.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич

Близоо интернет

Така някои да ми обясни за този интернет с колко тeглите от замунда на ценовата скорост 35mbps

Фен Аватара на Serphent
    Град
    Пазарджик
    наче даунлоуда ти трябва да е 4480/КБсек. което не е никак малко но има и повече
    You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .

Град
    Добрич
    В момента на моя доставчик скоростта е 30mbps и тегля от замунда с 10,1 mb затова ме интересува на цена 35mbps с колко тегли близоо

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    В момента на моя доставчик скоростта е 30mbps и тегля от замунда с 10,1 mb затова ме интересува на цена 35mbps с колко тегли близоо

30 / 8 = 3,75 тряя да теглиш с 3,75МВ, щом теглиш с 10МВ/с значи скороста ти е 80Мbps бахти нета

аз тегля с 1МВ/с на предният нет теглих с 2,5МВ/с, но за 10МВ/с не съм чувал ! Кой ти е доставчик?

Град
    Добрич
    Бергон добрич но един мои приятел е на близо добрич и ми каза че тегли повече от мене с 14 мб

ПЦ-На моя доставчик скоростта е споделена незнам дали на близоо е така

Супер фен
    Абе къде ги гледате тия космически скорости незнам ... айде 10MB съм съгласен че може да се постигне ама 14 MB (или 112mbps) на Blizoo няма начин ... те още 50 mbps (а май в момента не предлагат по висока) не могат да си оправят, а тестовете им преди време за 100 mbps бяха провал (поне в моя град, а на друго място незнам да са пробвали) та тая скорост си мисля че е далеко от истината.

Ако сваляш торенти с 10 MB може да има и друго обяснение особено ако си на LAN и е по развита мрежата на доставчика ти ...

Рекорда ми е 11.2MB/s от замунда. Предполагам някой наблизо го е дръпнал и затова.

.2 Не можях да го заснема, но няма голямо значение.

Няма какво да се хвалим с скороста от България. Теглете от щатите и тогава си мерете на кой му е по-дълъг.

14MB/s при 100mbps е непостижимо теоретичеки и практически.
    100/8 = 12.5 макс.

Oставете децата да се надлъгват бре

П.п: Righteousness наруто и Блийч ли бре?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Добрич
    Става въпрос за близоо Добрич както казах един мои приятел тегли с 14 мб на близоо добрич и снощи към 21 часа пак пробва когато е пиковото време и вика тегли с 10 мб и не пада ае на цена 19 90 .. иначе нямам оплаквания от бергон но много искат за да ми свържат рутера

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Oставете децата да се надлъгват бре

П.п: Righteousness наруто и Блийч ли бре?
    Скука баце...

Горното се отнася за Ямбол.

Град
    Добрич
    Така преди малко разделих на две моята скорост за която плащам 30 мбпс и с тази на близо 35 мбпс и кво получих

30MBPS- се получи 15 мб с толкова си тегля а на близо се получава 17 мб

Голям фен Аватара на skuck
    Дели се на 8... не на две... попринцип.
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Град
    Добрич
    еми зависи по принцип в добрич ги разделяме на две

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от skuck
    Дели се на 8... не на две... попринцип.
    0MBPS- се получи 15 мб с толкова си тегля ти прочете ли това което написах нарочно го копирвам не дигам баш 15 а средно 10 /11 мб

Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    еми зависи по принцип в добрич ги разделяме на две

Доооооооооообре Добрич FTW

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    На близооо договорите са няква пълна шитня. Ако се откажеш преди срока, който е примерно 5 години, трябва да им платиш всички такси до края и т.н. и т.н.

Нета ми струва 16 кинта, вече 10 години съм на СофКъмпъни, 100 мегабита, рекордът от замунда ми е 13.4мб даунлоуд и 7.5 ъплоуд. Нормалната ми скорост за даунлоуд е в порядъка 2-5мб, за ъплоуд зависи. Доволен съм. Никога не ми се е случвало да остана без нет. Буквално никога.

В Добрич игнорират законите на физика, математика и дори гравитацията

Близоо за мен е най-ужасната компания наоколо. Тва да те оставят да нямаш нет за повече от няколко часа е чисто светотатство... камо ли цяла седмица...На мен ако ми спре нет-а, след 15 мин пред нас има кола и се действа по въпроса...

Нормално си дърпам с 2-4 мегабайта което си е предостатъчно за 20те левица.

амк933 едниствения шанс да си дигнал толкова е с комшото да сте на 1000mbps връзка и да си се вързал към него... На 100mbps няма как да развиеш скорост по голяма от 12.5 мегабайта.

Lupus in fabula

Е странно аз тука съм на некъф кабелен и по добрата тарифа е 18mbps и го делиме на 8 и сътветно си тегля с 2mb :S Пък за 15лв малко кофти маи в сравнение с вас.И това на 2 да се дели неможе да бъде ве.Инъче и аз тука примерно като се закача за някои на моя нет ситга до 8-9mb

Град
    София
    Няма как да съм се вързал за комшото, защото тогава още бях с лан жица и настолен компютър. Беше една вечер към 1-2. Предполагам тестваха нещо, но направо не вярвах на очите си.

Със сигурност е било над 100Мбит тогава...

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Няма как да съм се вързал за комшото, защото тогава още бях с лан жица и настолен компютър. Беше една вечер към 1-2. Предполагам тестваха нещо, но направо не вярвах на очите си.

Имам предвид, че жицата трябва да позволява над 100мбита... (доста малко мрежи има с такива кабелаци), което не е изключено. И някой от мрежата ти сваля филма. В този момент p2p ти става лан и все едно го теглиш от комшията...+ трябва да имаш гигабитова карта за да развиеш скорост над 12.5мегабайта. Не, че не е възможно, просто много променливи..

А понеже каза лан и настолен се сетих, че лаптопите повече от 2мегабайта не могат да развиват на wireless.

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Добрич е центъра на света който не ми вярва да почва да мери

та по темата пич близо си е чиста прецаквация на прецаквациите

нета е ужасен цените са високи целта е да те прекарат да подпишеш договор и после не те поглеждат

стой си на бергон повярвай ми те са много по-добрия избор

пп
    бил съм на близо
    ОДИН!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Имам предвид, че жицата трябва да позволява над 100мбита... (доста малко мрежи има с такива кабелаци), което не е изключено. И някой от мрежата ти сваля филма. В този момент p2p ти става лан и все едно го теглиш от комшията...+ трябва да имаш гигабитова карта за да развиеш скорост над 12.5мегабайта. Не, че не е възможно, просто много променливи..

А понеже каза лан и настолен се сетих, че лаптопите повече от 2мегабайта не могат да развиват на wireless.
    Могат, могат. Ей сега ще намеря нещо и ще ти снимам да видиш...

Но съм с Нетгиър Мега-не-знам-си-кво 300Мбпс поддържа.

Град
    София
    http://i53.tinypic.com/2ywi8a0.jpg

Отидож в Замунда, кликнах на първото нещо в списъка топ 10 и тая скорост развих с лаптопче.

Нечестник! Използваш n стандарт ако е на wireless това. Да не си треснал кабела, че то с кабел и 10 мегабайта ще докараш

Принципно Wireless-a е до 54mbps, но реално стига до 25 някъде.
    При n стандарта умножавай по 2 по 3.

Lupus in fabula

На близооо договорите са няква пълна шитня. Ако се откажеш преди срока, който е примерно 5 години, трябва да им платиш всички такси до края и т.н. и т.н.

Нета ми струва 16 кинта, вече 10 години съм на СофКъмпъни, 100 мегабита, рекордът от замунда ми е 13.4мб даунлоуд и 7.5 ъплоуд. Нормалната ми скорост за даунлоуд е в порядъка 2-5мб, за ъплоуд зависи. Доволен съм. Никога не ми се е случвало да остана без нет. Буквално никога.
    Не вярвах и модератор да каже повече от 12,5 при 100mbps.......

Ужс...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си