.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Немска овчарка на 2 мес. започна да хапе!

на 23 си взехме немска овчарка. На 2 месеца е и хапе. Не силно. На игра, но ме е страх да не й стане навик Хапе чорапи, гащи, всичко. Преди е отглеждана в клетка. Не е обучавана за бой. За храна са й давали сурова кайма. Мисля, че от там се е научила да хапе. Сега я храним с гранули. Чакам отговори

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Всички малки кученца са така. От вас зависи да я дресирате и да я научите какво може и не може да прави.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Всички малки кученца са така. От вас зависи да я дресирате и да я научите какво може и не може да прави.
    Как да й покажа, че едно нещо не е правилно?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Рязък неодобрителен тон "Не" и ако се наложи леко цапване по муцинката. Обикновено върши работа.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София
    Спокойно.Това е от възрастта и най-вероятно ще е така поне още 3-4 месеца,докато й растат зъбите.Иначе лек удар,както казаха ще я накара да си осмисли поведението,все пак немските овчарки са много умни кучета.Но това не значи да я пребиваш,ами примерно да я удариш леко с вестник по муцунката,колкото да си усети вината.Иначе й вземете някакви гумени играчки,с които да си играе.Това също донякъде ще ви реши проблема.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на skatew
    Докато растът, кучетата трябва да имат нещо за дъвчене, защото ги сърбят зъбите... Трябва да се научи че може да си дъвче играчките, но ако тръгне да хапе някой от семейството трябва да го пернете леко през муцуната и да му кажете не. След време ще започне да свързва думата ''НЕ'' със болка и уплаха и перването през носа няма да е нужно а само рязко ''НЕ'' . Не трябва да го казваш ядосано, а по-скоро рязко и твърдо, защото иначе може да го хване страх от теб. : )
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Моята овца я научих да хапе като беше малка и сега не мога да я отуча. Не е да хпае силно, но като се обърне по гръб да си играе ми ползва ръцете за солети. Трябваше да я отуча, а не да я донауча, ама к'во да се прави. Няма нищо страшно, просто си хапе. Тя няма да хапе нон-стоп, а само на игра.

А това с яденето на гащи, чорапи, обувки и т.н. може да го прави от две неща:
    1. сърбят я зъбите - купи и гумени играчки и кожени кокали за чесане на зъбите
    2. инат/яд - наща яда всичко, ако я оставим сама от яд.

Голям фен
    Абе, и аз да бях на мястото на кучо и аз щях да хапя, при положение че ми навират апарата толкова близо !

по темата: Няма да е от храната ... Просто е в такава възраст, всички кучета си хапят тогава, важно е да не и' стане навик, затова гледай да я откажеш : ) !

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Съвсем нормално точно в тази възраст им порастват венците и ги сърби и хапе, като едно бебе ако не знаеш бебетата също хапят когато им порастват зъбите
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си