.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Защо днешните момичета са толкова леки

Абе хора ... станах вече на 23 години .... сериозно гадже няма....
    Имам чувството , че ще и на 40 години ще си остана дърт к****р ...
    Жените ли са виновни ... в мене ли е проблема
    Защо когато излезна с момиче ... и още на другия ден ми кажат за нея че е лека ... и че доста хора са я минали и аз естествено я зарязвам на секундата....
    Защо когато ме запознаят с момиче .... и след запознанството ми дават нейни снимки дето е налапала......
    Друг случай .... запознавам се с една .... и кво излиза даже има направен аборт вече ....
    На къде отива светът ... градът ни е 25 000 и всички се знаем ... адски е гадно така ... връзките които имам с момичета са или от друг град или за по една вечер

Ми да ти кажа четно направи си кефа и ти.Още си младичак има време още ... 30 годишен тогава мисли въпреки че съм на 15 мога да ти кажа само това.Прави си кефа още няколко години и после сериозна ма гледай да не останиш без жена накрая
    Можи би не съм най-добрия ... но няма да съм и най-слабия !!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Първо много обичам като почнете да слагате всички под общ знаменател.

Второ-ХахАх сериозно ли зарязваш момиче,само защото някой е говорил лошо за нея Зли езици винаги е имало,има и ще има.Ако все се вслушваш в клюките,не те виждам кога ще си намериш жена.Пък и какво е правила преди да бъде с тебе какво те вълнува,важното е какво прави докато е с теб.

Някой път наистина ме разсмивате.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Ти сам не можеш ли да преценяваш хората ,че оставяш другите да ти набиват мнение ?
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Такива теми бол, пък и не само в този раздел.
    Съвет: Не слагай всички под общ знаменател. И се замисли дали проблемът не е в теб, а не само в леките жени, които явно са голяма част от женското население в твоя град.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си