- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за гадже момиче за 20та годишнина до 500+ лева
Здравейте приятели имах акаунт но може би е минало прекалено много време от както не съм влизал и явно са го изтрили
много съм щастлив с приятелката ми познаваме се от повече от година но от 3 месеца сме заедно средата на май навършва 20 години и ми се щеше да и поднеса купя някакъв запомнящ се подарък искаше много един телефон Samsung Galaxy около 700 лева и се бях подготвил да и го взема за рождения ден, но се получи така че го получи предварително от родителите си като подарък, та се чудех какво да взема което силно да я впечатли парите не са важно но все пак най-много до 500-700 лева мога да заделя
давайте идей и Ви благодаря предварително
Защо не и купиш примерно някоя маркова чанта.Нещо такова,стига разбира се тя да носи чантиИли някоя хубава огърлица...Не е толкова важно колко ще е скъпо,важното е,че е от сърце
![]()
![]()
![]()
чанта може секи път да и купя като излизам да се разходим в някой мол да гледаме някой филм так помежду другото знам че парите не са важни но си мислих че е важно за да добият и хората представа за колко скъп подарък става въпрос
Не и подарявай нищо предметно...по-добре с тея пари я заведи някъде, покажи й нещо, което ще помни винаги...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Искаш да й купиш нещо, за да могат хората да видят колко е скъпо ?????
Все едно "Вижте как си купих приятелката"...
Или я заведи някой уикенд на почивка или й подари семпли сребърни (или каквито носи) обици. Без кичове. Swarovsky may be..
А ако мацката реши да си организира РД-то и да покани други хора? Тогава как да я заведе където и да било...
Купувай годежен пръстен с 3 карата диамант батка...Не е шайни от километри да се вижда, ама е долу-горе баш по бюджета ти![]()
питай комшията![]()
Не и купувай предмети,чупят се и т.н..по добре я заведи на специално място..организирай романтична вечеря..трябва да е нещо което да изживее...винаги се помни това..предметите се чупят и рядко остава спомена за тях..но ако я заведеш на дадено място ще го помни вечно![]()
Толкова пара за жена да хвърли... Знай, че колкото повече се опитваш да купиш една жена, толкова повече никога реално няма да я имаш. Искала телефонче за 700лв., разбираш ли... Насадил си се яко. Не ти казвам да си стиснат, просто недей се опитва да впечатляваш и купуваш жена с пари
Ако е от тоя тип жени, които обичат да се хвърля много пара по тях, и тя вече е свикнала с идеята, че ти трябва да хвърляш пари по нея... тогава си я втасал, но всеки сам си носи кръста.
Виж какво ще направиш, и съм напълно сериозен. Като дойде рожденния й ден я изведи някъде на ресторант, но не много скъп, че да не се насереш. Купи й да кажем пръстен (не годежен), обици, някакъв гердан или гривна, но не скъпи, едно от тия неща да е. След това на рожденния й ден я извеждаш на ресторант, подаряваш й един букет цветя, след това обикаляте къдет ще обикаляте и се прибирате. Недей й дава подаръка и й следи реакцията. Прави се все едно нищо не си й купил и чак на сутринта, след като й е минал рожденния ден й подари подаръка. Това го направи за да видиш дали на рожденния си ден ще ти се разсърди, че нищо не си й взел. Всеки човек е материалист в известна степен, но когато подаръкът ти се оценява по това колко е скъп, тогава проблемът е сериозен и на твоята глава.
Temet Nosce
벨야카
нещо подобно имах предвид но исках да ми дадете идей примерно за някво много романтично местенцеПървоначално написано от ShtrudeL
определено чувствата ми не се изразяват с пари и последния път като и купих едни обеци на swarovski за 50тина лева щеше да ме обие понеже били много скъпи исках да отидем някъде но е трудно понеже точно тогава и 2мата сме в сесия и ще трябва да учим иии тя ще си празнува рожден ден и с нейни приятелкиПървоначално написано от djipsito
не се опитвам да я купя, тя въобще не иска да и купувам нищо дори в заведенията се караме като оставя пари за сметка но просто беше споделила че този телефон и е харесал и родителите и го взеха по рано за рождения ден просто имам повечко пари заделени и си мислих някой да ми даде идея не е задължително подаръка да е толкова скъп просто ДО толкова пари мога отделя за подарък не е нужно да е точно 700 може и да е 100 лева но да е нещо което да и харесаПървоначално написано от umri
За 700 й вземи един Москвич.
Temet Nosce
벨야카
това беше миналия път подаръка миПървоначално написано от cranberry696
![]()
най-добрата идея за сегаПървоначално написано от bloodyF
Слабо ме вълнува, че нямаш кирилица на телефона.
Кирилицата е З А Д Ъ Л Ж И Т Е Л Н А !
GregoryHouse
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Брат,най-якия съвет който мога да ти дам е да й купиш едно скъпо кученце! Някой мопс например,или нещо такова.. Пак е скъпо,пак е подарък,ама не е някой тъп предмет който ще счупи ами е животинче което ще е до нея когато теб те няма и супер мн ще му се кефи,повярвай ми! Има цял куп скъпи кученца за които пyтките направо си умират!
Can It All Be So Simple ?
Идеята за домашен любимец е добра, но ми се струва, че все още връзката им е крехка(е те си знаят може и да не съм прав), в смисъл, че не са толкова много време заедно.
Заведи я на вечеря(към 7-7:30 г/д) после направете една нощна разходка из някой парк и тогава й дай подаръка(Пръстен, колие етц.)
Цветята са за препоръчване да не кажа задължителни.
Може и да измислиш някоя картичка която да е по-разчупена в смисъл да не са обичайните клишета. Нещо което сам си нарисувал примерно или някоя по-детска изцепка. Ще я изненадаш приятно.
ПС: Не се изхвърляй много да я водиш в скъпи ресторанти и да купуваш скъп подарък, защото ако сега хвърлиш много пари на следващия по-голям празник ще трябва да дадеш още повече.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
грабо.бг
там има разни оферти за почивка.
грегърихаус, може да не я заведе на същия ден, бе, някой друг, к'во толкова.
Значи ти си на 20? Тя е на 20? И ходите от 3 месеца? И искаш да и подариш нещо което е $500? 1 средна заплата в България?
Ти ненормален ли си? Изперкал нещо? Я си седи на гъзо!
Първоначално написано от xinfamous
Това е възможно най-лошият вариант!
Не й взимай куче. Това е животно, а не играчка. Иска адски много грижи, също и средства. Ако е искала куче, да си е взела да си гледа. Не може да й натресеш животинка и тя да се чувства задължена да го гледа или пък по-лошо - да го изхвърли на улицата.
И според мен най-добре е спа почивка. Ще й хареса и със сигурност ще е приятно изживяване и за двамата.
И стига сте се месили на момчето колко пари да харчи. Негови са си и ще ги дава за каквото си поиска, вие си гледайте собствените финанси.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Violenza
Искам да те видя как го изхвърляш.
![]()
Can It All Be So Simple ?
малка екскурзия
спа уикенд
а ако държиш да е материално-маркови обувки,хубава рокля,обици Swarovski![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.