- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 2
Май не ми се полага безплатен билет за концерта, а?
...
Ама искам беееееееее!
Искам!
Даже ще ви кажа как да си увеличите трайно уникалните посещения! Честна дума!
...
к'ъв е филма ?
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Искам да споделя, че няма по-тъпо и комерисално нещо от новините.
Писна ми да слушам за сватбЪтЪ, Кадафи и сега поне 2 месеца за бин Ладен. Ще повърна.
Благодаря за вниманието.![]()
Добър ден.
И тук денят се очертава отвратителен. Меко казано.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^^ добре дошъл again в клуба на пушещите на отворен джам с веещи се коси от нахлуващия вятър и лош поглед с ръката подпряна навън. К'ур за мотористите![]()
Живот ли бе, да го опишеш...Първоначално написано от Rorschach
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е как аз да ги спра, като ти не можеш. Е.ати света ;(Първоначално написано от Rorschach
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Стига с тоя мрън разговорник бе!
...
Мен пък снощи ме гони луд клошар да ме бие.![]()
Първоначално написано от Rorschach
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък съм горда непушачка от 25 дена!![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
кор за скайп.
един път ще ми трябва за нещо важно, и като зареди се изключва и изчезва.