- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с Photoshop CS5 !!!
Когато цъкна на гумичката или на четките и оголемя четката, очертанията на кръгчето започва да изчезва да изчезва, става ето така http://www.prikachi.com/images/852/3268852I.jpg , но защо?!?!?! PLS HELP![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Замунда >>> Photoshop CS3 !!!
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
ААААААА не него не го искам, искам само CS5 защото има повече функции а аз съм горе доло Web дизайнерПървоначално написано от MaGuSs
![]()
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Уау уеб дизайнер търси как да прави светлини мечове.![]()
Както и да еПървоначално написано от ThEKiNgG
кажи са по темата ко да права ;(
>>> Minecraft <<<
От къде си дръпнал фотошопа.
И кво като изчезва кво ти прречи? Аз няям този приблем
Сега погледнах - нямам проблем и при 1000пиксела...
Провери си настройките на четката (въпреки че опитах да пре*ба моите ,за да постигна този ефект като при теб - не ми се получи) и ако чак пък толкова ти пречи - дръпни си друг фотошоп.
Имам съмнения ,че може и да ти е по-слабичък компютъра и затова да се получава този финт - забелязал съм ,че ако отворя няколко програми започват да ми "примигват" ,така да се каже ,очертанията на инструментите.
да, и при мен се губят очертанията, когато съм натоварила повече компютъра, но гумата пак си работи, просто не я виждам![]()
Компа ми е силен, от 1 година изпробван хубаво и достанатоварван за тези проби(със 7-10 преинсталации на Windows). Т.е. не е в това проблема
![]()
>>> Minecraft <<<
Дали има значение от OS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>>> Minecraft <<<
Ти ако през месец си преинсталираш ОС-то вече е ясно откъде ти идва проблема...Първоначално написано от Ivan4o0o0
ПС: С Win7 съм и ако не си - време е да си го сложиш и да влезеш в 21 век ^^
Доообре бе батее дообре бе, един човек от днес ми предлага Win7 и аз ще си слагам ама тр да донесе дискаПървоначално написано от Auriss
![]()
>>> Minecraft <<<
Eм то не е зле да влезем в 21 век но по тая логика направо да си сложи windows xpПървоначално написано от Auriss
Ся по темата обърни внимание на тоя прозорец edit >Preferences > Cursors
![]()
И аз съм Web Developer ама си го карам на старото и сигурното![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!