- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малко Фантастика - Книги !!!
Така сега дайте малко интересна фантстика, примерно магии, мутациии други такива. Хари Потър съм го чел така, че дайте нещо друго.
ПП. Чудя се за "Какавидите", но не съм сигурен кажете дали е интересна![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Не съм чела "Какавидите", но ако обачиш фантастика ще ти препоръчам "Властелинът на пръстените" или романите на Стивън Кинг.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
И Властелина съм чел![]()
![]()
за Стивън ще прегледам сега
![]()
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Мисля, че "То" е най-интересната му книга.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Добре, а друга фантастика да знаеш![]()
>>> Minecraft <<<
"Пикник край пътя" на Аркадий и Борис Стругацки е много добра книга в сектор "Фантастика"; Оригиналното заглавие е "Пикник на обочине". Ако я прочетеш и ти стане интересно можеш да изиграеш игрите от поредицата S.T.A.L.K.E.R - самата идея от книгата е въплътена в трите части на играта. По книгата е правен и филм - "Сталкер" - руски, от 1979 година.
Струва си да се прочете, ако не си ги чел![]()
Авторе - добре си се ориентирал към "Какавидите". Невероятна книга е, заслужава си наистина много
Братя Стругацки, сега напоследък нашумялото Метро 2033 също е добро, нещата на Клифърд Саймък. Също така нещата за "Дюн", както и каквото гепиш на Зелазни (освен "Амбър", което си е фентъзи).
Кинг и Толкин нямат никакво място тук.
Горещо препоръчвам трилогията на Джон Броснан за Небеснтие господари. Чудесна фантастика.
активизъм/превенция; писане; музика
А други като какавидите да знаеш, нали примерно мутации и други такива супер сили ?!?!Първоначално написано от xBadxApple
Казвай ако знаеш
![]()
>>> Minecraft <<<
Прочети "Очите на дракона"-страхотна.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ами препоръчвам ти "Капан за сънища" на Стивън Кинг! Много фантастика /за мен е добре де/,психарска е и дори има и известен ужас..Ако не тая,вземи прочети нещо като "Триъгълникът на дракона" /забравих на кой беше
/ или нещо друго на г-н Кинг като сборника от разкази "Понякога те се ззавръщат" , което е много интересно
Дано съм помогнала
![]()
Remmember! I will always be here,as long as you hold me in your memory! Just Remmember Me!
Саймък да ! Както и Азимов а и много други имена ми изникват на прима виста . Просто зависи какво точно ти се чете ноо за фантастиката трудно може да има магии и прочие![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
^Апф, как ме подсети!
Изпуснах най-великия и един от любимите ми автори изобщо!
Азимов! Огромен! Потърси и каквото и да прочетеш, няма да сбъркаш!
(Но препоръчвам Фондация, ако имаш нерви, хех)
активизъм/превенция; писане; музика
нерви и времече са доста книги
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?