- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- кои са любимите ви групи - metal , punk , rock и grunge
Guns n Roses,Scorpions,Deep Purple,Rainbow,Pantera,Led Zeppelin,Bon Jovi,Deg Leppard,Kiss,Metallica.. =D>
Green Day,System of Down,The Offspring,LP,Flyleaf,BFMV,Papa Roach,Seether,Florance and The Machine,Radio Head,Shinedown,Cage the Elephant,Neon Trees,Foo Fighters,3o seconds to Mars,My Chemical Romance,Social Distortion,3 Doors Down,Young the Giant..![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Негре, молим!Първоначално написано от Stan4o123
![]()
![]()
Заеби другото, ама да обясняваш големия интерес И на съвременното поколение към тея групи само и единствено с родителското влияние е ... СМЕШНО!
Най-често баща ми е коментирал музиката, която ме е чувал да слушам, с реплики като:
... независимо дали е ставало въпрос за 80-тарски пънк, пияндурски скинарщини или съвременни стрейт едж банди. Аз пък, от своя страна, нЕмах ни най-малка представа, че навремето е бил супер зарибен по AC/DC, преди веднъж преди няколко години да ме чуе да ги въртя. На мен, а и на много хора около мен, родителите не са ни оказвали ( почти ) никакво влияние върху музикалните предпочитания. Със същия успех можех да прослушам поп-фолк и нашите по никакъв начин нямаше да имат пръст в това. Така че по-полека с оправданието за връзката между поколенията - качествената музика се слуша през десетилетията, защото е качествена, а не заради мама и тати.К'ви са тия каиши бе, дъще?!
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
Хохохо,добре,най-добрият воkалист за мен е ChristianПървоначално написано от DesireToFire
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
не се е променил метъла..просто има разни хомо групи (failknot, children of douchebags, метълкур-а и другите там емо лигавни)...тва не означава че след 2000-та не излизат нови талантливи групи.има ги колкото щеш, но човек трябва да се поразрови малко.
Green Day,System of Down,Rage Against The Machine,MGMT,SlipKNot,Red Hot Chili Peppers,Kings of Leon,Nirvana,The Offspring и Incubus.![]()
![]()
![]()
Главно класически рок като AC/DC, Guns n Roses, Aerosmith, ZZ top,Def Leppard,Scorpions...
<-- Nirvana,alice in chains,AC/DC,Korn ,Linkin park,Him,BFMV,Guns въпреки ,че са доста комерсиални,System of a down ,Green day,marilyn manson ,Metallica,Seether,Simple plan,Slipknot,Soundgarden,Static-X,Red Hot Chili Peppers,The Offspring,The doors... и др..
http://www.youtube.com/watch?v=PesAZpWAnlw![]()
амм 1 въпросче - какво мислите эа HIM и эа Murderdolls![]()
HIM ги уважавам, да. Иначе обожавам Nightwish, Children of Bodom, Cradle of Filth и Iron Maiden ^^ и Нирвана разбира се
Момиче съм ;D
Ся ще си помислите ,че смесвам два различни жанра,защото моите най-любими групи са Нирвана и Уайтснейк ,следователно гръндж и рок .Също харесвам Съм 41,Корн ,Металика,Дийп Пърпъл ,Скорпиънс,Рейнбоу ...а бе всичкия рок от 80-е години го обожавам ...Хорица,днешните Бийбъри и Гаги развалиха музиката ...![]()