- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамен въпрос към момичетата
badsector е прав, зависи през какво време са процедурите, шото на процедура "загиват" само активно растящите косми, а те са само част от всички. с колко процедури ше "завариш" всички косми да растат, че да ги махнеш всички си е на шано...
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Имам въпрос: А ти от къде знаеш на коя й е увиснала кожата и на коя не?Първоначално написано от babity
Иначе не знам дали увисва или не, не търпя много на болка, пробвала съм кола маска, но ми е прекалено неприятно. Ползвам си бръсначката и си ми е добре![]()
Гарантирам ти че на лазерна епилация там няма да издържиш на болката.Била съм на лазерна епилация, вярно не за там долу и боли доста все едно ти се забиват игли в кожата, така че това не е за всеки..А колкото за безопасността, безопастно е стига лазерната епилация да се извършва от лекар, притежаващ удостоверение за ползване на техниката
Освен това, да ще ти излезе солено и то да ти кажа само за една процедура отиват около 100-тина лева, а да не говорим че след една процедура няма почти никакъв ефект.Трябва да се ходи редовно първите няколко месеца и вече по - нататък си е строго индивидуално.
Трябва две седмици преди процедурата да си почнала да ги бръснеш и не не е нужно да са порастнали..Първоначално написано от frogster
Не знам аз ги махам с самобръсначка.Така ми е най - лесно.Но и мене ме дразнят тези косми под кожата.Мисля да отида на кола маска, но...
- S m ii L e y♥
кола маскаа![]()
One and only...
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си."
И аз имах същия въпрос до вчера обаче не се сдържах и ги махнах.Как ли ? Ами има един евтин и ефикасен начин значи вземаш 1 самобръсначка ако искаш може да си вземеш гел за бръснене,но аз опитах със сапун слагаш и започваш.Ако не те е страх може да го направиш и големите срамни устни ако го направиш трябва да е много внимателно за да не стане някой фал.И изобщо не боли.
Като почнете да се превземате с тая кола-маска... Да, има болка и наистина първите няколко пъти е доста неприятно, но след това, повярвайте, се свиква и започва да не ти прави впечатление. Аз си правя кола от 7-ми клас и кожата ми по принцип е адски чувствителна - от най-малкото се зачервява и на болка не мога да нося въобще... Щом съм изтърпяла колата и все още продължавам да я търпя всеки месец, макар че вече болката е почти минимална и не ми прави впечатление, значи не е толкова страшноКойто както си прецени де, но за мен лично това е най-доброто решение като изключим лазерната епилация - тя е скъпичка и не всеки може да си я позволи.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
:P
1- бръснеш отгоре надолу
2- бръснеш отдолу нагоре (контра) БАВНО, с много КРЕМ/ПЯНА!
+1![]()
”но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!"
Трай бабо за хубост, отиди на козметик - кола маска, първия път боли, после се свиква и не ти прави впечатление.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
А аз ти гарантирам, че на кола маска боли три пъти повече.Първоначално написано от missmee
Майка ми ходеше на лазерна и каза: "Абе, не е приятно, малко щипе, но изобщо не боли, по-скоро е дразнещо."
бавно със самобръсначка , не пести крема и после се намажи с одеколон или ракия![]()
За предпочитане пърцуца.Първоначално написано от malkasladkaku4ka
![]()
Welcome to the Jungle...
! Кола маска ... първият път след бръснене ще боли малко, но после не !Първоначално написано от miminko
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Аз ходя на лазер ... няма да издържи ако са и дълбоки косъмчетата ... Може да пробва .. но първо ходи на кола маска за да ги почистиш малко .. И после избираш или ласерна и бръснене или кола маска... кола маска+ лазерна=много вредно !Първоначално написано от PinkPan7her
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
хич ама хич не съм фен момичетата да си показват путката на ляво и на дясно!!!!!!!!!!!!!! просто няма нужда да се контри за мен е ИЗЦЯЛО курвенско да си показваш интимностите пред друг освен генеколога и приятеля!Първоначално написано от SisiStrange
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
квото и да правиш никога след като си се минала доло не ходи на кола![]()
Добре, тогава избирай между вечно наболи косъмчета и курвенско поведение, щом така го наричаш (нищо че козметичката е жена, нали..).Първоначално написано от playboyche
Това са комунистически разсъждения.В този забързан и модерен свят по-неприемливо е да НЕ ги показваш,отколкото да ги показваш.Голотиите на една жена са красота за мъжкото око,нещо красиво каквото и да е било винаги се показва,защо не и именно тези неща?Първоначално написано от playboyche
Понякога имам чувството че във форума преобладават хората от третата възраст.
Мен лично ми е приятно да видя предизвикателно и секси облечено момиче,както и на нея ще и е приятно някой млад пич като мене да я загледа,така че нищо лошо не виждам.
Тоя па кви курви те гонат па тебе,бе...пред гинеколога (мъж) може , но пред козметичка(жена) не може...![]()
какво мислене имате днешната младеж не е истина
![]()
![]()
а за бръсненето първо надолу после нагоре но с много много пяна и в двата случая и гледай бръсначката да ти е хубава , а не някоя с 1 ножче без овляжняваща лента задължително нея трябва да я има...
Леле, колко си смотанПървоначално написано от playboyche
![]()
![]()
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
може да пробваш с епилатора(само горната част разбира се) така поне там ще си обезкосмена за по дълго време
колата маска е наи-доброто решение!аз ходя от 5-6 години.Направих грешката да ги бръсна преди около 3 години за 4-5 месеца и после не ми се вярваше от болка.И без това бръсначът не ми се струва най-хигиеничният вариант(като си представите че има много момичета които ползват една бръсначка за всичко :X ) Да много боли но при мен свършва за точно 6 минути и после по 2-3 седмици съм абсолютно гладка!
Купи си качествена самобръсначка, не за по 1лв. Лично аз ползвам Gillete Venus Riviera. Главичката й е много подвижна, има 2 меки възглавнички и овлажняваща лента. Като бръснеш, го прави бавно и не натискай - ножчетата са си остри(стига на 30 дни да сменяш бръсначката). Ако трябва се разкрачвай, клякай, ползвай и другата ръка да наместиш кожата, минавай леко и внимателно и скоро ще станеш про. гаранция
п.с. за врастналите косъмчета от личния си опит те съветвам просто да си избереш 1 начин за обезкосмяване и съответния специален интимен крем за след това. Аз когато редувам бръснене с кола маска или епилатор ми се появяват мн. такива косъмчета.