.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Защо не съм като другите?

Здравейте надявам се темата да е в правилния раздел. Значи въпросът ми е следния как да си намеря приятелка, за някои звучи лесно но за други като мен не е така. На 18 съм а още нямам приятелка. Не излизам по кафета и дискотеки. Любимите неща с които се занимавам не са много за момичетата и не се срещам с момичета. Кажете ми какво да направя че да си намеря и аз приятелка защото да си сам е много гадно. По принцип не съм от тия дето казват "Тая не е за мен щото еди кво си" идеални хора няма и въпреки това нямам приятелка. Ще се радвам да ми помогнете със съвети и т.н

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Излизай повече навънка,с приятели,не е казано че трябва да ходиш по дискотеки и кафета.Можеш да запишеш някакъв спорт или ако имаш хоби,това е добра преспектива за нови запознанства.

Седейки у вас,без да правиш нищо няма да стане...

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Излизай повече навънка,с приятели,не е казано че трябва да ходиш по дискотеки и кафета.Можеш да запишеш някакъв спорт или ако имаш хоби,това е добра преспектива за нови запознанства.

Хобито ми не е за момичета колкото до излизане излизам но въпреки това не мога да си намеря приятелка. Интересно ми къде се запознават хората освен в кафета и дискотеки?

Правилно! Авторе,ами в училището? Със сигурност там има добри и приятни момичета, така че...

Цитирай Първоначално написано от pencilwarrior

Правилно! Авторе,ами в училището? Със сигурност там има добри и приятни момичета, така че...
    Абе и мойто училище е едно та няма кой да види няма момичета смисъл само мъжки професии. Не е като другите училища със момичета

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от wunder
    Хобито ми не е за момичета колкото до излизане излизам но въпреки това не мога да си намеря приятелка. Интересно ми къде се запознават хората освен в кафета и дискотеки?
    Проблема по-скоро мисля,че не е липсата на момичета,а това че не знаеш как да свалиш някоя,прав ли съм?Запознанство може да завържеш навсякъде,стига да имаш подход.В заблуда си ако си мислиш,че в дискотека ще ти върже или пък че е по лесно,ако не знаеш какво да направиш..

Проблема по-скоро мисля,че не е липсата на момичета,а това че не знаеш как да свалиш някоя,прав ли съм?Запознанство може да завържеш навсякъде,стига да имаш подход.В заблуда си ако си мислиш,че в дискотека ще ти върже или пък че е по лесно,ако не знаеш какво да направиш..
    В общи линии това е причината не знам как да започна разговора не знам какво да й кажа. Все едно съм паднал от марс

Промени си настройката и начина на мислене и готово.
    Живей си живота и се забавлявай не се чуди за глупости. Момичета можеш да срещнеш на всякъде. А в дискотеките надали ще срещнеш момиче което да ти допада. Най-много да си намериш боя. Говоря за дискотеките над 18 не знам ти на колко си.
    И като цяло промени средата. Колкото по-често я сменяш, толкова повече контакти и по-голям шанс за нещо ново. Хората най-често се забиват в техния си кръг и се чудят как все попадат на едни и същи боклуци или как не си намират приятелка. Е как ще стане като гледаш само в твоя кръг.
    А ако не става заради сегашния ти имидж. Промени го.

Няма значение какво ще кажеш, важно е как и да няма притеснение. Следвай подхода аз съм над нея. Само тогава ще стане. Имали колебание няма да се получи.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Какво толкова ти е хобито?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Какво толкова ти е хобито?
    Коли,мотори все нещо правя по колата по мотора.

Цитирай Първоначално написано от cetor
    Промени си настройката и начина на мислене и готово.
    Живей си живота и се забавлявай не се чуди за глупости. Момичета можеш да срещнеш на всякъде. А в дискотеките надали ще срещнеш момиче което да ти допада. Най-много да си намериш боя. Говоря за дискотеките над 18 не знам ти на колко си.
    И като цяло промени средата. Колкото по-често я сменяш, толкова повече контакти и по-голям шанс за нещо ново. Хората най-често се забиват в техния си кръг и се чудят как все попадат на едни и същи боклуци или как не си намират приятелка. Е как ще стане като гледаш само в твоя кръг.
    А ако не става заради сегашния ти имидж. Промени го.

Няма значение какво ще кажеш, важно е как и да няма притеснение. Следвай подхода аз съм над нея. Само тогава ще стане. Имали колебание няма да се получи.
    За дискотеките съм съгласен боя е готов. Колкото до годините ми съм на 18. Добре ами повечето момичета с които съм се запознал все се оказват с приятели смисъл не са свободни тва е много гадно.

Град
    Някъде из София...
    В общи линии това е причината не знам как да започна разговора не знам какво да й кажа. Все едно съм паднал от марс
    Дам,още като ти прочетах първия пост ми стана ясно.

Проблема ти е че когато говориш с момиче,което си си харесал мислиш твърде много какво да кажеш,дали ще е правилно,да не изглежда смешно и тн.

Това е много погрешно.

Трябва да се отпуснеш,води разговора свободно и непринудено.Види ли че се сдухваш смятай че губиш точки.

Ако следиш мисълта ми-бъди естествен.Все едно разговаряш с някой твой приятел.Възприемеш ли момичето като свой приятел,не като обект на желанията си ще е много по-лесно.

За да я спечелиш,първо трябва да имаш приятелството и.

И така нататък,успех

Дам,още като ти прочетах първия пост ми стана ясно.

Проблема ти е че когато говориш с момиче,което си си харесал мислиш твърде много какво да кажеш,дали ще е правилно,да не изглежда смешно и тн.

Това е много погрешно.

Трябва да се отпуснеш,води разговора свободно и непринудено.Види ли че се сдухваш смятай че губиш точки.

Ако следиш мисълта ми-бъди естествен.Все едно разговаряш с някой твой приятел.Възприемеш ли момичето като свой приятел,не като обект на желанията си ще е много по-лесно.

За да я спечелиш,първо трябва да имаш приятелството и.

И така нататък,успех
    Лесно е да се каже но си прав чудя се дали няма да ме мисли за някой глупак и т.н

Само да не вземе да приеме съвета ти буквално. Че влезнели в приятелския кръг на момичето става вещ. Една лампа, няма да мине много време и ще почне да ти иска съвети за други момчета. Иначе хобито ти е готино и даже може да го използваш. И последното ти притеснение, че са заети. Ако ти трябва просто момиче, това не трябва да те притеснява. Ако искаш нещо друго. Говори си с тях, остави си вратичка те няма да са заедно цял живот. Винаги може да извлечеш полза от един контакт с някое момиче. Най-малкото има приятелки

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Освен, ако не си някой сводник, не виждам причина, едно нормално и свестно момиче да не хареса въпросното ти хоби...
    Проблема ти е, че нямаш опит. Да контактуваш с жена е лесно. Не е лесно да и привлечеш вниманието ѝ, а и да го задържиш също така. Далеч запознанствата не свършват в кварталното кафе, градската дискотека, скъпото училище или вървежните молове...Дори при разходка сред природата може да срещнеш нови хора.

А сега прочетох: Мотори...Аз лично много си падам по моторите и вярвам, че не съм единственото момиче. Разходка с кросов мотор сред природата...в някоя гора. Стара планина- благоприятни пътеки има. Ако си набележиш момиче и успееш да я 'уловиш' определно не би ѝ било скучно да те придружи...Това е само един пример от много други...
    Определено не съм сводник лесно е да се говори с жена така е но истински трудното за мен е да привлеча вниманието й а й както каза това внимание да се задържи.

Хъх?А аз мислех,че съм единствен.Добре дошъл в групата на самотните - линк нямам.

Еми разхождай се насам натам все някога ще срещнеш някоя.
    Бтв мойто хоби е уличен фитнес и доста се връзват,но са само кифли

Цитирай Първоначално написано от obyrkaniq
    Хъх?А аз мислех,че съм единствен.Добре дошъл в групата на самотните - линк нямам.

Еми разхождай се насам натам все някога ще срещнеш някоя.
    Бтв мойто хоби е уличен фитнес и доста се връзват,но са само кифли
    Е кво да ги правиш такива са. Да ти кажа аз мислех че съм единствен без приятелка пък то не било така. Мислех че всички имат само аз не Дано скоро си намерим приятелки че да си самотен не е хубаво. Чудя се сайтовете за запознанства дали действат?

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ей доста такива теми станаха.Имало повече свесни отколкото си мислих.

Пич,ако знаеш тия днешните приятелки как ти пият парите все едно пиеш шотове да му се не види.1 на 100 е да срещнеш някоя свестна,тренирай малко уличен фитнес пробвай се.

А ти от къде си?

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Ще започна с това,че зависи от това какъв тип момиче си търсиш. Ако си под прицел над някоя както му викат ''кифла'' незнам честно да ти кажа аз съм момиче и супер много им се дразня на самочувствието. Аз мисля,че и свестни момичета има,но трябва да потърсиш било то и на пейката в парка . Напоследък доста чувам,че свестни не са останали, да така е на изчерпване са явно аз също си търся свястно момче,но уви не намирам .. всички са надути и самовлюбени.. добре де повечето. Та моя съвет към теб е ако си търсиш наистина добро момиче, защото видях, че си написал,че не си от тези, които си ги избират по външен вид просто бъди по-контактен с момичетата, пък и то на пръв поглед си личи коя каква е Успех
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Цитирай Първоначално написано от Lian4ety
    Ще започна с това,че зависи от това какъв тип момиче си търсиш. Ако си под прицел над някоя както му викат ''кифла'' незнам честно да ти кажа аз съм момиче и супер много им се дразня на самочувствието. Аз мисля,че и свестни момичета има,но трябва да потърсиш било то и на пейката в парка . Напоследък доста чувам,че свестни не са останали, да така е на изчерпване са явно аз също си търся свястно момче,но уви не намирам .. всички са надути и самовлюбени.. добре де повечето. Та моя съвет към теб е ако си търсиш наистина добро момиче, защото видях, че си написал,че не си от тези, които си ги избират по външен вид просто бъди по-контактен с момичетата, пък и то на пръв поглед си личи коя каква е Успех
    Значи аз не деля момичетата на кифли и т.н просто искам приятелка с която да споделям емоции. Не говоря за секс просто искам момиче с което да може човек да си каже нещо да сподели и т.н. А колкото до това да съм контактен някак си незнам все се притеснявам че може да объркам нещо може би защото нямам много опит с това ли незнам...

Пич,ако знаеш тия днешните приятелки как ти пият парите все едно пиеш шотове да му се не види.1 на 100 е да срещнеш някоя свестна,тренирай малко уличен фитнес пробвай се.

А ти от къде си?
    От пазарджик съм. За това дали пият парите не мога да кажа защото не съм имал приятелка . Защо да е 1 на 100 да намериш свястна. Според мен у всяко момиче има нещо добро стига да го откриеш.

А ти от къде си?
    От пазарджик съм. За това дали пият парите не мога да кажа защото не съм имал приятелка . Защо да е 1 на 100 да намериш свястна. Според мен у всяко момиче има нещо добро стига да го откриеш.
    Жестоко се лъжеш!Повечето гледат как си финансово щото са кифли ... ама даже и с мармалад.Аз съм имал но на 2-та седмица я зарязах щото много си позволяваше . Еми 1 на 100 е .. повечето както казах са кифли.Иди в някой голям магазин пообиколи го и се сбутай "без да искаш нарочно" в някоя мацка и й се извини,покани я на кафе..ако върже може би,но може би е свястна

Супер фен Аватара на Lian4ety

А ти от къде си?
    Жестоко се лъжеш!Повечето гледат как си финансово щото са кифли ... ама даже и с мармалад.Аз съм имал но на 2-та седмица я зарязах щото много си позволяваше . Еми 1 на 100 е .. повечето както казах са кифли.Иди в някой голям магазин пообиколи го и се сбутай "без да искаш нарочно" в някоя мацка и й се извини,покани я на кафе..ако върже може би,но може би е свястна
    Не слагай всички момичета под общ знаменател! Парите не са всичко на тоя свят ..
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си