.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Цитирай Първоначално написано от DeaD_SouL
    И не само. Явно не можете да приемете всякакво мнение Как да се изкажа в такъв случай като тръгвате с рогата напред... Концерта на БГ радио беше 10000 пъти по-як.
    Ама така да беше казала...

Sentri имаха здравословен проблем с вокалиста. За това ги заместиха Savage Ravage. Благодаря на всички които бяха на концерта. Беше страхотно.

DeaD_SouL - не сме тръгнали да се сравняваме с БГ РАДИО. Те имат почти неограничен бюджет за концерта си и само фермите им струват 3 пъти колкото целия ни бюджет. Но според коментарите на експертите концерта е бил на изключително високо ниво. Разбира се, всичко дължим на D2 за подкрепата, Мицака за якия звук, Боби Благоев за уникалното осветление и сцена. В крайна сметка го направихме за всички онези хиляди, които крещяха и се кефеха.

Видео ще има скоро, надявам се още утре да успеем да го подготвим и качим.

Специален поздрав за всички странни потребители, които от неактивни изведнъж по команда станаха активни след години пасивност. Дали ме мислят мен и модераторите за идиоти?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=odsj8D2sMBo[/youtube]

Цитирай Първоначално написано от alex
    Sentri имаха здравословен проблем с вокалиста. За това ги заместиха Savage Ravage. Благодаря на всички които бяха на концерта. Беше страхотно.

DeaD_SouL - не сме тръгнали да се сравняваме с БГ РАДИО. Те имат почти неограничен бюджет за концерта си и само фермите им струват 3 пъти колкото целия ни бюджет. Но според коментарите на експертите концерта е бил на изключително високо ниво. Разбира се, всичко дължим на D2 за подкрепата, Мицака за якия звук, Боби Благоев за уникалното осветление и сцена. В крайна сметка го направихме за всички онези хиляди, които крещяха и се кефеха.

Видео ще има скоро, надявам се още утре да успеем да го подготвим и качим.

Специален поздрав за всички странни потребители, които от неактивни изведнъж по команда станаха активни след години пасивност. Дали ме мислят мен и модераторите за идиоти?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=odsj8D2sMBo[/youtube]
    ЗНам, че не сте Концерта беше як, но просто си личеше, че му куца нещо. Не искам да сравнявам, но някои ми твърдят, че това е единствения концерт , на който съм била от години, еми не е така. Опитах се да изкажа мнение.
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Последно як ли беше или не беше як, че започна да даваш разнопосочни мнения.

Какво по дяволите е това http://media.snimka.bg/7745/021745004.jpg?r=0

Cerveza тази снимка
    http://teenproblem.snimka.bg/other/k...svetove.556104 е от Карнавала на маските организиран от Кръгозор. Ние просто раздавахме наградки там. Тази снимка не е от нашия концерт, нашите са ей такива: http://teenproblem.snimka.bg/culture...t.592676.all.2

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Последно як ли беше или не беше як, че започна да даваш разнопосочни мнения.
    говори си
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Guest
    Аз ви казах, че хората от форума на концерта ще бъдат по-малко от във форума на глобала.

Концерта беше много як Стабилно се накефих - и групите си бяха групи, макар че д2 ги отебах малко, подргяващите бяха супер пичове, а после се разхождаха и между хората, та се запознах с тях, това с кока кола беше много добро и най - малкото можеше поне да си сипваш водка вътре, че да се избегнат някои проблеми Също така, учудващо - сигурно, защото са ваши хора, но тея на входа с билетите бяха супер пичове, дори не ни искаха билетите. Звука и светлинните ефекти бяха на ниво. Хората бяха супер купонджий.

2-та минуса, за които мога да кажа са само, че не се пушеше вътре и трябваше така по в тълпата да се набуташ или да излезеш, че да запалиш, а другото е, че не успяхме да напълним залата, но това догодина

Това са най-добре похарчените ми пари от известно време насам

Между другото билетите бяха на много достъпна цена.

Отидох малко скептично настроен, но останах супер доволен - браво тийн проблем
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Хайде готови сме с първото видеоооооооооооо. Очаквайте още 30

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UHuJNOa0CH0[/youtube]

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Съжалявам доста, че не можах да дойда. Взех си поканка и се надявах да я използвам, ама на - матури. Ще дойда следващият път задълже. : )

Тогава поканете всички от The top stoppers!

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    На мен Savage Ravage най-много ми харесаха честно казано И да беше само техен концерт пак щях да се изкефя.
    Супер беше концерта, само съжалявам, че не можах да остана да изгледам Д2 докрай, но какво да се прави, късно стана.
    Чакам следващия концерт, само да не е за 20 годишнината. ;р

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от alex

Какво по-точно имаш предвид?

А Доби дойде ли?

кога ще има снимки?

Re: superrr..

Цитирай Първоначално написано от sisi92
    там съм! :P
    Oще ли бе?

Re: superrr..

хаха
    искала съм да напиша там бях..
    омг..

Правила за публикуване