражнения, режими и т.н.![]()
мм аз вече 1 година и 4 месеца не ям сладко ,без безалкохолни ,а алкохол само за супер специални поводи което е 3 или 4 пъти в годината ;] сладкото го замествам с много плодове и още повече мед ... когато ти се дояде нещо сладко винаги да имаш на разположение поне 1 банан и една ябълка или мандаринки, портокали каквото ти обичаш ... аз сутрин си правя корнфлейкс с мед което е доста приятно и полезно![]()
![]()
вече не усещам глад за сладко но аз от доста време си се ограничавам и си има ефект ,но не те знам ти как си свикнала и междудругото най ефективната мотивация да се поограничиш за да постигнеш желаното става като небележиш фигура на която и ти да приличаш и когато те удари глада за сладко хвърляй по 1 поглед на "музата"
така да я наречем.. мм успех и да откриеш своя начин за "борба"
![]()
![]()
![]()
хаха аз малко се поулях ...
Никога не съм била на диета, но най-добре е да се заместят с плодова захар или мед.. черният шоколад също е много полезен.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.