.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Огън от уста

Здравейте видях по ТВ как един човек пие вода слага една запалка и като дъхне му излиза огън от устата. Та въпросът ми е каква е тази вода и от къ да си закупя от Ямбол съм и ако знаете някой онлайн магазин за такава вода ще е добре

От всяка бензиностанция можеш да я закупиш тая вода
    Audio ergo sum

Казва се огнена вода.

Добиват я от вълшебен извор в Търговище. Като пиеш от нея придобиваш свръхспособности - свръхсила, свръхкрасота, свръхинтелигентност и слоумоушън моуд.

Продава се по магазините. Казва се "Вода Търговище", но е възможно малко да се объркали етикета...
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    От всяка бензиностанция можеш да я закупиш тая вода

И на мен такъв отговор ми дойде на ум.

П.П За съжаление постоянно и увеличават цената и сега като се замисля, сигурно много хора са го гледали тоя трик по телевизията, тез са видели, че се проявява интерес и айде! Та извода - носи си количество мангиза.
    Ох и на вкус е малко странна. Get ready
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Пиини малко спирт майна

Цитирай Първоначално написано от WinstonSmith
    Казва се огнена вода.

Добиват я от вълшебен извор в Търговище. Като пиеш от нея придобиваш свръхспособности - свръхсила, свръхкрасота, свръхинтелигентност и слоумоушън моуд.

Продава се по магазините. Казва се "Вода Търговище", но е възможно малко да се объркали етикета...
    Подкрепям!

Re: Огън от уста

Цитирай Първоначално написано от 6ymensko
    Здравейте видях по ТВ как един човек пие вода слага една запалка и като дъхне му излиза огън от устата. Та въпросът ми е каква е тази вода и от къ да си закупя от Ямбол съм и ако знаете някой онлайн магазин за такава вода ще е добре
    Достойно представяш града си
    ...

Град
    София
    Разреждаш ракията на дядо ти със спирт.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове