- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ разговорник vol. 2
Откажи се от него. Откажи се и от фб. Влизай само във форума.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Добре![]()
кор, бе, трябва ми тъпата тема....иначе така или иначе си стои пуснат, ако трябва да се чуя с някой.
Първоначално написано от Rorschach
![]()
![]()
![]()
![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Aз пък се прехапах с дъвката...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е т'ва най го мразя. Ония ден ми се случи и щях да почина.Първоначално написано от LadyDi
Рeшението за теб е да дойдеш да живееш в София (при един приятел в Зоната), където и скайпа работи, и филийките не причиняват контузии и рани.Първоначално написано от reoffender
![]()
А catalogueofanger уж e фен на powerviolence-а, а не може да понесе мъжки едно прехапване. Ако беше истински да си си заврял нож в уретрата!
![]()
![]()
Така ли правим бе, другари? А?
...
Т'ва с ножа в уретрата е съвсем различно. То носи сексуално удоволствие.Първоначално написано от Rorschach
Филийките не парят (много) и скайпа работи, да.
Лекции - чек.
Отивам да спя на това време, то какво друго да правиш.
Че и клинч..
Идваш на работа и дойчовците почват да ти късат нервите, всичките немци на вурстове !!! ?!?
veni, vermini, vomini
Да живее триъгълника между Банишора, Ючбунар и Коньовица. Тъпи и безизразни лица. Наркомани. Бивши и настоящи затворници.
Оле!
Някой не желае ли да основе дружество за набиране на путеси с нестопанска цел?
Ей така, чисто гражданска организация, която ще обслужва определени интереси?
Трябват ни лобисти в правителството.
Имам връзки тук там, може да го уредим от чисто правна гледна точка.
Обаче изисквам солиден брой CV-та с прикачени снимки в официален тоалет + ежедневен про-кежуъл стайл за внасяне на молбата за регистрация в Съда, нали трябва да има основание .. и то ДОБРО!