.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Повечето казват, да ги оставиш, че нямало смисъл и т.н. Ако бившия ти.. вече си има гадже.. остави го.. А другия ако те харесва апък и ти имаш чувства към него.. няма как да ти кажат .. ае остави ги.. ама никой не знае, колко трудно се преживява неизживяна любов.. и то без гаден край.. Така, че започни да общуващ с второто момче.. и ако той те приеме.. супер, ако не здраве.. ще мине.. и това ще преживееш.. нито ще е първия, нито последния

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от 0shy
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Цитирай Първоначално написано от Emppu90
    Стигнах само до...

'' ... Започнах да харесвам брат му... ''

+

... и спрях да чета.
    забрави потребителското име
    +
    *сън*

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

а иначе сигурна ли си, че ги различаваш?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от adidaskataWE
    те не са еднакви .. ранояйчни близнаци са.Различни са много по външен вид и характер,но искат и харесват еднакви неща.Не съм минала от единия на другия,защото първия ме е зарязал .. И пропуснах да напиша,че бившия ми вече си има приятелка и мисля,че не би трябвало да му пука за мен ..
    Айде сега и приятелка си намерил... Колко странно, че забрави да го споменеш ?
    Евала на пичовете не са някакви путки и да ги въртиш как си искаш.

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Повечето казват, да ги оставиш, че нямало смисъл и т.н. Ако бившия ти.. вече си има гадже.. остави го.. А другия ако те харесва апък и ти имаш чувства към него.. няма как да ти кажат .. ае остави ги.. ама никой не знае, колко трудно се преживява неизживяна любов.. и то без гаден край.. Така, че започни да общуващ с второто момче.. и ако той те приеме.. супер, ако не здраве.. ще мине.. и това ще преживееш.. нито ще е първия, нито последния
    ми да,бившия ми си има приятелка и преди 2,3 дена говорих с близнака му и се оказа,че чуствата ни са взаимни,но решихме да изчакаме малко и да поомислим още малко нещата.

ТОВА СА БРАТЯ. - Никога няма да се скарат заради едно от многото момичета (не искам да те обидя)
    Моето мнение - остави ги и продължи напред.

Зарежи я тая работаа.Остави момчетата на мира. Няма смисъл да се изпокарат заради тебе. В случая ти си излишната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си