- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пръстче в дупето
Приятелят ми днес,докато правихме секс ми бръкна в дупето и после целия му пръст беше в лайна..стана ми супер неудобно.Защо така и какво да направя? Дали му е станало гнусно?
![]()
Едва ли се е зарадвал. При свършен факт няма какво да направиш. А той втори път сигурно няма да бръкне.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е,то винаги може да остане нещо вътре,дори като се бършеш внимателно..все пак от там излиза... ще си помисли ли нещо кофти?![]()
Как можем ние да знаем той какво си е помислил? Като не искаш такива сконфузни ситуации не му давай да ти бърка по непочистените дупки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НЕ МОГААААААААА.
Стига бе хора имайте милост...
Щом бърка, ще си го мирише, айде са кой го е карал
![]()
![]()
![]()
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ем тва са рисковете на професията, ще го преживеете.
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
OMG![]()
![]()
![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
бате тва е като вица за лудитеПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
Събрали се лудите в една лудница да чупят с плюнка прозорец.Застанал първият,събрал яко храчка и се изплюл
по стъклото,но то не помръднало.
Застанал вторият,събрал храчка малко ушна кал малко гной от пъпките си и ги сложил в устата си.Изплюл се с
все сила и...стъклото съвсем малко се разстреперало.Третият отишъл при стъклото и облизал всичко това което
се стичало по него и го облизал.Напълнил си устата както трябва и тамън да плюе,влязъл шефа на лудницата и питал:
-К'во прай'те бе шашандрели? Този с пълната уста казал-(ГЛЪТ-ГЛЪТ)нищо бе шефче....
AXHHXHHHHHHHXHXAAHXHAXHAXAXHXHAAHXHXHXAHXAHHAXHAXПървоначално написано от Gr0zDan0v
в гъз и контакт не се бърка не го ли разбрахте?
ОДИН!!!
Да го беше заляла с малко карамелов топинг и ей ти евтин сладолед на пръчка.![]()
Добре че не си е пъхнал нещо друго там, че щеше да остане доста доволен от чаромата на инструмента.![]()
Еми... да не е бъркал... Предполагам другия път ще си пази пръстите
~девойче съм~
Да Не е бъркал , кво търси там ? ;DDDDD![]()
![]()
![]()
![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Правил е проверка на маслото.Щом е намокрил пръста значи е добре!
Big cock is here
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахахаАХХАХАХАХАХА
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Това не мога да го разбера: сваляте си гащите - не ви пука, позволявате да ви бъркат еди-къде си, пак не ви притеснява. А после ви е неудобно да попитате същия този човек дали му е било гадно. Едва ли има някой, който ще е щастлив от такава "находка" по време на секс. Но пък от друга страна, какво е очаквал да намери там? Най-добре питай него.
Споко, аз при анален имах малко "сос" (лубрикант с кафяв оттенък) по главицата и девойката много се сдуха, но на мен лично не ми попречи. Измих го и си продължих като пич.
Първоначално написано от smoker4e7o
Първоначално написано от MiroAndonow94
![]()
![]()
![]()
пп: всяка жаба да си знае гьола![]()
![]()
Първоначално написано от amk933
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХ
Can It All Be So Simple ?