- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правите ли АТМ?
То и устата не е предназначена за секс. Свирки също ли не им даваш да ти правят?Първоначално написано от Barathrum
За тях е нормално.Първоначално написано от sensationwhite
Добре де. Колко от момчетата биха приели целувка уста в уста, веднага след като момичето направи ATM?
Правил съм го и ще го правя...Не ми пречи и да и лижа ануса и всякакви такива неща,даже си ми е кеф![]()
повечето ще кажат няма проблем а я си представи че точно преди да се целунете се сетиш че не си се подмивал днесПървоначално написано от Emilen
![]()
![]()
![]()
![]()
You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady
Everyone was jealous of the way
We kept keeping on, feelings were so strong
Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one
Put me there on my throne
Lately where's the feeling gone
When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world
Мисля, че процентът би бил по-малък. Аз не съм обърнала внимание дали го прави моят.Първоначално написано от Emilen
Когато правя секс,задръжките си ги пускам отпуск...![]()
Не разбирам точно кое е нормалното? Ние, че в устата няма бактерии, но все пак не искам началото и краят на храносмилателната ми система да се съединяват по този начин. Чисто от хигиенична гледна точка. По същата причина не бих правила анален секс без презерватив, а гума (ил след гума) в устата...бляк.Първоначално написано от miminko
Не, не го правя и нямам намерение. Нямам против след или по време на вагинален секс (но рядко е без кондом, така че и това не е оферта). Освен ако между двете действия няма солидно миене...това вече е друга работа.
И изобщо не го сравнявайте с анилингус, защото едно е самият отвор (който преди това мисля всички момичета мият старателно) и съвсем друго си е 15-20 см навътре в червото, където влиза пениса по време на анален секс.
Дада ще ходя да си го измия и после ще се върна и той ще е надървен...забрави.Хора всякакви))
Не можеш да се надървиш пак ли? Не става ли веднага, ако не си свършил? И кому е нужно да се стига до подобни действия в секса? Не е въпросът дали е гнусно (в крайна сметка анусът ми и по-навътре са си част от мен) или унизително (няма как каквото и действие в секса с любимия ми да ме унижава реално), а най-малкото не е хигиенично. Само от тази гледна точка не го възприемам.
Естествено че ще се надървя.Но изпускаме момента,сещаш ли се.А и попринцип свършвам много трудно и да ти кажа понякога след 1-2 часа секс е трудно да го надървиш като хората...
Оф мале... Бахти гаврата.. Не, не го правя. И анален не правя.
Но след време ако започна да практикувам анален, дори и любимия човек да пожелае такава глупост, ще откажа.
Пък и той не би пожелал. Веднъж стана дума за това и той каза "За мен това си е чиста гавра към момичето" .
И това не мисля, че ме прави гнуслива към себе си.
miminko, до колкото разбрах от темата, при част от девойките е станало спонтанно. Едва ли са си правили тоалет и процедури 1 час за това, а просто така им се приискало и го лапнали.
И изобщо не намирам за ненормално правенето на свирки, но и това е нещо индивидуално. Познавам момичета, които с години не правеха на приятелите си, защото не искаха. И не става дума за малки момичета и мимолетни връзки. Някои са вече 8-9 години заедно. Въпрос на лична преценка си е все пак.
Нямам против и да направя след вагинален секс, случва се, но рядко защото рядко правим необезопасен секс (в дни, в които няма почти никакъв риск - до 2 дни след менструация).
А иначе тия дето правят, особено със случайни партньори, не се ли тревожат от други по-сериозни неща от бактериите? Това СПИН, това сифилис за нищо го нямате.
Това е въпрос на разбиране, възпитание, нагласа. Никой не е длъжен да прави нещо, което смята за нередно. Ако го възприема като гавра, защото така е възпитан(а), това е позиция на съответния човек и той е в правото си да реши как да използва тялото си. Според мен, най-пълноценни са връзките, при които партньорите имат еднакви разбирания за секса.Първоначално написано от MiroAndonow94
За мен лично, екскрементите, фекалии или както искате, ги наричайте, определено не са в групата на фетишите. Най-вече по хигиенни съображения.
Най-парадоксалното е, че преди доста време, имаше тема от момче, което искаше да гледа момичето как върши нужда. Тогава всички обявиха момчето за психопат. Сега пък, болшинството казват, че лапането на пенис, контактувал с фекалии, е нормално... Я си помислете за причините за това противоречие. За себе си имам обяснение.
Не съм правила,защото само веднъж съм правила анален секс ,но не съм сигурна дали ще се навия да правя atm.
Защото мислиш ,че ще е гадно или ти пука какво "ще кажат хората"?Първоначално написано от SonyaPld
Мисля че ще е гадно.Първоначално написано от Devil69
Не... и нямам това намерение да правя АТМ ако ще и бог да ме моли... Не виждам смисъла на това да си ям Закуската,обяда или вечерята повторно![]()
![]()
. Не съм гнуслива просто от уважение към себе си не желая да се унижавам по този начин ... Не ми пука какво ще кажат за мен... Просто това си е моя анус и той е пригоден за друга работа
![]()
Ауч...Първоначално написано от Eclipsercho
По темата: Да
Не правя анален секс .
Не ми пречи , който иска да го прави това, аз нищо не казвам , безразлично ми е , ако някога го направя , ще изровя темата и ще ви кажа![]()
Живи и здрави .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...