.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Всички низши ми се подиграват

С всеки изминал ден осъзнавам колко низши могат да са хората в отношенията си.
    От 4 години съм в гимназия и бързо завързах приятелства с хората, които сега ме тормозят.
    Всичко започна през лятото миналата година, когато те започнаха да се подиграват на килограмите ми.
    Така и не разбирах защо, понеже съм едва 75 килограма и съм около 1.75. Вярно е, че съм присвоил тазната структура на майка ми и задните ми части са леко несъразмерни, но това не означава че съм дебел.

Един от тях, когото наричам клоуна (защото само се гаври), ми каза че тялото ми има 3 екстремно отличаващи се части - кратунище, шкумба и двубуз с бутчета. Търпях подигравките му цяла година. Той въвлече останалите 3 мои приятели срещу мен и сега ме гаврят, че не виждам и имитират слепия ми поглед. Аз нося очила само вкъщи и не искам да се показвам с тях защото чиковете (от английски - момичета) ще ме чопят (отрежат). Аз знам че съм атлетичен и мускулест, привличам много погледи, но тези низшите всеки ден ми подкопават самочувствието и много често рева под душа.

Клоуна ми измисли 100 личности, сред които наивна, на търтей, на дебел таксиджия, на провалящ се терорист, някакъв араб Челеби Чорби и Лебеню Кюфтенди. Откъде накъде ще им дойде на ум, че обичам да се тъпча с кюфтета и "шницили"?!? Аз ям само здравословна храна от магазина! Гласът ми е могъщ а те ми завиждат, затова го имитират иронично. Пак тоя хърбав клоун го измисли. Породи и някаква фантазия че съм имал говорни дефекти и не съм можел да произнасям Л и Р - waфwa, какwо, добwе и т.н. Демет, искам да се оттърва от него, защото всеки ден ми се натрапва в личното пространство и ми се подиграва. Той е голям стуудж и съм му казвал, че няма да се занимавам с него, защото е низш и няма личен живот, затова се рови в моя.

Тъкмо да забия момиче и той се натрапва и започва да имитира гласа ми и да иронизира гъза ми. Така 2 пъти разсмя моята неосъществена любов и тя също ми се подиграваше. Прекарах 2 нощи под душа в рев.
    Искам да го убия тоя хърбав клоун!!!

Оня селянин и той само ми се мазни и после двуличничи. Дойде от някакво нечувано село и започна да ми върти селски номера и да ми проваля живота. Уж е на моя страна а оня клоун като започне с гласа ми, селянина се смее и аз надавам боен вой. Тоя низш селяк само обръща лопатата и е на страната на клоуна и двамата ме гаврят по цял ден, а после идва да ме успокоява! Не знам как да се оттърва от тях, защото ми писна вече да подкопават личността ми. Откъде накъде съм се имал за величие и съм ги смятал за по-низши от мен?!? Аз с нищо не ги предизвиквам и само да се обърна да вляза в класната стая, започват да се смеят на гъза ми.

Майка ми също ми се подиграва и ми вика "мишлинци", а клоуна измисли, че ми тъпчела раницата с допълнително учебници да съм бил остлабвал. Брат ми ме бие ама и той е хърбав стуудж. Не ми се занимава с тях. Баща ми пък е безработен защото го уволниха и сега по цял ден стои вкъщи. Май само той ме разбира, но работи с едни съмнителни типове и не знам как докарва толкова пари. Баба ми живее с нас и ми готви. Много я обичам, но тя не говори. Прогонва приятелите ми от блока с убийствения си поглед и после и те ми се смеят, че съм подчинен на мама.

Оня клоун сега пък измисли, че всички дебели момчета на моята възраст са ми братковци и че са дело на похотливия ми баща. Той ги правил "дебелички". Като възразих защо брат ми тогава е слаб, клоуна измисли, че той е плод от майка ми с друг мъж. ДЕМЕТ ТОЯ КЛОУН МРЪСЕН!!!

Всеки ден се връщам опетнен от неговите хули. Другите ми приятели от училище - Прилежния и Миро фешъна също започнаха да ми се подиграват. Дори Максим, който не обелва дума по цял ден отскоро започна да ми подхвърля някакви ебавки. Нямам търпение да забия чик и да се махна от тия низши стууджес защото знам че съм по-велик от тях и се опитвам да им го докажа със знания, но по-високата ми оценка е повод пак да ми се подиграват настървени.

Сега съм шах-матнат и рева всеки ден под душа, а майка ми вчера да вземе да ме заключи вътре и да загаси. Аз се разкрещях защото ми писна и ударих вратата с юмрук. Сега ме боли като пиша. Помогнете ми, това не е шега. Аз съм ходещ провал и дори семейството ми се държи лошо с мен. Най-простия таксиджия се държи по-добре с мен отколкото майка ми. Мислил съм да скачам в барата, докато е суха, от 7-я етаж, но ме е страх, че ще се проваля дори в опит за самоубийство. Не знам какво да правя и се чувствам много изоставен и преебан.

Сигурно и вие ще ми се подигравате, но вече не ме интересува. Решил съм да отбивам вербалните им низши атаки още 1 година и после съм свободен. Благодаря за вниманието.

Мега фен Аватара на mynichka
    Това което прочетох е ужасно, но в никакъв случай не трябва да мислиш за самоубийства и какви ли не начини да прекратиш живота си. Просто спри да им обръщаш внимание ...а и не виждам защо трябва да те унижават..и да ти измислят прякори,а уж са ти били приятели..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Оу, човече, няма причина да ти се подигравам. Има много теми, чиито автори си измислят какви ли не глупости и после си получават заслуженото, но твоята история е истинска. Да не ти пука и не смей да се самоубиваш! Всичко ще отмине, според мен.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Каква ебавка... Стил Canis / Raybeez. Не казвам, че са те, просто на тях ми напомня твоят пост. А кой знае.

Мълчанието е най- добрия приятел на човека. Като почнат да те ебават просто ги отминаваш. Прави се, че не ги виждаш и чуваш и тва е. Предполагам, че ще им омръзнеш след време и ще отидат при някой друг. Тия дето те дразнят са някакви комплексирани копелдачета и просто няма кво да правят. И НИКАКВИ САМОУБИЙСТВА!!!!!! Няма да си прекратяваш живота заради някви шибани копеленца! Иии успех с момичето!
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Град
    Paradise
    Горкия. Стана ми мъчно, докато чета това. Да не ти и минава през ума за самоубийство! Има си по-умни методи. Защо примерно не се научиш да ги затапваш? Не да спориш с тях, а да им набиваш тяхните дефекти? като Клоуна ти каже: "Дебел си кат свиня" или друга подобна тъпотия, кажи му: "На теб пък и носа ти е по-дълъг от к.ура!" , примерно.
    Мен пследно ме ебаваха в 6ти клас, защото имах цици, а по тва време момичетата (поне тея в класа ми) бяха плоски като дъски и завистливи та пукат. И беше голям ужас все да ми натякват, че е грозно да имаш гърди Изтраях известно време и като стана вече хубаво да имаш цици, а те нямаха, хубаво им го натрих в носовете.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Остави ги. Като ти се подиграват, се прави че не ги забелязваш, ше им стане тъпо и ше те оставят. Явно до сега си се правел че те засяга. Лятото ходи на фитнес, и ги счупи после от бой!

Хвани ножа.Отиди и напълни ваната*.Легни в нея.Срежи ги.Потопи си ръката.

*ако нямаш вана си низш.
    They, they have a way
    A way to make you pay.
    And to make you toe the line.
    Though I sever my ties.
    Because I'm so clever,
    But clever ain't wise.

maleee 4vk ma ti naistina si 4estno kazano proz
    1 kato si tolkoz debel i muskulest zako ne gi sma4ka6 ot boi we nali bili hurbavi
    2 da ti imam tapite lafove.... 4ikove stuujesi 6ah-matnat bil... az samo zarad tva bih ti se smql...
    3 tva da pla4e6 pod du6a.... i posle da razpraa6 4e si bil velik...
    4 da ti imam maikata da ta zaklu4va v kenefa... az na tvoe mqsto 6tqh po cql den da q obijdam i da q psuvam
    ako nqkoi den padna tolkova nisko do tvoeto nivo.... i ne moga da se opravq dori i s boi.... zemam edin noj i gi kolq edin po edin bukvalno... prez vratovete... puk posle i v zatvor da vleze6... togava ve4e ako iska6 se samoubivai pone 6e znae6 4e si otmustil... dosta puti sum gi mislel teq ne6ta dori s hora det ne me nervqt osobeno... v nai dobriq slu4ai bih zalql nqkoi sas soda kaustik nai lesno stava ako gi bie6 udrqi gi v slepoo4ieto ako ima6 kusmet moje i da umrat na mqsto

Голям фен Аватара на lmao
    "чиковете" фтв
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    1 kato si tolkoz debel i muskulest zako ne gi sma4ka6 ot boi we nali bili hurbavi
    2 da ti imam tapite lafove.... 4ikove stuujesi 6ah-matnat bil... az samo zarad tva bih ti se smql...
    4 da ti imam maikata da ta zaklu4va v kenefa... az na tvoe mqsto 6tqh po cql den da q obijdam i da q psuvam
    ako nqkoi den padna tolkova nisko do tvoeto nivo.... i ne moga da se opravq dori i s boi.... zemam edin noj i gi kolq edin po edin bukvalno... prez vratovete... puk posle i v zatvor da vleze6... togava ve4e ako iska6 se samoubivai pone 6e znae6 4e si otmustil... dosta puti sum gi mislel teq ne6ta dori s hora det ne me nervqt osobeno... v nai dobriq slu4ai bih zalql nqkoi sas soda kaustik nai lesno stava ako gi bie6 udrqi gi v slepoo4ieto ako ima6 kusmet moje i da umrat na mqsto
    1. То не зависи само от дебелината и силата, Кат са много пак не му е 100% работата.
    2. Всеки си говори различно. Човека има право да се произнася, както иска.
    3. О, да, забравих...мъжете не плачат. Булшит.
    4. О, поклон напрао заслужаваш, че си някакъв г.ъз, който псува родителите си.
    А, да, имаш и психопатски манталитет. И като ги убие и влезе в затвора какво? Прецаква си живота зарад някви пишлемета.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    1. То не зависи само от дебелината и силата, Кат са много пак не му е 100% работата.
    2. Всеки си говори различно. Човека има право да се произнася, както иска.
    3. О, да, забравих...мъжете не плачат. Булшит.
    4. О, поклон напрао заслужаваш, че си някакъв г.ъз, който псува родителите си.
    А, да, имаш и психопатски манталитет. И като ги убие и влезе в затвора какво? Прецаква си живота зарад някви пишлемета.
    1. ми ще ги хване 1 по един те да не са заедно постоянно
    2. според мен това е причината да му са смеят :Д
    3. е плачат ама не всеки ден под душа баси.... и то зарад некви пишлемета
    4. родителите ми никога не съм ги псувал или обиждал и винаги съм ги уважавал ама ако са като тея....
    ем той и без това ше се самоубива поне да си отмъсти първо...

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    На всеки са му се подигравали. В училище така се бяха държали с мен, че ми утрепаха самочувствието. Е, измъкнах се, преместих се в друга държава. И сега съм "хубавата Ева". Но приятелите ми НИКОГА не са си позволили да се държат кофти с мен. Помисли си, дали тези момчета заслужават да са част от обкръжението ти. А, да, почни да тренираш, за да стегнеш седалището. За един месец можеш да направиш чудеса с бягане.

Аз пък си мисля, че когато някой усети, че някой се връзва на шегите му - се надъхва повече.

Или се включи в шегата му и ти и понякога наи-добрата шега е да иронизираш себе си. Така, когато той не може да те засегне - ще загуби интерес.

А другото е - казвал ли си им, че ти е неприятно като ти говорят така, или си го пазиш в себе си и само се надъхваш срещу тях?

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Така като чета си магнит за всякакви комплексирани хорица, затова не им се поддавай.
    Явно си пробвал да си траеш, но не се е получило. Затова иронизирай себе си, дори и не от сърце. Като си помислят, че това не те обижда ще спрат.
    Второ спри да ги наричаш низши. Такива са, но отстрани изглежда, сякаш развиваш мания за величие.
    Просто трябва да приемаш бъзиците по-леко, да не им обръщаш внимание и не забравяй, че ти остава само още година в гимназията. Концентрирай се върху ученето или изпитите, вместо в/у тея недораслите.

Град
    Sofia
    Човек трябва да седи над такива работи

Здравейте пак. Днеска мина по-добре вече не мисля толкова песимистично ама все пак ми се подиграваха отново... Тоя път както вие ми предложихте, им казах че не са достойни за приятелството ми и ги атакувах вербално, но те ми скочиха и пак ме затапиха.

Оня клоун му казах че е дъска и никоя чик няма да го приближи докато продължава да се държи така и докато животът му се върти покрай мен. Усещам как селянина и клоуна нямат лични животи и трябва все да се ровят в нечий. Ура днеска поне бях сам вкъщи и се радвам че майка ми не ми пя конско. Но клоуна и селяка ме ескортираха до нас и селянина ми се натрапи и влезе да прави поразии. добре че го изгоних рано защото почна да ми се ровичка във вещите а аз си крия едно писмо което искам да дам на хубаво момиче от блока ми и ако някой разбере ще ми се смеят всички съседи...

а там съм скрил ми някои лични неща щото аз се увличам по нея и всеки път като отключва вратата я гледам през шпионката и се възбуждам много от задника й докато го върти защото ключалката им е развалена леко... и вечер тайно маструбирам преди да заспя като си мисля за това как си шейква еса на вратата ама... Един ден избухнах в хормони и реших да я поканя у нас на купон имаше брат ми рожден ден ама тя ме чопи и ми каза че имала работа. Да знам ги аз жените като кажат така значи въобще не те искат. Моля се на господ да ми пусне скоро защото имам голям мерак а всички момичета с които някога съм завързвал разговор се провалят просто защото започвам да се величая и говоря глупави неща и те ми казват че не знам какво говоря.

сложно е много е сложно скоро ще й пъхна писмото под вратата и ще чакам отговор защото вече тотално се комплексирах покрай тия идиоти и ако и тя ме отреже вече ще започна да троша каквото набарам просто ми дойде и ми преля от последните няколко седмици.

Благодаря за отговорите много помогнахте ще ви държа в течение.

Ясно е че доста трудно ще се измъкнеш от подобна ситуация...щом казваш че си мускулест защо не ги причакаш един по един?Но гледай да не се увличаш прекалено много че като те гледам ще си ги убиеш без проблем...Внимавай!За да правиш лафове трябва да имаш голямо въображение и да го използваш!А когато въображението ти е малко най-много да изтърсиш някоя глупост и да станеш още по смешен...И задължително ги махни тия изрази "Чопи" и "Чик".....защото са много смешни....Няма нужда всичко да копираме от тъпите американци...Успех!

Представете си колко е нормален и как всички "чикове" се въртят около него а той е толкова лабилен че пише във форум
    Това не е нищо друго освен ебавка!

Град
    Where streets have no name
    Човек...да ти имам изразите...
    Ам...ти сериозно ли си на 16-17?
    Баси, аз никога не бих излязла с някой, който ме нарича "чик".
    Говориш като някой компютърен маняк, който се преборва със силите на злото*аууу, чува се вой на върколак*
    Честно, много си зле. Баси...хахахаха. Не, не мога. Ау, заболя ме корема.
    Въй,сериозно-стегни се. Лигаво лапе си ти. Вместо да ревеш, им смачкай мутресите, аз знаеш ли какви шамари ритам. Ти ако си наистина 75-килограмова грамада, ще им седна отгоре и...
    А майка ти...наистина си копеле нещастно щом се оставяш на жена, аз че съм на 14 и съм момиче се зъбя на баща ми, когато ми нарушава правата...Абе просто покажи на света, че не си някакво леке.

П.П.Момичетата мразят, когато момчетата им се правят на умни и велики. Пусни някой виц или й направи коплимент. Ти от коя планета падаш?!

Не съм леке просто не съм от тоя тип дето като не може да устои на думи да тръгва да напада, не си струва да атакувам тия комплексарчета. Да не говорим, че сме в 1 клас и ако нещо им се случи, аз ще отнеса всичко както са си в алианс.

Днес поне не ходих на училище и си починах цял ден спах. Гледах UFC и се надъхах с агресия, но после към 7 часа дойдоха ония натрапници да ми се подиграват пак... и то у нас. Е, така очаквах, но те само дойдоха да ме видят и селянина проси за храна отново. Не ги пуснах да влязат за което много съм щастлив - благодарение на тях видях момичето на което искам да дам писмото. Тя излезе от асансьора но не ми обърна внимание и аз влязох вътре да догледам UFC-то раздразнен.

Не може да се каже че ме е срам пред чикове (извинете, момичета) и също така имам няколко добри попадения, когато ги омаях. За жалост, все им нося лош късмет и им провалям животите. И НЕ СЪМ ЖАЛЪК а ми липсва ниската граница на губене на самоконтрол. Гадното при мен е, че мога да се късам от болка и при това никога да не нападна.

Ок това е всичко благодаря, отивам да ям и да се къпя.

Такам..моето мнение без да се обиждаш .. в живота и особенно в България има 2 типа хора .. едните са отгоре другите отдоло .. тея отгоре са винаги гадните които те маниполират и унижават... то е очевадно че ти си от долните.. ми сега.. ти ми казва че си 11 клас така ли..? а кфи са тея лафове бе човек .. ти сам се издаваш .. нали знаеш че когато хищника подуши страх само тогава атакува.. ти се дуржиш като дете.. чикове .. чиизари.. такиа лафове дето по Джетикс ги дават..аиде стегни се малко .. пък и не им се даваи така..ако ти кажат още нещо не стои и го гледаи .. стани направи се на силен .. вдъхни му малко респект.. гледах нагоре коментари "Мълчанието .. мълчанието.." с мълчание на къде?! ако не разбере той че можеш и ти да се изкачиш при тея "горните" той няма да престане да се гаври с теб..я се стегни малко .. щял да се хвърля от 7мия етаж.. и кфо праим после .. кфо си мислиш че не можеш да си разрешиш проблемите... ако бях на тфое място изобщо няяше да ги трая..ставам и им забивам по един на сички там клоуни и циркаджии .. кфо си мислиш .. че ши ги тарпиш още 1 година..слабооооо .. много слабо .. и кфо си се депресирал .. баба ти тфа.. маика ти тфа.. баща ти тфа.. аве еи .. я стани и си оправи живота..кой иска да го мачкат и тъпчат постоянно?! никой нали .. ти също .. ми тогава земи направи нещо по въпроса .. ти ако мълчиш и нищо не правиш те ще продължават.. повярвай ми защото съм била на тяхно място и чесно казано е много забавно да се подиграваш с живота на някой..
    тъй че..няма да ги търпиш тея.. няма да им угаждаш на фасоните .. и като ти кажат нещо за гъза .. му казваш да го духа и хич да не та интересува кфо говори .. и няя са депресираш .. и няма да правиш глупости .. всичко ще отмине..
    имаше 1 приказка "С нахалство към прогрес" .. нали ти казвам .. ебеш им маиката и напреде с вдигната глава..
    аиде успех ти пожелавамм!
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Град
    Е там...
    бе не го четох
    ма за тея 4 години в гимназия
    не трябва ли да си завършил?

Хммм, имам чувството, че ти се засягаш твърде много от подигравките им, а същевременно си придаваш и твърде голямо величие. От отдавна не бях срещала човек, който да говори за себе си така: "моя могъщ глас" и разни подобни хиперболи. Еми като ти е могъщ гласа, значи няма какво да им се засягаш, те просто се шегуват, за да им е забавно или в краен случай ти завиждат за "могъщия" глас. А може би им се хващаш, защото дълбоко в себе си и ти мислиш така? Тогава решението е да не обръщаш внимание на "големия" си гъз или както там го определят, а и също така и на техните приказки - смей си се и ти там като ти кажат нещо, пък те накрая ще се откажат като видят, че не те засягат. А и без т'ва скоро свършваш даскало и ще отидеш на ново място.

П.П. Ама наистина е доста смешен поста - тия думички от английски направо ме скъсват, или "о, аз съм толкова мускулест и мъжествен". Ти добре си ги мисли тия неща, ама не се увличай много в приказките и не се прави на най-величествения, че и за това ще почнат да те подиграват...

Кво им цепиш басма на такива .... по-обре им цепни кофите...
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си