.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какви намеци правят момчетата на момичето което харесват ?

Какви намеци правят момчетата на момичето което харесват и какво правят за да привлекът вниманието и ? Има ли нещо което повечето момчета правят - поглед ,отношение,поведение и др? Става въпрос за момчетата на 15-16 години .

Еми личи си бе хора,поведението им е по-странно от на другите момчета... искат да ти привлекат вниманието,поглеждат в теб през няколко минутки и се вглеждат доста време аз съм на 16 и за това ти казвам тези работи,защото аз правя същото...пускат тъпи шеги,на който очакват да се засмееш,ама нищо не става ... просто се усеща

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    ми определено си личи , държат се различно , гледат да привлекат внимание , постоянно поглеждат към даденото момиче , понякога се втренчват и гледат дълго и продължително

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Ами всъщност момчетата изразяват любовта си по много странен начин. Закачки, опит за разговор (по-вероятно когато сте сами (например Skype...)), може да ви пощипва(но това е за навлизащите в пубертета)
    Ама то просто се усеща. Айде Успех! \/
    I'm beautiful in my way....

Определено се замелязва, когато имаме симпатий към дадено момиче.Най-вече зависи от човека ... Аз лично разсчитам на погледа, не вярвам момичето да не може , да "стопли" защо постоянно я гледам ... но в най-тежкия случаи , ако тя изобщо не зацепи, момчето(аз) вкарва и една усмивка, за да бъде всичко точно и ясно .... :]
    [img][/img]

бтв sunshy искам да те попитам от къде си и на колко си,защото ми изглеждаш позната

ami na 16 sam ot varna

О,извини ме тогава,припознал съм се

Гледат ги постоянно , някои се усмихват , други може и да намигнат , трети направо идват и се запознават

Флирта е в кръвта.Той е в природата на всеки.Абослютно всеки го прави по ралзичен начин,без да иска съвети...поне преди е било така.
    В миналото за да се забелжи,когато мъж хареса момиче (защото в миналото е било прието така!) са се хвърляли погледи подарявали са се цветя.Сега е разрешено да става и обратното,но няма точно определена рецепта,с която да се каже "Ето така като зарибяваш - 100% ще ти върже"

Eми зависи ... има някой на по 15-16 с акъл на 1ви клас,,има и другии които са по-зрели ... аз попринцип най-много вв погледа го забелязвам ... аа да ии ако земе да бърка думите като говори ;дд
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен
    Град
    София
    Хмм.. Погледи, пусни и една лека усмивка, ако не направо иди да се запознаеш с нея.. Флиртът му е майката..
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Аве вие тъпи ли сте ? Тва не е шибана наука ... всеки се държи различно

Град
    София
    Държът се тъпо.
    Изчрвяват се.
    Не мислят като говорят.
    Прявят глупости.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    >> Хвърлят по един-два погледа и те зяпат
    >> Държат се глупаво
    >> Правят тъпи шеги, за да ти привлекат вниманието
    >> Невинаги е ефикасно xDD

Град
    Los Angeles
    Цитирай Първоначално написано от withdrawsmoke
    Определено се замелязва, когато имаме симпатий към дадено момиче.Най-вече зависи от човека ... Аз лично разсчитам на погледа, не вярвам момичето да не може , да "стопли" защо постоянно я гледам ... но в най-тежкия случаи , ако тя изобщо не зацепи, момчето(аз) вкарва и една усмивка, за да бъде всичко точно и ясно .... :]
    нещо такова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си