.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Стреет Фитнес човек,който се нуждае от програма

Здравейте!Казвам се Иван.Спортувам всеки ден освен,когато времето е лошо.Тренирам от 5-6 месеца с много шантава програма,която я създадох на скоро,а преди това тренирах много силно и много се преуморявах от тренировки и ми се отрази зле на съня.Искам да ми дадете някакви напътствия съвети или ако може да ми помогните със съставянето на една добра програма,която да ползвам с кеф.Въобще да имам прогрес
    Ето я моята програма,която почнах на скоро
    Понеделник
    10x10 Надхват 10x10 Подхват с 2 мин почивка междо сериите
    Вторник
    бягане 10 км. след това корем
    Сряда
    10x20 Кофички и 10x20 лицеви с 2 мин почивка
    Петък
    10x10 Надхват 10x10 Подхват
    Събота
    Бягане корем
    Неделя
    10x20 Кофички и 10x20 лицеви с 2 мин почивка

и др.гата седмица ходя 3 пъти на лостове и 4 пъти бягам а по другата 4 пъти на лостове 3 пъти бягам и така,но мисля че не тренирам нещо правилно.Благодаря предварително.

Бате аз си ходя всеки ден, и си правя всеки ден едно и също.
    Набирания за гръб, зад врат и пред врат. После за бицепс "женското" дето си е, класичекото набиране, след това за гърди си правя кофички и понякога лицеви и корем.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tigger
    Бате аз си ходя всеки ден, и си правя всеки ден едно и също.
    Набирания за гръб, зад врат и пред врат. После за бицепс "женското" дето си е, класичекото набиране, след това за гърди си правя кофички и понякога лицеви и корем.
    Женското?

А бе да Ви питам вас с тоя street fitness ходите само за да губите време,щото няма кво да правите ли? Щото първо с такива програми ще имате минимален прогрес и той ще е временен и то само гръб,другите неща трудно можеш да ги напомпаш както във фитнес залата , особенно ако си неопитен и в детската градина дето одиш си само ти на лоста (няма кой да питаш нищо..)

Много хора просто ходят за забавление,не за тренировка и се мяткат като маймуни там и плюс това рядко правят хранителен режим и после що нямали визия

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Лъвче има и сериозни като Myrth които го тренират
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Лъвче има и сериозни като Myrth които го тренират
    Еми 1 от 1000 горе-долу... Процента може и да е по-малък..

А и Myrth не прави само street , ходи и на фитнес зала..

И не ми викай лъвче,че родиш

аве вие треа сте некфи кретени тоя дето ходи на фитнес да не се обижда нито тигера как можи да ходиш всеки ден на лосстове и да правиш едно и също ами мислиш ли за мускула треа да почини 24 часа смисъл да се възтанови през това време да се нахраниш добре хубаво е 2 пъти в седмицата 2 мускулни групи да тренираш пък и всеки ден да е бива ама не и едно и също др стреет фитнеса е добре за мен за вас нз 1. тренирам на свеж въздух сред природата 2-ро аз имам цел ,дето фитнесас няма да ми даде и а китките няма кой да ми ги стегни освен лоста или нещо за стискане др. тия глупости дето ги писа за лостовете вари го кажи това на ханибал кретен.Тренирам от 5-6 месеца имам добър резултат просто немога още да си измисля програма
    Ае и др. ако не пишите нищо свързано с темата къф е мисала да пишиш въобще непомагаш.И не ми дреми в момента че не пиша правилно и че започвам изречение с и майната ти .

и тва женското хваща и гръб също само че съвсем др.част,която надхват нехваща така е всеки защитава неговото си така че гледайте си работата !физия колко да е физията той ако няма постоянство няма кво треа да поддържам времето с ядренни технология така че само на нас да ние хубаво да да мож всеки ден да тренирам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Neota
    аве вие треа сте некфи кретени тоя дето ходи на фитнес да не се обижда нито тигера как можи да ходиш всеки ден на лосстове и да правиш едно и също ами мислиш ли за мускула треа да почини 24 часа смисъл да се възтанови през това време да се нахраниш добре хубаво е 2 пъти в седмицата 2 мускулни групи да тренираш пък и всеки ден да е бива ама не и едно и също др стреет фитнеса е добре за мен за вас нз 1. тренирам на свеж въздух сред природата 2-ро аз имам цел ,дето фитнесас няма да ми даде и а китките няма кой да ми ги стегни освен лоста или нещо за стискане др. тия глупости дето ги писа за лостовете вари го кажи това на ханибал кретен.Тренирам от 5-6 месеца имам добър резултат просто немога още да си измисля програма
    Ае и др. ако не пишите нищо свързано с темата къф е мисала да пишиш въобще непомагаш.И не ми дреми в момента че не пиша правилно и че започвам изречение с и майната ти .
    Ебаси лапето начи Смешен си .. Образовай се малко и тоя ханибал ако мислиш пък,че е станал такъв само със street fitness, мноооооооооооооого си заблуден

Имай си добър резултат,той е първите няколко месеца,доста повече от тебе знам,като не приемаш критиката,не пускай тема,просто е!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Neota
    и тва женското хваща и гръб също само че съвсем др.част,която надхват нехваща така е всеки защитава неговото си така че гледайте си работата !физия колко да е физията той ако няма постоянство няма кво треа да поддържам времето с ядренни технология така че само на нас да ние хубаво да да мож всеки ден да тренирам
    Пълни глупости..То на тези лостове кво да очакваме,по-големият процент ходи,за да се прави на маймуна И ако успееш да направиш само с лостове тяло със симетрия , горна/долна част и то не просто да си някъв кокален релеф ....

Banned Мега фен
    Абе кво искате бе?
    За да се иэгради хубаво тяло от лостовете трябва поне година!
    За 3 месеца - просто няма как да научиш сложните упражнения и много бързо се умаряш!
    И Hannibal е изцяло от лостовете!!! Повтарям- тялото му е напълно от street fitness!!
    Все пак не е чяк толкова масивен като слон!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Абе кво искате бе?
    За 3 месеца - просто няма как да научиш сложните упражнения и много бързо се умаряш!
    И Hannibal е изцяло от лостовете!!! Повтарям- тялото му е напълно от street fitness!!
    Изцяло от лостове някой друг път Може и да не е масивен,няма значение,не е само то лостове Обсъждало се е и дру път това..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Абе кво искате бе?
    Изцяло от лостове някой друг път Може и да не е масивен,няма значение,не е само то лостове Обсъждало се е и дру път това..
    Обсъждало се било ми викаш , Отиди го питай лично ,,,

Мега фен Аватара на Chacho
    На лостовете съм засичал едни стари кучета, които са доста масивни. Според мен към 90-100 кила, релефни, на около 1.75-1.80 височина. Говорих с единия и ми каза, че не е стъпвал във фитнес зала, просто от 17 години тренира на тези лостове.

Помощник трениора ми също никога не се е занимавал със свободни тежести и има доста здраво тяло. Занимава се с бойни изкуства, плуване, туризъм, упражнения със собствено тегло, т.н.

Мохамед Али никога не е тренирал със тежести.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Абе кво искате бе?
    Няма кво да го питам,или знаеш нещо или не , АЗ ГО ЗНАМ

Като цяло няма нищо чудно и митично в това да станеш голям и релефен само със собствено тегло.

This is a fact that your gym doesn't want you to know.

Друг такъв факт е, че това за нуждата от бърз протеин след трен и сутрин е много силно преувеличено. А това производителите на хранителни добавки не искат да го знаеш ; )
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Град
    Варна, моретоо :)
    Е, как във фитнеса ще ви кажат, че може и само със Street Fitness... нали трябва да им кихате по 30 кинта на месец.
    хЪх...

Град
    София
    ^Абсолютно...Иначе много ясно,че най-големите машини стават точно със стреийт фитнес.Кво ще ми кажете,че Ханибал отстъпва с нещо на Арнолд ли ?
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Нее не го преведе правилно ;д "Това факт който ..... не искат да знаеш"
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    Абе кво искате бе?
    Няма кво да го питам,или знаеш нещо или не , АЗ ГО ЗНАМ
    На фитнес не е ходил

Голям фен Аватара на Naik1
    ^Абе аз, не че съм сеирджия, ама нимойти са сби и после да качите клипче във youtube
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    ^Абсолютно...Иначе много ясно,че най-големите машини стават точно със стреийт фитнес.Кво ще ми кажете,че Ханибал отстъпва с нещо на Арнолд ли ?
    Разбира се, че отстъпва... но изобщо не е това въпроса : )

Изпуснах си нервите върху създаването на план и върху тебе като каза,така за,че Ханибъл.... няма значение няма смисъл се караме.
    Каквото искаш говори не ми дреми аз знам така просто и това казвам и ти знаеш по един начин и ти така казваш,но докато не видим и питаме тва е друго и само дето сме пускали теми,та така няма смисъл да приказваме за това повече.

Make Love Not War

Не съм лапе на 17 години съм.Просто малко проблем с какво да съдържа една тренировка ,измислих си го даже.1.3.5.7 лостове 2.4.6 кардио и корем или пък 1.3.5 почивка в 7,но някак си ми се тренира просто всеки ден,това което искам да променя е сериите,колко серии са предостатъчни??Така знам,че 3-4 ,казват някой, а в един сайт четох 4-5 ми ок ,ако правя 1,5 гръб надхват 5x10 и подхват 5x10 това са 10x10,но ще има ли ефект ако правя 10x10 надхват и 10x10 подхват или това е прекалено много,а сряда и неделя да правя кофи и лицеви по 10x20, 10x10,или да правя 5x20 кофи и 5x20 лицеви,забелязал съм,че тия дето ходят на фитнес правят около 16 серии ли,колко просто дз немога да разбера прекалявам ли или не и между другото викам колкото екшън толкова и почивка така,че неделя му давам рест,но ако тренирам 2 пъти по отделно за 2 мускулни групи и 2 пъти за други 2 мускулни групи това са 4 тренировки,пък в една тренировка знам,че не е хубаво да се тренира гръб и гърди примерно и малка група ..... тогава пък шитня му викам аз не биа :Д.Но ако ще ми направите план с колко серии нека да вклучва(със испанска клавиатура съм) 4 пъти трайн като 2 пъти гръб и бицепс и другите кофи лицеви и дъмбели имам!!Знам просто не мие до запетаите и концентрацията след тренировка,па вчера дето писах беше късно и изморен бях и си изтървах нервите.Несъм искал не го мислех брато.Тука сме да си помагаме. Нямам лоши намерения

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Като цяло няма нищо чудно и митично в това да станеш голям и релефен само със собствено тегло.

This is a fact that your gym doesn't want you to know.

Друг такъв факт е, че това за нуждата от бърз протеин след трен и сутрин е много силно преувеличено. А това производителите на хранителни добавки не искат да го знаеш ; )
    1.Във фитнеса може да тренирам с дооооооооооооооооста повече от собственото си тегло...

2.Не взимам добавка за бърз протеин след трен

3.Ханибал доооооооооооооооооооста отсъпва пред Арнолд,но това е нормално

4.Ловецо мисли си каквото искаш,заблудено момче си,вижда сe

Banned Мега фен
    3 и 4то - не са ти правилни!
    1во - Арноуд може и да е по-силен от ханибалр, но я го накарай да се качи на някoi клон - ще вземе цялото дърво да падне..
    2ро - Само от лостовете може да се направи 100% релеф и точка.

http://www.youtube.com/watch?v=M0CV6EYMDbE

Не е правилно да омаловажаваш легенда в културизма, сравнявайки я с интернет-герой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си