.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Неприятно...

Незнам какво става,но когато правя секс при поза задна прашка усещам болка Сякаш нещо се размества,усещам го отпред в долната част на корема сякаш някъде опира и много боли Дали съм легнала,на колена или по друг начин щом проникването е от задната страна чувството е много неприятно.Това се случва със всичките ми партньори вече,не мога да кажа,че на сегашния ми му е прекалено голям,че да е от това... Някакви идеи какво може да е и как мога да го предотвратя ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Просто не го прави в тази поза.
    На гинеколог ходила ли си? Някакви промени в позицията на матката да са установени?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    На гинеколог ходила ли си? Някакви промени в позицията на матката да са установени?

да,ходила съм и са ми казвали,че матката е добре... да не го правя ама мн напират за тая поза и искам,не искам се прежалвам...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от malinenakruv

да,ходила съм и са ми казвали,че матката е добре... да не го правя ама мн напират за тая поза и искам,не искам се прежалвам...

не си длъжна да правиш компромис със себе си,при положение,че те боли
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на djipsito
    Отскоро ли правиш секс ?

И на мен ми се е случвало, не ме боли винаги де, ама се е случвало. Мисля, че от позата и се опитвам да се наведа по-надолу, понякога ми се получава. Пробвала ли си ?

ем хората са ти казали кво да направиш.....в момента сама си го правиш ;]]
    Женско съм

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Отскоро ли правиш секс ?

И на мен ми се е случвало, не ме боли винаги де, ама се е случвало. Мисля, че от позата и се опитвам да се наведа по-надолу, понякога ми се получава. Пробвала ли си ?

да,да и аз правя така като ме заболи се понавеждам,облекчава до някаква степен болката,а относно следващия коментар въобще ебаси съветите чесно,защо всички се е*ът на задна,а аз да не мога явно има някакъв проблем вместо да го реша аз да избягам от него така ли? Много е лесно така да кажете,ами хайде вие спрете да правите така,ако нямате друго мнение по добре не пишете такива работи,моля ви се.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor

не си длъжна да правиш компромис със себе си,при положение,че те боли
    Принципно не, но в този случай да.
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен
    Град
    София
    Най-добре иди още веднъж на гинеколог, но дотогава гледай да избягваш позата.. Има два варианта - или да си плитка и пенисът на партньора ти да достига до шийката на матката, другият вариант е да е някакъв проблем с яйчниците или матката, знам ли.. В този случай предполагам нещо опира, за да имаш такава болка. А можеш ли горе-долу да опишеш как те боли - тъпа или остра е болката и къде се намира съобразно матката и яйчниците!?! Това с шийката е по-вероятно, ако болката е много ниско и да я усещаш някак си "вътрешно", един вид към края на влагалището.. Но дотук можем само да гадаем какво ти е наистина! Според мен отиди още веднъж на гинеколог, ако искаш се консултирай с друг лекар, ако не си убедена в това, което казва сегашния ти гинеколог..

П.П. - ако си от София мога да ти препоръчам много добър гинеколог, при който ходеше майка ми
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Споко, не си единствена Не всеки път де, но и мене често ме боли по същия начин.
    Трагедията е пълна...

Може да се избегне като кажеш на приятеля си да не го вкарва целия докрай..

Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Най-добре иди още веднъж на гинеколог, но дотогава гледай да избягваш позата.. Има два варианта - или да си плитка и пенисът на партньора ти да достига до шийката на матката, другият вариант е да е някакъв проблем с яйчниците или матката, знам ли.. В този случай предполагам нещо опира, за да имаш такава болка. А можеш ли горе-долу да опишеш как те боли - тъпа или остра е болката и къде се намира съобразно матката и яйчниците!?! Това с шийката е по-вероятно, ако болката е много ниско и да я усещаш някак си "вътрешно", един вид към края на влагалището.. Но дотук можем само да гадаем какво ти е наистина! Според мен отиди още веднъж на гинеколог, ако искаш се консултирай с друг лекар, ако не си убедена в това, което казва сегашния ти гинеколог..

П.П. - ако си от София мога да ти препоръчам много добър гинеколог, при който ходеше майка ми, а сега - и аз.

Не съм от София.Ходила съм на общо 4 различни гинеколога в интервал от септември 2010 до сега.Първият път ми казаха,че имам някакво възпаление,изписа ми лекарства незнам дали подействаха понеже след това не съм имала полови контакти за дълго време.Преди 2 месеца отидох на друг гинеколог,който ми каза,че единия ми яйчник нещо не му харесвал,но ми изписа неща само за бялото течение.След 2 седмици отидох при следващия лекар,който ми каза,че нищо му нямало на яйчника ми и че било нормално единия да е по голям от другия.И последния гинеколог не ми откри нищо съмнително дори каза,че и течението ми е абсолютно чисто,нямало нищо което не трябва да е там.Общо взето всичките лекари са ми казвали,че матката е добре,само първият път възпаление на яйчниците а втория дисфункция на яйчниците това пишеше на листа който ми дадоха и щом да не са ми предписали нищо повече значи няма проблеми и с тях поне според лекарите,но аз не мисля така,защото болката я усещам откъм яйчниците.Какво да правя вече незнам.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Отскоро ли правиш секс ?

да,да и аз правя така като ме заболи се понавеждам,облекчава до някаква степен болката,а относно следващия коментар въобще ебаси съветите чесно,защо всички се е*ът на задна,а аз да не мога явно има някакъв проблем вместо да го реша аз да избягам от него така ли? Много е лесно така да кажете,ами хайде вие спрете да правите така,ако нямате друго мнение по добре не пишете такива работи,моля ви се.
    имах в предвид, че това не е единствената по за ..... остей .......
    Женско съм

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AniBG

П.П. - ако си от София мога да ти препоръчам много добър гинеколог, при който ходеше майка ми, а сега - и аз.

Не съм от София.Ходила съм на общо 4 различни гинеколога в интервал от септември 2010 до сега.Първият път ми казаха,че имам някакво възпаление,изписа ми лекарства незнам дали подействаха понеже след това не съм имала полови контакти за дълго време.Преди 2 месеца отидох на друг гинеколог,който ми каза,че единия ми яйчник нещо не му харесвал,но ми изписа неща само за бялото течение.След 2 седмици отидох при следващия лекар,който ми каза,че нищо му нямало на яйчника ми и че било нормално единия да е по голям от другия.И последния гинеколог не ми откри нищо съмнително дори каза,че и течението ми е абсолютно чисто,нямало нищо което не трябва да е там.Общо взето всичките лекари са ми казвали,че матката е добре,само първият път възпаление на яйчниците а втория дисфункция на яйчниците това пишеше на листа който ми дадоха и щом да не са ми предписали нищо повече значи няма проблеми и с тях поне според лекарите,но аз не мисля така,защото болката я усещам откъм яйчниците.Какво да правя вече незнам.
    Честно казано аз вече не знам какво да ти кажа.. Не вярвам да ти помогне много интернетът, но можеш да се поразровиш, знам ли..
    Виж аз какво намерих: http://www.puls.bg/illnes/issue_238/ Тук наистина пише, че единият яйчник е по-голям от другия.. Иначе на принципа "нещо ми се размества" се сещам единствено да имаш някакво абразование, ама много се съмнявам.. Казвам ти, в случая ние само можем да гадаем.. Говорила ли си с родителите си за това, какво е тяхното мнение!?
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Не мисля, че ти има нещо, за което трябва да се притесняваш. Пък и лекарите са ти казали..

Сигурно просто си по-плитка, както каза една колежка по-горе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си