.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на mine

Забравена код за защита..

Сложих си код за защита на телефона и след 5 минути се опитвам да си отлюча телефона и БУМММММММММММ забравих си паролата

Реве ми се.. Телефона ми е Нокиа 7210 Супернова.. Не е 12345..

Някой може ли да ми каже някакъв начин за отключване или ако не да ми кажете колко горе долу ще ми излезе ако отида да ми отключат...

Благодаря

Никой ли няма в тоя форум..
    Моля вии ;((((

Оффтопик:

Като бях малък - преди 5-6 години като ми взеха комп, си бях сложил парола да ме пита някой защо дори интернет нямах. И си забравих паролата 1 месец стоях без комп накрая майка ми се опитала да я налучка и паролата била 10, след това ми залепиха една бележка на монитора която да ми напомня да не слагам пароли "ПРЕИНСТАЛАЦИЯТА СТРУВА 50 ЛЕВА" или нещо такова , а аз пробвах сигурно 15 пъти числата от 0 до 9 и никога не се сетих за 10.

Цитирай Първоначално написано от Darkbound
    Оффтопик:

Като бях малък - преди 5-6 години като ми взеха комп, си бях сложил парола да ме пита някой защо дори интернет нямах. И си забравих паролата 1 месец стоях без комп накрая майка ми се опитала да я налучка и паролата била 10, след това ми залепиха една бележка на монитора която да ми напомня да не слагам пароли "ПРЕИНСТАЛАЦИЯТА СТРУВА 50 ЛЕВА" или нещо такова , а аз пробвах сигурно 15 пъти числата от 0 до 9 и никога не се сетих за 10.

Не става въпрос за компютър ами за телефон..
    Прочетох че е било около 10 лева разкодирането.. ;х

Разбрах че става въпрос за телефон, както виждаш написъл съм оффтопик. Ако беше за компютър по лесно няма, вадиш му батерииката на биоса за малко и готово. Ако не помогне го преинсталираш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си