- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не съм като другите?
Здравейте надявам се темата да е в правилния раздел. Значи въпросът ми е следния как да си намеря приятелка, за някои звучи лесно но за други като мен не е така. На 18 съм а още нямам приятелка. Не излизам по кафета и дискотеки. Любимите неща с които се занимавам не са много за момичетата и не се срещам с момичета. Кажете ми какво да направя че да си намеря и аз приятелка защото да си сам е много гадно. По принцип не съм от тия дето казват "Тая не е за мен щото еди кво си" идеални хора няма и въпреки това нямам приятелка. Ще се радвам да ми помогнете със съвети и т.н![]()
Излизай повече навънка,с приятели,не е казано че трябва да ходиш по дискотеки и кафета.Можеш да запишеш някакъв спорт или ако имаш хоби,това е добра преспектива за нови запознанства.
Седейки у вас,без да правиш нищо няма да стане...
Хобито ми не е за момичета колкото до излизане излизам но въпреки това не мога да си намеря приятелка. Интересно ми къде се запознават хората освен в кафета и дискотеки?Първоначално написано от Sh@d0w
Правилно! Авторе,ами в училището? Със сигурност там има добри и приятни момичета, така че...Първоначално написано от Sh@d0w
Абе и мойто училище е едно та няма кой да види няма момичета смисъл само мъжки професии. Не е като другите училища със момичетаПървоначално написано от pencilwarrior
![]()
Проблема по-скоро мисля,че не е липсата на момичета,а това че не знаеш как да свалиш някоя,прав ли съм?Запознанство може да завържеш навсякъде,стига да имаш подход.В заблуда си ако си мислиш,че в дискотека ще ти върже или пък че е по лесно,ако не знаеш какво да направиш..Първоначално написано от wunder
В общи линии това е причината не знам как да започна разговора не знам какво да й кажа. Все едно съм паднал от марсПървоначално написано от Sh@d0w
Промени си настройката и начина на мислене и готово.
Живей си живота и се забавлявай не се чуди за глупости. Момичета можеш да срещнеш на всякъде. А в дискотеките надали ще срещнеш момиче което да ти допада. Най-много да си намериш боя. Говоря за дискотеките над 18 не знам ти на колко си.
И като цяло промени средата. Колкото по-често я сменяш, толкова повече контакти и по-голям шанс за нещо ново. Хората най-често се забиват в техния си кръг и се чудят как все попадат на едни и същи боклуци или как не си намират приятелка. Е как ще стане като гледаш само в твоя кръг.
А ако не става заради сегашния ти имидж. Промени го.
Няма значение какво ще кажеш, важно е как и да няма притеснение. Следвай подхода аз съм над нея. Само тогава ще стане. Имали колебание няма да се получи.
Какво толкова ти е хобито?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Коли,мотори все нещо правя по колата по мотора.Първоначално написано от SisiStrange
За дискотеките съм съгласен боя е готов. Колкото до годините ми съм на 18. Добре ами повечето момичета с които съм се запознал все се оказват с приятели смисъл не са свободни тва е много гадно.Първоначално написано от cetor
Дам,още като ти прочетах първия пост ми стана ясно.Първоначално написано от wunder
Проблема ти е че когато говориш с момиче,което си си харесал мислиш твърде много какво да кажеш,дали ще е правилно,да не изглежда смешно и тн.
Това е много погрешно.
Трябва да се отпуснеш,води разговора свободно и непринудено.Види ли че се сдухваш смятай че губиш точки.
Ако следиш мисълта ми-бъди естествен.Все едно разговаряш с някой твой приятел.Възприемеш ли момичето като свой приятел,не като обект на желанията си ще е много по-лесно.
За да я спечелиш,първо трябва да имаш приятелството и.
И така нататък,успех![]()
Лесно е да се каже но си прав чудя се дали няма да ме мисли за някой глупак и т.нПървоначално написано от Sh@d0w
Само да не вземе да приеме съвета ти буквално. Че влезнели в приятелския кръг на момичето става вещ. Една лампа, няма да мине много време и ще почне да ти иска съвети за други момчета. Иначе хобито ти е готино и даже може да го използваш. И последното ти притеснение, че са заети. Ако ти трябва просто момиче, това не трябва да те притеснява. Ако искаш нещо друго. Говори си с тях, остави си вратичка те няма да са заедно цял живот. Винаги може да извлечеш полза от един контакт с някое момиче. Най-малкото има приятелки![]()
Определено не съм сводникПървоначално написано от cranberry696
лесно е да се говори с жена така е но истински трудното за мен е да привлеча вниманието й а й както каза това внимание да се задържи.
Хъх?А аз мислех,че съм единствен.Добре дошъл в групата на самотните - линк нямам.
Еми разхождай се насам натам все някога ще срещнеш някоя.
Бтв мойто хоби е уличен фитнес и доста се връзват,но са само кифли![]()
Е кво да ги правиш такива са. Да ти кажа аз мислех че съм единствен без приятелка пък то не било така. Мислех че всички имат само аз неПървоначално написано от obyrkaniq
Дано скоро си намерим приятелки че да си самотен не е хубаво. Чудя се сайтовете за запознанства дали действат?
Ей доста такива теми станаха.Имало повече свесни отколкото си мислих.
Пич,ако знаеш тия днешните приятелки как ти пият паритевсе едно пиеш шотове да му се не види.1 на 100 е да срещнеш някоя свестна,тренирай малко уличен фитнес
пробвай се.
А ти от къде си?
Ще започна с това,че зависи от това какъв тип момиче си търсиш. Ако си под прицел над някоя както му викат ''кифла'' незнам честно да ти кажа аз съм момиче и супер много им се дразня на самочувствието. Аз мисля,че и свестни момичета има,но трябва да потърсиш било то и на пейката в парка. Напоследък доста чувам,че свестни не са останали, да така е на изчерпване са явно аз също си търся свястно момче,но уви не намирам .. всички са надути и самовлюбени.. добре де повечето. Та моя съвет към теб е ако си търсиш наистина добро момиче, защото видях, че си написал,че не си от тези, които си ги избират по външен вид просто бъди по-контактен с момичетата, пък и то на пръв поглед си личи коя каква е
Успех
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Значи аз не деля момичетата на кифли и т.н просто искам приятелка с която да споделям емоции. Не говоря за секс просто искам момиче с което да може човек да си каже нещо да сподели и т.н. А колкото до това да съм контактен някак си незнам все се притеснявам че може да объркам нещо може би защото нямам много опит с това ли незнам...Първоначално написано от Lian4ety
От пазарджик съм. За това дали пият парите не мога да кажа защото не съм имал приятелкаПървоначално написано от obyrkaniq
. Защо да е 1 на 100 да намериш свястна. Според мен у всяко момиче има нещо добро стига да го откриеш.
[/img]
Жестоко се лъжеш!Повечето гледат как си финансово щото са кифли ... ама даже и с мармалад.Аз съм имал но на 2-та седмица я зарязах щото много си позволявашеПървоначално написано от wunder
. Еми 1 на 100 е .. повечето както казах са кифли.Иди в някой голям магазин пообиколи го и се сбутай "без да искаш нарочно" в някоя мацка и й се извини,покани я на кафе..ако върже може би,но може би е свястна
![]()
Не слагай всички момичета под общ знаменател! Парите не са всичко на тоя свят ..Първоначално написано от obyrkaniq
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!