.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Не знам дали знаеш, но много момичета мечтаят за именно такова момче - мило, грижовно, симтатично. Трябва да се радваш, че имаш такъв приятел, а не да мислиш, че едва ли не това е проклятие. Но ти гледай най - вече ученето си и по-малко внимание обръщай на любовния живот, защото макар че сега ти се струва крайно интересен и небходим, той все още не е придобил своята същност!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Остави гаджетата и се посвети на часовете по БЕЛ- ще са ти от полза.
    Зарежи гаджетата за още някоя друга годинка, че иначе нищо добро не чака нито теб, нито "късметлията".
    Aбсолютно!!

[quote="TheBeliever"]
    Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    10 или 11 годишна?

На 14 съм декември ще правя 15 !!

не мисля че трябва да късате щом ти е добре с него просто му кажи как се чустваш

не го заслужаваш определено !!!

направихме 15 дена но всичко става по-зле постоянно се карамее . Определено крят е близо . Не че аз не го заслужавам а той мен ! Определено и на вас би ви писнало някой да върви постоянно след вас и да ви пита кое тва момче , коя е тая приятелка , с кой си чати дай хронология ,не влезай в тоя фейсбук ..... Разбирам ревнува ме ама чак пък торкоз . Да кажем да му давам основания ама .....

Град
    ..in the middle of the party..
    Тази скапана ревност от страна на единия,по-точно ненормална ревност съсипва всичко.Каквато и любов да има,тя се задушава от тези глупости.

Цитирай Първоначално написано от chronic
    Тази скапана ревност от страна на единия,по-точно ненормална ревност съсипва всичко.Каквато и любов да има,тя се задушава от тези глупости.
    И аз мисля може би така .. Незнам мн съм объркана ! Мислех че го обичам но толкова ме задуша че чуствата се изпаряват поне така мисля . Не изкам да го зарязвам . Толкова много хора ни се радват той е щастлив ! Неговите приятели всеки ден ми повтарят че откакто е с мен е като нов . Не искам да го нараня . Мисля че може би заслужа много по-добро момиче което да го обича така като той обича сега мен !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си