.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

имам много пъпки и черни точки по лицето

здавейте искам да ви помоля да ми кажете някякво лекарство или маска за лицето че последните няколко дни имам много пъпки и черни точки и това ме подлудява ...... благадаря ви предварително

Колкото повече ,толкова по добре!

Не многото години , а многото живот в малко години прави човека ценен. :P

Да обичаш, значи да намериш в щастието на друг своето лично щастие!

Обичам те !

Цитирай Първоначално написано от roshavkotof
    И аз щях да предложа същото.
    Даже ако си вземе с четчицата по-добре - за релакс.

Супер фен
    Може да пробваш "Зинерит", но той е само за пъпки.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

този гарниер въобще не действа . ползвах го в продължение на година и нищо ... няма лек срещу черни точки . но можеш да се мажеш с лимон той запушва порите

Повече от фен
    За черните точки опитай домашно приготвената маска с кисело мляко и сода. Много добре почиства и кожата става мекичка.

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    аз мога да кажа и повече няма да имаш .. но няма да се мажеш
    ??

Отиди на козметик да ти го почистят добре и след това го поддържай.
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз пък онзи ден изпорбвах една за премахване на черни точки:
    -- мажат се проблемните зони с БЕЛТЪК и върху него се лепи тоалетна хартия. Върху нея пак се маже с белтък.Чака се 20-30мин. докато изсъхне и бавно се отлепя от лицето.След премахването, се изплаква и се маже с жълтъка.Също се стои около 20мин. и се изплаква.
    На мен ми помогна,имаше ефект наистина.Попринцип кожата ми е смесена/мазна, а след маската нямаше лъщене, нямаше черни точки, нямаше нищо.
    Big or small, lies are lies!

аз пък си правя маска с пяна за бръснене и една чаена лъжичка сода за хляб . разбъркват се двете и се намазва по лицето с въртеливи движения . след това се изплаква добре с топла вода . лично на мен много добре ми действа . кожата ми става мека и гладка и почистена , което е най - важното

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    -- мажат се проблемните зони с БЕЛТЪК и върху него се лепи тоалетна хартия. Върху нея пак се маже с белтък.Чака се 20-30мин. докато изсъхне и бавно се отлепя от лицето.След премахването, се изплаква и се маже с жълтъка.Също се стои около 20мин. и се изплаква.
    На мен ми помогна,имаше ефект наистина.Попринцип кожата ми е смесена/мазна, а след маската нямаше лъщене, нямаше черни точки, нямаше нищо.
    Уха,това ще го пробваам ,нищо ще ше съм Мис Тоалетна Хартия ,но сигурно си заслужава
    Като заговорихме за тоалетни ,чувала съм че пъпките се намазват с урина и така минавали ,който не го е гнус да пробва
    За черните точки ,какъвто и продукт да ползвате или само се заличават леко и не се виждат толкова или продукта нищо не прави.Единственият начин е стискането
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на vagarious
    Е то хахаха няма значение каква хартия ще е,просто така пишеше.
    Аз днес сложиш обикновена домакинска хартия и пак имаше ефект.Така, че все тая ...
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на DesSsi
    Е то хахаха няма значение каква хартия ще е,просто така пишеше.
    Аз днес сложиш обикновена домакинска хартия и пак имаше ефект.Така, че все тая ...
    а колко пъти в седмицата се прави ? и да попитам необходимо ли да се слага хартия в смисъл сега четох и пишеше същото което си казала обаче без хартията ?
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Уха,това ще го пробваам ,нищо ще ше съм Мис Тоалетна Хартия ,но сигурно си заслужава
    Като заговорихме за тоалетни ,чувала съм че пъпките се намазват с урина и така минавали ,който не го е гнус да пробва
    За черните точки ,какъвто и продукт да ползвате или само се заличават леко и не се виждат толкова или продукта нищо не прави.Единственият начин е стискането
    Не съм съгласна, може и със "парна баня".. например във солариум когато има водни пари порите се отпушват и черните точки падат

''Зинерит''

Използвай ''Зинерит'' сутрин и вечер + Гарниер 3 в 1(2 пъти в седмицата като маска). От ''Зинерит''-а още на 3-тия ден имаше ефект при мен-без лъщене, почти излющени пъпки. Вече го използвам в продължение на 2-3 месеца и разликата е значителна! http://apteka.framar.bg/08001148/%D0...-%D0%BC%D0%BB- Тук пише, че е 15,19лв., но аз из Добрич го намирам и за 13 и нещо. Със сигурност не са дадени пари на вятъра!
    No more hopophobia ! Love is love

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Може да пробваш "Зинерит", но той е само за пъпки.
    Първо предупреждение по точка 13.
    Alexislee, вече ходиш по тънък лед.

Авторке, зарежи козметиците и си вземи направление за дерматолог. Антибиотици така напосоки, още повече във форум, не бива да се предписват.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

BioTrade : Acne out до 1 седмица ще видиш голяма разлика. Трябва да се мажеш сутрин и вече редовно не ти трябва рецепта за да го вземеш. има го в гугъл да си го поръчаш. има кремове и лусиони на него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си