Хей,Здравейте отново...вчера ви бях написала че моя дзвер не иска да говорим за проблемите ни,и се прави че нищо няма.Е,от както вчера подхванах тази тема не сме си говорили повече.Той се прибра,и от тогава нито ми пише,нито ми звъни.Във фейсбук е целия ден-само ме сръчка и нищо повече.Сърди ли се,на шут ли ми се прави не знам ама ми писва!Отвътре искам да му пиша ама няма!Няма да му пиша,нека той се сети за мен защо винаги като се караме аз трябва да поемам инициативата ?!все го питам какво става а той: "Нищо сичко е на 6 " В скайпа е..там е и не ми пише,цял ден се дразня Реших че щом не иска да говори,хубаво нека не говори няма да го притискам!След като ще мълчи и аз ще мълча.Нали за това сме едно цяло за да си споделяме,ама той явно няма да благоволи да го направи!Хем аз се мъча,хем и той!Съсипвам се отвътре,постоянно мисля за него-какво му е,защо е такъв,тревожа се ама той е едно инатливо магаре Искам пак да си говорим,пак да се гушкаме,пак да се целуваме..не съм го виждала от ден и вече ми липсва!Искам да оправя нещата,искам да му помогна..но как?