.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Повече от фен Аватара на the_man
    badsector е прав, зависи през какво време са процедурите, шото на процедура "загиват" само активно растящите косми, а те са само част от всички. с колко процедури ше "завариш" всички косми да растат, че да ги махнеш всички си е на шано...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    От колата маска след години увисва кожата.
    На леля ми спряха да и излизат косми преди да и провисне п****та. За мен т'ва са глупости... Всички приятелки на майка ми си правят кола от най - малко 10 години и никоя не е провиснала до т'ва време.
    Имам въпрос: А ти от къде знаеш на коя й е увиснала кожата и на коя не?

Иначе не знам дали увисва или не, не търпя много на болка, пробвала съм кола маска, но ми е прекалено неприятно. Ползвам си бръсначката и си ми е добре

Крем-депилатор

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Гарантирам ти че на лазерна епилация там няма да издържиш на болката. Била съм на лазерна епилация, вярно не за там долу и боли доста все едно ти се забиват игли в кожата, така че това не е за всеки..А колкото за безопасността, безопастно е стига лазерната епилация да се извършва от лекар, притежаващ удостоверение за ползване на техниката
    Освен това, да ще ти излезе солено и то да ти кажа само за една процедура отиват около 100-тина лева, а да не говорим че след една процедура няма почти никакъв ефект.Трябва да се ходи редовно първите няколко месеца и вече по - нататък си е строго индивидуално.

Цитирай Първоначално написано от frogster
    А за лазерната епилация като отидеш трябва ли да си избръснат или да са пораснали малко космите?
    Трябва две седмици преди процедурата да си почнала да ги бръснеш и не не е нужно да са порастнали..

нз

Не знам аз ги махам с самобръсначка.Така ми е най - лесно.Но и мене ме дразнят тези косми под кожата.Мисля да отида на кола маска, но...
    - S m ii L e y

Повече от фен Аватара на ellsss
    кола маскаа
    One and only...
    "Опит е името, с което много хора наричат грешките си."

Фен
    Град
    bg
    И аз имах същия въпрос до вчера обаче не се сдържах и ги махнах.Как ли ? Ами има един евтин и ефикасен начин значи вземаш 1 самобръсначка ако искаш може да си вземеш гел за бръснене,но аз опитах със сапун слагаш и започваш.Ако не те е страх може да го направиш и големите срамни устни ако го направиш трябва да е много внимателно за да не стане някой фал.И изобщо не боли.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Като почнете да се превземате с тая кола-маска... Да, има болка и наистина първите няколко пъти е доста неприятно, но след това, повярвайте, се свиква и започва да не ти прави впечатление. Аз си правя кола от 7-ми клас и кожата ми по принцип е адски чувствителна - от най-малкото се зачервява и на болка не мога да нося въобще... Щом съм изтърпяла колата и все още продължавам да я търпя всеки месец, макар че вече болката е почти минимална и не ми прави впечатление, значи не е толкова страшно Който както си прецени де, но за мен лично това е най-доброто решение като изключим лазерната епилация - тя е скъпичка и не всеки може да си я позволи.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

:P
    1- бръснеш отгоре надолу
    2- бръснеш отдолу нагоре (контра) БАВНО, с много КРЕМ/ПЯНА!

+1
    ”но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!"

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Трай бабо за хубост, отиди на козметик - кола маска, първия път боли, после се свиква и не ти прави впечатление.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от missmee
    Гарантирам ти че на лазерна епилация там няма да издържиш на болката.
    А аз ти гарантирам, че на кола маска боли три пъти повече.
    Майка ми ходеше на лазерна и каза: "Абе, не е приятно, малко щипе, но изобщо не боли, по-скоро е дразнещо."

бавно със самобръсначка , не пести крема и после се намажи с одеколон или ракия

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от malkasladkaku4ka
    после се намажи с одеколон или ракия
    За предпочитане пърцуца.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Кола маска-гладка си,растат по-бавно,а болката намалява с времето
    ! Кола маска ... първият път след бръснене ще боли малко, но после не !
    Uh, one thing 'bout music
    When it hit you feel no pain
    White folks says it controls your brain...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от missmee
    Гарантирам ти че на лазерна епилация там няма да издържиш на болката.
    А аз ти гарантирам, че на кола маска боли три пъти повече.
    Майка ми ходеше на лазерна и каза: "Абе, не е приятно, малко щипе, но изобщо не боли, по-скоро е дразнещо."
    Аз ходя на лазер ... няма да издържи ако са и дълбоки косъмчетата ... Може да пробва .. но първо ходи на кола маска за да ги почистиш малко .. И после избираш или ласерна и бръснене или кола маска... кола маска+ лазерна=много вредно !
    Uh, one thing 'bout music
    When it hit you feel no pain
    White folks says it controls your brain...

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ходи на кола маска. Ще те обезкосмяват професионалисти и ще се сещаш изобщо за косми 1-2 пъти в месеца.
    хич ама хич не съм фен момичетата да си показват путката на ляво и на дясно!!!!!!!!!!!!!! просто няма нужда да се контри за мен е ИЗЦЯЛО курвенско да си показваш интимностите пред друг освен генеколога и приятеля!
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

квото и да правиш никога след като си се минала доло не ходи на кола

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Ходи на кола маска. Ще те обезкосмяват професионалисти и ще се сещаш изобщо за косми 1-2 пъти в месеца.
    хич ама хич не съм фен момичетата да си показват п****та на ляво и на дясно!!!!!!!!!!!!!! просто няма нужда да се контри за мен е ИЗЦЯЛО курвенско да си показваш интимностите пред друг освен генеколога и приятеля!
    Добре, тогава избирай между вечно наболи косъмчета и курвенско поведение, щом така го наричаш (нищо че козметичката е жена, нали..).

Град
    ..in the middle of the party..
    хич ама хич не съм фен момичетата да си показват п****та на ляво и на дясно!!!!!!!!!!!!!! просто няма нужда да се контри за мен е ИЗЦЯЛО курвенско да си показваш интимностите пред друг освен генеколога и приятеля!
    Това са комунистически разсъждения.В този забързан и модерен свят по-неприемливо е да НЕ ги показваш,отколкото да ги показваш.Голотиите на една жена са красота за мъжкото око,нещо красиво каквото и да е било винаги се показва,защо не и именно тези неща?
    Понякога имам чувството че във форума преобладават хората от третата възраст.
    Мен лично ми е приятно да видя предизвикателно и секси облечено момиче,както и на нея ще и е приятно някой млад пич като мене да я загледа,така че нищо лошо не виждам.

Тоя па кви курви те гонат па тебе,бе...пред гинеколога (мъж) може , но пред козметичка(жена) не може... какво мислене имате днешната младеж не е истина а за бръсненето първо надолу после нагоре но с много много пяна и в двата случая и гледай бръсначката да ти е хубава , а не някоя с 1 ножче без овляжняваща лента задължително нея трябва да я има...

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Леле, колко си смотан

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

може да пробваш с епилатора(само горната част разбира се) така поне там ще си обезкосмена за по дълго време

колата маска е наи-доброто решение!аз ходя от 5-6 години.Направих грешката да ги бръсна преди около 3 години за 4-5 месеца и после не ми се вярваше от болка.И без това бръсначът не ми се струва най-хигиеничният вариант(като си представите че има много момичета които ползват една бръсначка за всичко :X ) Да много боли но при мен свършва за точно 6 минути и после по 2-3 седмици съм абсолютно гладка!

Град
    Svishtov, Bulgaria
    Купи си качествена самобръсначка, не за по 1лв. Лично аз ползвам Gillete Venus Riviera. Главичката й е много подвижна, има 2 меки възглавнички и овлажняваща лента. Като бръснеш, го прави бавно и не натискай - ножчетата са си остри(стига на 30 дни да сменяш бръсначката). Ако трябва се разкрачвай, клякай, ползвай и другата ръка да наместиш кожата, минавай леко и внимателно и скоро ще станеш про. гаранция
    п.с. за врастналите косъмчета от личния си опит те съветвам просто да си избереш 1 начин за обезкосмяване и съответния специален интимен крем за след това. Аз когато редувам бръснене с кола маска или епилатор ми се появяват мн. такива косъмчета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си