- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- кои са любимите ви групи - metal , punk , rock и grunge
+ 1111Първоначално написано от Stan4o123
Нека не забравяме и дртите пАнкари от Prodigy, както и родните метъл терминатори от HMSU. Но най-голЕм рокаджия на всички времена за мен ще си остане Вивалди... 'ма всъщност на фона на 96.3 % от издрасканото в темата, Pendulum са най-бруталната рок банда, факт.
Бичето a.k.a пънк-рок-гръндж-метъл-турбо-мадафака-RnB чудото на републиката![]()
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
Като не знаеш,какво говориш,това не мога да схвана?Електронният рок не е ли рок?И да,пендулум имат китари,а за мен друм and bass + китари = ел. рок...
http://www.youtube.com/watch?v=TBJjREXXSyA
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
ахахахахахха
аз видях 1 оркестър мангали..имаха барабани, бас и китара (даже и кларинет)
те блек метъл ли трябва да са?![]()
Хиподрум?друм and bass
А това е класическа музика, 'щото има пиано, нал' тъй?![]()
Се тая всъщност, щом ще си четем музикалните етикети, извадени от вездесъщия алманах на всеки меломан - Уикипедия, аз пасувам.
хахаххах верно в уикипедия каква информация има![]()
Изнерви ме,затова ще ти ти обърна специално внимание:
1.Тези тъпи и нелепи грешки не ти ли се струват странни?!ДА,пиша с шибан кирилизатор,затова...
2.Да,може да не ти харесва на къде се е запътил рока,но това е факт - вече всеки стил се върти около електронната музика...в момента като "modern" rock може да се класифицира :
http://www.youtube.com/watch?v=g2eHh4GcJMQ
http://www.youtube.com/watch?v=6-2jNiVK86A
http://www.youtube.com/watch?v=8mYd2X_9rrs
...metalut и той се променя мн...и то много ми допада как се променя,melodic death и industrial(Electronic) метал стават все по-популярни,а ти си слушай old-school-пунка и се прави на "true"...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
L`Arc~en~Ciel , Vamps![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това за мен ли беше?Първоначално написано от Stan4o123
![]()
не, че има значение
важното е, че ти ги разбираш, ние сме незапознати, ограничени и си избиваме комплексите :>
а линковете в момента не мога да ги отворя, така че някой да каже какво им е съдържанието ;>
Аз залагам на industrial post alternative death metal (nod).Първоначално написано от iLovePussyJuice
И не, метълът не се променя. Метълът си е метъл, това че някой друг се опитва да прави нещо с китари и да го нарича метъл, си е негов проблем.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Благодаря ти за просветлението, ювигий.Първоначално написано от Stan4o123
Кой ти говори за това накъде се бил запътил рокът, като цяло съвременната музика и всички тея пъпеши?!? Просто това, че Pendulum имат някакви рок заемки, не е достатъчно, за да ги направи рок група. Капиш?
Nota bene: знаеш каква музика слушам и колко точно тру съм, колкото аз знам кога за последно си си избърсал сфинктерното отверстие
И не толкова кисело, бря -- темата и без туй е ташакът ТАШАК![]()
![]()
Щом казваш...добре,аз мога да ти го кажа и хронологично как се изменя даже...поне в последните 10 години...след ну метал вълната,дойдоха някви пробити Screaming лайна(най-лошият период),сега пробива melodic death...но това изказване,че не се променя направо ме разби...то е нормално да се променя,даже би било жалко да не се...кой иска да слуша едно и също нещо постоянно...кой музикант иска да прави един и същи албум,кой художник иска да рисува едно и също...това е...светът се променя,вкусът на хората се променя,това,което ние харесваме сега,децата ни няма да го харесват,с малки изключения...Първоначално написано от DesireToFire
викаш сега пробива мелодет...нищо че по-ключовите групи творят през 90те и началото на 21в.
ама ти сигурно си видял, че Чилдрен ъф Бодъм имат албум от 08 и 2011 => сега 'пробива'![]()
изобщо знаеш ли стилът мелодик дет метъл с какво се характеризира?![]()
Пич,гледам,че постоянно ми се заяждаш,и то абсолютно безпочвено,знам кога творят пионерите в стила,но гледай колко бързо набира популярност в последните години,това имам в предвид,не кога е създаден...и бодом никога не са представлявали особен интерес за мен,както и финландският метал като цяло...всички групи,които преди правеха по-тежка музика сега се ориентират към именно този стил...а и доста повече хора го прослушват...иначе естествено,че разликата е огромна м/у примерно Dark Tranquility и Scar Symmetry...
кой иска да слуша едно и също нещо постоянно За мен си има предостатъчно качествена разнообразна музикаПървоначално написано от Stan4o123
кой музикант иска да прави един и същи албум Кой ти е правел едно и също, музиката се развива, но това дето ти го показваш е някакво жалко извинение за метъл/рок.
това,което ние харесваме сега,децата ни няма да го харесват на пръститена едната ми ръка се броят групите, които слушам, които са от след моето раждане.
Ти само го казваш дойде някаква си вълна, хората спряха да ги харесват, въведе се нещо друго.. Нищо качествено, което да остане с времето. И да, за тези групи мога да гарантирам, че децата ти няма да чуят. Сега пък някой се променял към трето, защото това се слушало в момента. Ами докато музикантите си пригаждат стила към това което е модерно за момента, а не към възможностите си, качествена музика НЯМА да има.
глупости, просто си говорим, не виждам с кво се заяждам :>
иначе мога да кажа, че бодъм, нортър и т.н бяха доста по-популярни преди 3-4 годинки
и тогава имаше немалко 14-15 годишни искамдачукамалексилайховц и от мъжки и женски пол, както и сега![]()
Можеш ли да ми кажеш с какво старият rock и метал превъзхожда модерният?!Щото според мен пък AC/DC,Metallica,Manowar и т.н. не са по-добри от сегашните,просто са уцелили времето,а и родителите са ги предали на децата,иначе не виждам кой би тръгнал да слуша тия скучни групи...Имат 5-6 добри песнички,но нищо кой знае какво...и да,съвременните са взели от този \"античен\" рок,но са го подобрили,по-бърз,по-мелодичен,по-интересен е...Първоначално написано от DesireToFire
така е - наистина съвременният метал е по - приятен эа слушанеМожеш ли да ми кажеш с какво старият rock и метал превъзхожда модерният?!Щото според мен пък AC/DC,Metallica,Manowar и т.н. не са по-добри от сегашните,просто са уцелили времето,а и родителите са ги предали на децата,иначе не виждам кой би тръгнал да слуша тия скучни групи...Имат 5-6 добри песнички,но нищо кой знае какво...и да,съвременните са взели от този \"античен\" рок,но са го подобрили,по-бърз,по-мелодичен,по-интересен е...
по-конкретно?!Първоначално написано от nirvana13
![]()
Слипнот ли?! :ДД:Д:
а тия новите, съвременни групи от кои мислите, че са се учили, бе?!![]()
от Пърпъл и т.н (няма да връщам по-назад във времето)
великите съвременни китаристи от кой са копирали и от кой са се учили?!
От Блекмор, от Ингви, от Сатриани ... и т.н
ама защо ли си губя времето с идиоти като вас![]()
Ахахах, ти сериозно ли?! AC/DC, Metallica, Deep Purple, KISS, Metallica и подобни са уцелили времето? За времето си те са били бунтари. Обществото не ги е приемало особено добре. Хората са чакали с месеци да чуят запис. А мислиш ли, че е било лесно да пробият? Без реклами, без медии, без нищо. Говорила съм с човек, които ми показваше колекцията си от билети и ми разказваше неща от сорта: "Този билет за Кис беше намален от 6 на 3 паунда, защото не им достигаше публика." Те са постигнали всичко от нищото благодарение на таланта и усилията си. И това за родителите.. Да, баща ми слуша класически рок и метъл, но преди аз да го прослушам даже не знаех той какви групи харесва. Не ми е оказал ни най-малко влияние. А и сестра ми, която е на 10, и пред която не съм демострирала ни най-малко негативно отношение относно новите групи, ми каза как някакъв неин съученик постоянно и пращал песни на Скилет и как и били скучни и не можела да ги изслуша. За това пък познава по-голямата част от творчеството на Dio, AC/DC, Guns.Първоначално написано от nirvana13
И не, не можеш да ме убедиш, че в група след 2001 има вокалист, които да може да пее всякакъв стил музика, чието име да се сещаш, само като чуеш гласът му.
Не можеш да ме убедиш, че има китарист, които можеш да слушаш часове наред и като чуеш песен да познаеш групата по него.
Не можеш да ме убедиш и че музика, запазила се толкова десетилетия е скучна и безинтересна.
И като за последно: Дай ми пример за група, която превъзхожда AC/DC, Purple, Black Sabbath, Metallica
не каэвам че сегашните металисти рокери и пънкари свирят по - добре или че са по велики но има песни на нови групи които лично на мен ми харесват повече - и не се опитвам да обеждавам никого в моето мнениеПървоначално написано от DesireToFire
^ Не беше към теб, а Stan4o123.
кк - щото гледам ми беше поправил/а "а" на "ъ" и си помислих че е эа менПървоначално написано от DesireToFire
Аз цитирах и твоето мнение, само за да оправя грешката, която приемам, че може да е от невнимание и на мен ми се е случвало, но просто ме дразни да го гледам :Д. И е "поправилА"Първоначално написано от nirvana13
![]()
Първоначално написано от DesireToFire
понякога го пиша "а" понякога "ъ" эависи