.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Срамен въпрос към момичетата

Поне за мен ми е неловко и неудобно да задам този въпрос но...Така де как да се бръсна долу така,че да не се порязвам (колкото и да съм внимателна пак се случва) и има ли начин да се махат така че да не се виждат подкожните (по възможност по-безполезнен)??

не ги бръсни на контра

Със самобръсначката и не на контра на вторият път ще си спец.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ходи на кола маска. Ще те обезкосмяват професионалисти и ще се сещаш изобщо за косми 1-2 пъти в месеца.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Ами за радост, на мен досега не ми се е случвало да се порежа. Просто разчитай на късмета. ;dd

Супер фен
    Град
    София
    Момичето каза по-безболезнен начин.. Не мисля, че в случая колата маска е най-удачното решение. Принципно с нея космите се отстраняват от корените, а тъй като там са по-плътни болката е голяма. Аз иначе се обезкосмявам с епилатор, но с главата за "подстригване" - реже косъмчетата, а не ги дърпа!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Ако не понасяш болката от кола маската, може да си вземеш крем депилатор за интимни части...
    Обичам те.

да не се бръсне на контра ли ... хахах, нали ще боде ...

:P
    1- бръснеш отгоре надолу
    2- бръснеш отдолу нагоре (контра) БАВНО, с много КРЕМ/ПЯНА!

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Момичето каза по-безболезнен начин.. Не мисля, че в случая колата маска е най-удачното решение. Принципно с нея космите се отстраняват от корените, а тъй като там са по-плътни болката е голяма. Аз иначе се обезкосмявам с епилатор, но с главата за "подстригване" - реже косъмчетата, а не ги дърпа!
    Първия път когато отидеш на кола маска - боли повече , но след това се свиква. За мен това е най-ефикасния начин , освен това болката не е голяма .
    Memento mei, memini tui!

anonymous708973
    Guest
    Добре, не се ли виждат черни косъмчета под повърхността? Още не са наболи, но се виждат?
    Аз се побърквам...

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Добре, не се ли виждат черни косъмчета под повърхността? Още не са наболи, но се виждат?
    Аз се побърквам...
    Аз нямам такъв проблем?! Иначе да - възможно е, но от време на време можеш да ползваш депилиращ крем за интимни части, както споменаха по-горе, въпреки, че и той ги отразва, както епилатора със съответната глава.. Иначе аз бях отишла веднъж на кола маска само, че не "там" ами за краката да видя какво е.. Е тоя ужас не искам да го преживявам отново.. Не че съм лигла или нещо, държах се, но имам проблем, че кожата ми е страшно чувствителна, а не знам на какво се дължи това.. Според мен е до ген, защото и майка ми е така..
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

anonymous708973
    Guest
    Може.
    С майка ми сме супер кучки в това отношение - и двете адски много държим на болка.
    Вчера тамън минах през козметичката - за 15 минути ме оправи и си излязох доволна и подскачаща от кеф :Д

абе ако се бръснеш и на контра и не винаги ще се виждат поне при мен е така защото съм светличка а долу съм направо прозрачна щото не съм си пекла дупето от 3 годишна сигурно ;дд и то си се виждат от самите корени косъмчетата дето са си под кожата но не смятам че има какво да те притеснява в това особено ако си с постоянен партньор, а ако те притеснява гледай да правите секс на по тъмничко

Ех само аз ли не се щадя и се карам наред с епилатора btw първия път и сълзи и кръв имаше, но сега всяко едно косъмче от доло почти безболезнено изчезва :P
    n0 mus1с, n0 l1f3

Супер фен Аватара на badsector
    От колата маска след години увисва кожата. Депилиращите гелове са вредни, мисля сяра съдържаха. Бръсненето е евтиния вариант, ползваш повечко пяна, първоначално действаш по посока на косъма, после странично и накрая контра. После мажеш с кремче, ден-два, за да не излизат пъпки. Като порастнеш и намериш пари - лазерна епилация.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    От колата маска след години увисва кожата. Депилиращите гелове са вредни, мисля сяра съдържаха. Бръсненето е евтиния вариант, ползваш повечко пяна, първоначално действаш по посока на косъма, после странично и накрая контра. После мажеш с кремче, ден-два, за да не излизат пъпки. Като порастнеш и намериш пари - лазерна епилация.
    Абе аз исках да си правя лазерна, май щеше да излезе околко 150 лева и бях готова да ги дам парите, но.. На една приятелка леля и е козметичка и и беше казала, че само ставали по-рядки космите, а аз мислех, че при лазерната се махат напълно и то за години.. Верно, че звучи нереално чак, ама така бях чувала..
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Махат се. Правят се няколко процедури, в зависимост от цвета на косъма и скоростта на растежа. Най-добре да търсиш по сайтовете с оферти ваучери с отстъпка. Има за по 10-15 кинта на процедура и общо ще ти стъпи 100-150 кинта. Дори и фотоепилация да е, пак ще има ефект няколко години.

Махат се

Повече от фен Аватара на the_man
    Фотоепилация в никакъв случай там!!! Тва е адски вредно, тъй като в тази зона се произвежда повече меланин, и един вид се облъчваш повече (въпреки че си светла)... Аз съм момче, но като се замисля мога да ти препоръчам с пинсета, ако ти се занимава... Става бавно, изнервящо и неприятно, но това си е все едно епилатор или кола-маска, но един по един косъм, след известно време ще привикнеш, не да те скубе по 50-100 косъма наведнъж... А и тези неща с увисването на кожата, раздразненията и прочее едва ли ще се проявят с пинсетата... това е

Кола-та не трябва ли повечко да пораснат за да можеш да идеш? Не трябва ли да се търпите известно време "храсти" ? Поне така съм чувал...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Мега фен Аватара на babity
    От колата маска след години увисва кожата.
    На леля ми спряха да и излизат косми преди да и провисне путката. За мен т'ва са глупости... Всички приятелки на майка ми си правят кола от най - малко 10 години и никоя не е провиснала до т'ва време.

Град
    София
    А за лазерната епилация като отидеш трябва ли да си избръснат или да са пораснали малко космите?

Град
    Пловдив
    Za men kola maska e nai dobroto resheniee, vqrno ne e osobeno priqtno no se svikva, 1viq put naistina bolii no kakvo puk tolkova sled tova pone 1 mesec i povechee nqma i sleda ot kosmi. Az lichno si pravq kola maska na vsqkade - kraka trigugulnik rucee ... nai efektivniq nachin za men, nqma da se pritesnqvam za naboli i podkojni kosumcheta
    My beautiful demon is calling for you...

С крем-депилатор си е най-добре.

Просто не ми казвайте, колко е голяма и малка болката с кола маска, защото при първото дърпане щях да получа инфаркт. Така че при всеки е различно, ако има хора, които могат да издържат и такива, на които след време болката им се струва по-малка, има и от тези, за които болката е нетърпима и никога не намалява

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

anonymous708973
    Guest
    Махат се. Правят се няколко процедури, в зависимост от цвета на косъма и скоростта на растежа. Най-добре да търсиш по сайтовете с оферти ваучери с отстъпка. Има за по 10-15 кинта на процедура и общо ще ти стъпи 100-150 кинта. Дори и фотоепилация да е, пак ще има ефект няколко години.
    Не си бил, ама говориш. Майка ми ходи на 6 от общо 8 процедури и едвам-едвам оредяха. Да не говорим пък колко над 150 лв щеше да й излезе...

При всеки е различно. Някои се справят с 6 процедури, на други им трябват над 12.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си