.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Само от фейсбук страницата на Ъпсурт ще дойдат около 350 човека. Другите групи също очакват около тази цифра само с от тях да дойдат. На кратко - очакваме поне 1500 човека в залата. За съжаление аз няма как да дойда на биричка преди концерта защото ще трябва да организирам всичко... но изпийте една и за мен. Иначе в залата ще се раздава Кола на калпак

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Концертът беше як, евала. Хахахах определено не очаквах да има и погота.

Алекс, ще споделиш ли се как се казва първата банда, която свири - малките метълчета.

мъ да, как. трашърчетата бяха адски яки.

единствено съжалявам за my beloved обица

за д2 не знам колко хора останаха, малко повече се разпростря концерта, имайки предвид че сигурно доста от хората имаха вечерен час 22-ка.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    верно ли е имало и пого?
    а яко ли беше като цяло?
    а вътре пиеше ли се алкохол, а пушеше ли се?

Град
    София
    Как можа да влезнеш със слушалките, щяха да те обесят на тях.

абе пого пого двама трима не е като истинско пого. пушеше се и се пиеше,но малко хора май го правиха. за какво ни снимахте докато влизахме?

погото беше фрийслайд по хлъзгавата от кола/вода/бира/неискамдазнамкакво земя по-скоро

На следващия концерт няма да дойда
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Град
    София
    Концерта беше супер як
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мне, не беше
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DeaD_SouL
    Мне, не беше
    Ем на теб не ти е харесало ... всеки както си го направи
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на montana6
    Sentri се е казвала подгряващата група.

Интересна подгряваща група имаше. Бяха добри, но не знаех какъв стил точно музика ще се слуша на концерта. Имаше доста издънки и с право не ми е харесало, не защото вкусът ми е различен. Аз съм отворена за всякакъв вид музика от чалга до опера, но концерта беше дроб...

Град
    София
    Като не си знаела какъв ще е стилът на концерта, защо въобще си ходила?! Хората обикновено се информират за какво си дават парите или не мрънкат, ако не плащат или това е единственият концерт, който си посетила последните месеци и затова се чувстваш прецакана..

Дъ Поморианс например ми бяха скучни по едно време, но хората им се кефеха, а и те се раздадоха.
    Аз разбирам певците да са се правили на големите звезди и да не се раздадат или да има безкрайни речи относно тийнпроблем, че да се мрънка. Това си беше концерт и като не ти харесват групите, не ходиш, това е.

montana, мерси.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от montana6
    Не знам, ама в mp3.bg пише Savage Ravage.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ако са били едни невръстни, дългокоси и слабички метълчета са Savage Ravage, да.
    И ти като нас си просто келеш...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от HoldFast
    Ако са били едни невръстни, дългокоси и слабички метълчета са Savage Ravage, да.
    да, същите са.
    Иначе концерта се получи супер добре. И мен не ме кефят Поморианс, ама е факт, че и те се раздаваха и някои им се радваха. Бтв няма ли някъде видео, поне 15 човека снимаха с разни апарати, пък в ютуб нищо :Д?

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от montana6
    Не знам, ама в mp3.bg пише Savage Ravage.
    Аз това за Сентри го прочетох оттук - http://www.teenproblem.net/news/s/28876.html

Град
    София
    Че какво й е на публиката, тийн концер е все пак. А ако ти се струват малко, ето ти още една снимка.
    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7564520_n.jpg

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Като не си знаела какъв ще е стилът на концерта, защо въобще си ходила?! Хората обикновено се информират за какво си дават парите или не мрънкат, ако не плащат или това е единственият концерт, който си посетила последните месеци и затова се чувстваш прецакана..

Дъ Поморианс например ми бяха скучни по едно време, но хората им се кефеха, а и те се раздадоха.
    Аз разбирам певците да са се правили на големите звезди и да не се раздадат или да има безкрайни речи относно тийнпроблем, че да се мрънка. Това си беше концерт и като не ти харесват групите, не ходиш, това е.

montana, мерси.
    Нещо не ме разбра Бях информирана. Харесва ми стила. Просто не очаквах подобна подгряваща група. Те бяха добри, но мисля, че не беше момента!

Град
    София
    Т.е. заради една група, свирила 20 минути, не ти е харесал целият концерт?

И аз искам да видя видео. 100 човека снимаха. Иначе концерта беше супер як. Много по-силен от тези на Планета и пайнерските курвуля. Много съм доволен, още имам мускулна треска от подскачане

За тия дето коментират без да са били - ето тук има повече снимки от концерта http://teenproblem.snimka.bg/

Искам виииииидееееооооооооооооо ооооооооооооооооооо

И не само. Явно не можете да приемете всякакво мнение Как да се изкажа в такъв случай като тръгвате с рогата напред... Концерта на БГ радио беше 10000 пъти по-як.

Град
    София
    Само не знам кой тръгна с лошото?!
    На концерта на бг радио минах и аз, не ми хареса и си тръгнах. Хората се забавляваха, така че това, че на мен не ми е харесало си е мой проблем. Не се чувствам прецакана, защото си бяха обявили предварително кой ще свири и съответно не им влизам във форума да им пиша 10 поредни поста с глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си