- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Гадни звукове
+1 и при мен е такаПървоначално написано от smoker4e7o
направо ми идва да си ударим главата от чина и да припадам.
![]()
![]()
![]()
Скърцането с нокти по стъкло и дъската в училище ме влудява. Дразни ме звука и на скърцащи вилици и лъжици в друг съд. Мразя звука , произвеждащ се от пилата за нокти и особено когато някой сърба.Дразня се и от шума на найлоновите торбички и прочие
![]()
Дразни ме скърцането с вилица или нож в чиния. ауу настръхвам цялата, брат ми много обича да ме дразни.. Както и звука с които спират влаковете, случвало ми се е да стоя на перона и 2 влака да спрат едновременно от двете ми страни, беше ужасно!![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мнооого мразя когато някой си стърже ноктите в някакъв метал или желязо и почва да скърца и да издава ужааааааасни звукове![]()
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
Като бях по - малка и спях в стаята на майка ми,
тя през нощта ужасно скърцаше със зъби, лелее, ужас !
Много гаден звук, или пък някой да дращи с нокти по черната дъска
в даскало, ууу, умирам..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Много мразя, когато някаква дъска, на която има много цепленки, олющена боя и все такива остри неща, се отърка в друго нещо и се получава отвратителен скърцащ звук. УЖАС!!!Гадно, когато някакъв метал(не ръждясал) се отърка в друг метал. Когато някой разгръща някаква страница и се отърка в дрехата му!
Когато хрупа ама силно хрупане направо откачам сериозно даже сега като си го представя се влудявамсъщо и като се удря вилица или лажица в зъбите
![]()
Звука, когато разчупваш стереопор (не съм сигурен, че се пише така). Същия звък е и когато си търкаш пръстите в балон... Направо ужасНо пък от скърцането на дъската в даскало не ми е гадно.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
НАЙ МРАЗЯ ШИБАНИТЕ КУР-ВИ ДА МИ ПЛЯКАТ БАЛОНИ ОТ ДЪВКА...... АМА ТАКИВА ДЕТ ПЛЮЩАТ НАВЪТРЕ... откачам :сс.... УЖАСТТ мн се дразня
Кое си требе, оно си го сака!
Тая тема ме изкефи батка, брао на автора. Начи мене много ме дразни, когато с нож се реже кашон. Ааааа, напрао умирам човече.
Schhh! Hear the silence...
На мен пък ми харесва когато някой драска по дъската, или стърже с нож по чинията, шот другите се дразнят![]()
Аа ужасно е ;дд Също и късане на кашон,скърцане по чинията с прибори,когато си пиля ноктите,скърцането на врата и др.Първоначално написано от xoxi
стиропор...писане с тебешир.....някой да миии чумкаа с хартия или несщу другоо...![]()
шумове, които се повтарят като от часовници... направо полудявам като е тихо и се чува само часовник иии скърцане ако не го издавам аз![]()
![]()
![]()
Някой като яде бейкролс.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Някой да ми мляска ... И с вилица по чинията (ох настръхвам като се сетя) и от онези гадните звукове когато си на надуваем дюшек във басейна и почваш да се хлъзгаш по него или по суха пързалка а ти си по къси гащи и гъза ти просто се жули едно гадно ауууууу![]()
![]()
Скърцане на вицица, лъжица или нож по чинията. Когато съм в някоя приятелка (примерно) и някоя врата изскърца също е отвратително, защото съм свикнала с различните шумове у нас.
^^^
Бургас <3
++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от TheBobqk
Когато някой чопли семки, е тоя звук ме изкарва извън нерви!![]()
Също, както казаха звука от вилица/нож по чинията.
The sky's the limit ..
Стиропор
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...