.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Need For Speed Underground 2 pLan

Въпроса ми е за тези , които играят нфс у2 в мрежа. Имаше една програма пЛан , но са я спряли. Знаете ли някоя друга с която може да се играе в мрежа (ЛАН) ?

Грешен раздел.
    Audio ergo sum

Hamachi.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

С Tungle и има много играчи

аз имам хамачи и тunggle, само че не знам как да го направя . Пробвах всякакви начини. Някой може ли да ми каже как става с която и да е от двете програми?

Справих се с Tunggle , но като вляза в ЛАН избирам сървър, влизам в него и не виждам игрите. Как да го оправя ?

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Трябва да ти излиза текст .. Кажи кво пише

Не излиза текст. А и в на един приятел не му влиза в лобби също.Добре познавам играта , знам го оня текст за връзката, но при мен не излиза а при него, когато влиза в лобби.

пробвай да си спреш firewalla

демек антивирусната ?

Цитирай Първоначално написано от javamen
    демек антивирусната ?
    Не.То като я инсталваш още те пита и ти си цъкнал на unblock наи вероятно а инъче отиваш my computer-conrol panel-security center или windows firewall и от там му даваш off да е изключено.Ама едва ли ша е от това.Преинстални програма и пробаи пак.Ти отиваш ли където трябва в играта?На online games-lan games маи така беше и от там си търсиш стая или играчи ако има някои

Ами то там са жанровете, влизам са спорт , нфс у2 и в стаята има хора просто в лоби на играта не му влиза на един фр , а на мен проблема ми е , че не виждам игрите в лобито.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си